Autor Wątek: No name  (Przeczytany 2445 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline madziatko

• Chuck Norris
  • data ślubu: 03.07.2010/31.07.2010
No name
« dnia: 15 Września 2009, 19:57 »
Wiecie coś o zespole No Name z Gliwic?

Offline Gosia-1983GL
  • nowicjusz
  • *
Odp: No name
« Odpowiedź #1 dnia: 12 Stycznia 2010, 10:46 »
A co chcesz wiedzieć?? Znam NO NAME z Gliwic kilka razy byłam na weselach gdzie oni grali.  Sama ich na X. 2010 zarezerowałam.  W zespole jest 2 panów i 1 dziewczyna.  Grają bardzo profesionalnie z tego co wiem wszyscy są po szkołach muzycznych.  Mają duży repertuar , że ciocie i babcie się pobawią jak i młodsi goście:).  Bardzo mi się podobają ich lasery i wytwórnia baniek.

Offline madziatko

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2 dnia: 12 Stycznia 2010, 17:33 »
Będą grali na naszym weselu i szukam informacji o tym, jak grają. Bo przecież dobry zespół jest jedną z najważniejszych spraw na dobrym weselu. Jak bawią gości? Jak mniej więcej wyglądają oczepiny? Czy nie wyskocza z jakąś "seksistowksą" zabawą? Czy nie robią więcej przerw niż muzyki? I ogólnie jak rozkręcają imprezę?

Offline MISIEK

• Nigdy nie jest tak dobrze, żeby nie mogło być lepiej
  • zapaleniec
« Odpowiedź #3 dnia: 12 Stycznia 2010, 17:42 »
madziatko-Podpisałaś umowę z zespołem i nie Wiesz o Nich podstawowych informacji? Odważna Jesteś  - gratuluję  ;)

Offline madziatko

• Chuck Norris
« Odpowiedź #4 dnia: 12 Stycznia 2010, 18:34 »
MISIEK Widziałam się z zespołem... Widziałam video z wesela... Ale nigdy nie byłam na weselu, na którym grali, więc nie zaszkodzi spytać kogoś kto był na takim... Poza tym może mi się tylko tak wydaje, a ty masz inne zdanie, ale na żywo czasem wygląda coś zupełnie inaczej niż na kasecie czy w opowiadaniach zespołu.. Kto pyta nie błądzi...   

Offline MISIEK

• Nigdy nie jest tak dobrze, żeby nie mogło być lepiej
  • zapaleniec
« Odpowiedź #5 dnia: 12 Stycznia 2010, 20:25 »
Zgadzam się z Tobą , że dopiero na żywo widać co zespół potrafi , kasety i płyty CD w przypadku zespołu to niestety loteria , i nie pokazuje z reguły całych możliwości grupy, a pozwoliłem sobie zażartować ponieważ Twój post brzmiał moim zdaniem w ten sposób: "help help help - nie wiem co mam pomóżcie" - to oczywiście żart , a tak na poważnie szkoda że przed podpisaniem umowy nie Wybraliście się z narzeczonym do lokalu gdzie grał ten właśnie zespół , żeby posłuchać i zobaczyć w akcji. Ale Zachowaj spokój - nikt nie twierdzi,  (a na pewno nie ja) , że Wasz zespół jest do niczego -będzie dobrze , taką mam nadzieję
pozdrawiam

Offline madziatko

• Chuck Norris
« Odpowiedź #6 dnia: 12 Stycznia 2010, 20:30 »
Ależ ja jestem spokojna... Mój post był napisany we wrześniu, gdy szukaliśmy zespołu i zastawialiśmy się nad tym właśnie. A że teraz ktoś mi odpisał to może dowiem się czegoś ciekawego...

Offline Gosia-1983GL
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 13 Stycznia 2010, 09:41 »
1.  Oczepiny szybkie , zwięzłe - nie męczące pary młodej
2.  Przerwy około 15 minut , ale dużo grają.  Jeden blok trwał chyba nawet 1 godzine.
3.  Zabawy miłe, nie było głupich żartów.
4.  Zespół na poziomie , nie piją alkoholu a zadażyło mi się , że byłam na weselach gdzie zespół nie był w stanie zrobić oczepin:)
Madziontko bądz spokojna dobry wybór, mi się bardzo podobali na tych kilku weselach na których byłam dlatego ich wybrałam.  Pozatym wszystko z nimi ustalasz co chcesz miec na tym weselu.  Więc będzie dobrze
Misiek wydaje mi się, że jeśli chodzi o ten zespół to nie ma różnicy między demem a występem na żywo.

Pozdrawiam

Offline madziatko

• Chuck Norris
« Odpowiedź #8 dnia: 6 Sierpnia 2010, 12:00 »
I już po weselichu. Postanowiłam napisać kilka zdań o zespole. Lepiej nie mogliśmy trafić. Zespół rewelacyjny. Przerwy krótkie, bloki taneczne długie. Muzyka dostosowana do gości. Oczepiny "szybko i na temat" :P. Zabawa na parkiecie trwała do samego końca, do ostatniej piosenki.. Naprawdę serdecznie polecam... Warto... Głos wokalistki śliczny... No i bardzo kontaktowi ludzie, bez problemu można się dogadać..