Oj widzę że „Sylwestro” czuje iż wali mu się grunt pod nogami. Nie wiem czy w ogóle dostrzega to że gubi się w tym co robi…. ale chyba nie za bardzo…
To że znam trochę zespół NON STOP nie jest równoznaczne z tym że piszę cokolwiek na polecenie właściciela w/w zespołu!!! Ani jedno słowo nie zostało napisane pod dyktando zespołu. Wyrażam jedynie swoją opinie i zdanie na temat tego co robi Pan Świętoń, który niestety nie potrafi się z tym pogodzić ani strawić tego! I po raz kolejny napisze z pełną świadomością iż WSZYSTKO TO CO NAPISAŁAM JEST PRAWDĄ!
Sylwestro!
Po 1- pępowinę należało odciąć z dniem kiedy zakończyłeś współpracę w z zespołem NON STOP a nie teraz po tym kiedy napisałam jaka jest prawda - odwracasz kota ogonem i piszesz takie bzdury że to ja niby Ci w tym przeszkadzam … no żałosne!
Po 2 - gdybyś był takim profesjonalistą z wieloletnim doświadczeniem to wiedziałbyś co zrobić po zakończeniu współpracy z zespołem NON STOP należało:
- odciąć pępowinę (co widać nie jest Ci na rękę!!!),
- nagrać własne materiały reklamowe,
- a potem dopiero reklamować swój nowy zespół wykorzystując swoje materiały,
Bo to nawet ja wiem pomimo tego iż nie jestem związana z rynkiem muzycznym (wystarczy używać MÓZGU).
A to co zrobiłeś to była totalna fuszerka jak to mówi mój przyjaciel „odwaliłeś totalną chałę jakich mało” Więc nie nazywaj się profesjonalistą bo na pewno nim nie jesteś. Prawdziwy profesjonalista nie postąpił by w ten sposób!!!!
Po 3 - nie wiem czy jesteś świadomy tego że takie wychwalanie swojej osoby świadczy jedynie o tym że jesteś pustym człowiekiem, który czuje się po prostu malutki pod każdym względem…!
Po 4 - wątpię w to iż członkowie zespołu NON STOP wyrazili zgodę na to abyś wykorzystywał ich materiały dla własnych korzyści. Masz to na piśmie?

Gdyby naprawdę wyrazili na to zgodę to na stronie agencji pojawiłaby się oficjalna informacja na ten temat! A mówić i pisać można wiele…
Po 5 - nie wychwalaj się tak tym że muzycy zespołu SILVANO posiadaj takie a nie inne wykształcenie bo ono nie jest tak naprawdę najważniejsze a jako osoba z tak wielkim doświadczeniem powinieneś o tym wiedzieć. Na Polskim rynku muzycznym istnieją gwiazdy, które nie posiadają wyższego wykształcenia muzycznego a SĄ NAPRADĘ WIELKIMI GWIAZDAMI!!!!!
Po 6 - obstawiasz się muzykami posiadającymi wykształcenie muzyczne ponieważ sądzę iż sam nie posiadasz takiego wykształcenia więc musisz się kimś wesprze…
Po 7 - widzę iż nie bardzo znasz regulamin tego forum, co dowodzi również tego co zostało przeze mnie napisane iż post w którym się wypowiedziałam a który rzekomo został usunięty przez naruszenie regulaminu - został usunięty tylko i wyłącznie na Twoje zlecenie ponieważ napisałam z nim czarną prawdę o Tobie, która jak widać nie spodobała Ci się…
Także widać teraz kto się gubi w tym co robi…. Myślałaś że mnie zastraszysz i przestanę pisać a tu niespodzianka…
Widzę że moje posty wywołały pozytywne skutki:
1. Napisałam że w prezentowanych wideoklipach i mp3 słychać dwa różne żeńskie głosy - po kilku dniach zmieniłeś to!
2. Napisałam że bezprawnie wykorzystujesz mp3 zespołu NON STOP po kilku dniach zmieniłeś to!
3. Pozostały jedynie wideoklipy do usunięcia - bo jestem pewna że kłamiesz pisząc i mówiąc iż członkowie zespołu NON STOP wyrazili na to zgodę.
To co robisz wskazuje na to iż jesteś zwykłym oszustem i krętaczem. I to nie ja piszę prawdę po to aby mydlić ludziom oczy tylko Ty to robisz pisząc takie bajki!
Przeczytaj Sobie to co napisałeś bo z tego wynika - ŻE TY UWAŻASZ IŻ ZESPÓŁ TO JEDYNIE WŁAŚCICIEL A NIE WSZYSCY CZŁONKOWIE KTÓRZY GO TWORZĄ! I widać iż jesteś osobą, która nie szanuje innych i widzi jedynie czubek własnego nosa! Także zastanów się następnym razem nad tym co piszesz bo jednym zaprzeczasz drugie! I współczuję muzykom zespołu SILVANO że mają takiego szefa!, ale z biegiem czasu przekonają się jakim jesteś człowiekiem. Nie będę pisała tego czarno na białym dosadnie, bo nie o to tu chodzi.
Widzisz zespół NON STOP posiada wielu przyjaciół i takich postów na pewno pojawi się z biegiem czasu więcej.
Napisz kilka stron www, które zawierają informację o nowych muzykach zespołu SILVANO, którzy posiadają tak wielkie doświadczenie bo chciałabym przeczytać coś co nie zostało napisane przez Ciebie o nich.