310. Bluzka Reserved z napisaem "I like princess in me", rozm. 9-12 mies, ale Daria nosiła do 18 mies, mam jeszcze identyczną pomarańczową ( jeszcze nie wyprana), 7 zł

311. Body Disney, rozm. 74, ale starczy spokojnie do 80, 5 zł

312. Spodnie Cherokee, rurki, moje ulubione, rozm. 9-12 mies, Daria nosiła do 18 miesiąca, w środku puściła jedna gumka do regulacji, trzeba ją przyszyc,poza tym stan bardzo dobry, 18 zł

313. Bluza St. Bernard, rozm. 12-18 mies, stan bardzo dobry, 12 zł

314. Spodnie St. Bernard , rozm. 9-12 mies, ale Daria nosiła jeszcze do zeszłego miesiąca ( 23 mies ), stan bardzo dobry -, minus za niwielkie przetracia na dole nogawek, 15 zł

315. Body Lindex, rozm. 74, ale spokojnie starczy do 80, stan bardzo dobry-, minus za normalne ślady prania, 6 zł

316. Kurtka przeciwdeszczowa Refleks, świetna, taka jakby z gumy, stan bardzo dobry -, minus za obtarcie z tyłu na dole, rozm. 80, ale Daria nosiła jeszcze ostatniej jesieni, 15 zł

317. Sukienka Next, rozm. 9-12 mies, stan bardzo dobry, 20 zł

318. Kurtka Villa Happ, rozm. 9-12 mies, ale Daria nosiła jeszcze do listopada, śliczna, stan bardzo dobry, 30 zł

Oddam gratis
Sukienki na lato
Niebieska, na metce rozmiar L, ale po mojemu, to tak na 12-18 mies, świetna, przewiewna, niestety ma plamy po owocach, widoczne pod światło, może na podwórko się komuś przyda
Czerwona " Pick Quic", rozm. z metki 6 mies, ale też bardziej 12-18 mies, również ma plamy po owocach i nadaje się tylko na podwórko

Na razie to wszystko, zostało mi jeszcze to co na allegro, jeśli się nie sprzeda, wstawię tutaj