Witaj Kochana

problem z netem i tysiąc spraw do załatwienia sprawiły że dotarłam tutaj dopiero teraz ale za to całość nadrobiłam z zapartym tchem.

wiem, że powtarzałam już to kilka razy

ale strasznie się ciesze, że śpiew Ani Ci się spodobał tak bardzo wszyscy chcieliśmy żeby to wypaliło.
Zdjęcia są prześliczne i doskonale oddają Twoją urodę oraz całą magię tego dnia, aż mi się przypomniały wszystkie emocje które towarzyszyły mi tamtego dnia kiedy zobaczyłam Was w kościele.

aż mi łezki się zakręciły w oczach i przezywałam to wszystko jakby to był ślub bardzo bliskiej mi osoby

he he nawet piosenki lubimy te same

A tak swoja drogą to muszę Ci powiedzieć, że nie mogę Ci podarować, że więzisz takie ładne włosy w kucyku

fryzurka i makijaż prześliczny a bukiecik gdzie zamawiałaś bo wolę uniknąć takiej sytuacji, że nie dostosuje się kwiaciarka do moich zaleceń, to takie niefajne jest mimo, że sam bukiecik bardzo fajny jest.
A jeszcze zapytam o dzieciaczki. Czy ta zupka i lody wystarczyły i czy rodzicom to nie przeszkadzało, że dzieciaki mają tylko tyle do jedzonka? Bo ja tez tak właśnie planuję no bo wiadomo, że dzieci żadnych drugich kolacji jeść nie będą a jak coś to skubną od rodziców, no ale nie wiem czy to wystarczy? więc skorzystam z Twojej rady i doświadczenia:)
A co do toaletowych niezbędników rozumiem, że one w tych koszyczkach w toaletach leżały.
buziaki Kochana czekam na więcej

:*