Mi jakiś czas temu wykonywała pani Sylwia próbny makijaż. Niestety rodzinie nie spodobał się. Być może dlatego, że na co dzień nie maluję się mocno (ja tylko rzęsy, fluid, puder, błyszczyk w kolorze beżu). Chciałam, by wykonała mi tak, że będę delikatnie mieć podkreśloną urodę, z podkreśleniem moich oczu. Błyszczyk był w miarę ok, choć słodko różowy. . Niestety oczy nie byly dobre. Wyglądałam jak bym szła do dyskoteki. . . albo jeszcze gorzej gdzie indziej. . . Generalnie oczy miałam zbyt mocno podkreślone. . . Pod koniec dnia zauważyłam, że stan mojej skóry nie wygląda najlepiej, czyli podład i puder nie bardzo został zaakceptowany przez moją twarz. Nie wiem, może gdyby pani Sylwia zrobiła mi inny makijaz, to wyglądałabym lepiej. Generalnie to niebardzo jestem zadowolona. . . . . . . . i teraz mam problem, bo ślub mi się zbliża, a ja nie ma makijażystki. Rodzina mi powiedziała, że chyba najlepiej będzie jak sama się pomaluję. . no i mam problem. Szukam więc dalej czy ktoś inny zrobi mi ładny, delikatny makijaż.