Autor Wątek: wypozyczalnie sukien ślubnych  (Przeczytany 2192 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
  • data ślubu: :i_love_you:
wypozyczalnie sukien ślubnych
« dnia: 1 Lipca 2010, 09:03 »
Witam Was drogie forumowiczki! ;D

Ja tu nowa,więc jeśli temat,który zaczęłam się powtórzył to wybaczcie ;)

Moje pytanie dotyczy sukien ślubnych ,ale z wypożyczalni.
Co sądzicie o takich sukniach.
Czy jest gdzieś w okolicy (Bydgoszcz,Grudziądz,Chełmno,Tuchola) taka właśnie wypożyczalnia sukien ślubnych?

Pozdrawiam :-*

Offline Grzybola

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 2011
Odp: wypozyczalnie sukien ślubnych
« Odpowiedź #1 dnia: 1 Lipca 2010, 16:34 »
Ja uwazam ze pozyczanie jest ok ;) szkoda mi kasy 3 tys na jakas fajna suknie, a za wybozyczenie zaplace polowe mniej i nie musze sie potem martwic aby ja sprzedac. Ja na pewno bede wypozyczac.
No a suknie to w kazdym salonie chyba wypozyczysz w Bydgoszczy i jest jeszcze salon Kasia w Zninie.
Dokladnie to w sumie nie wiem, bo ja dopiero we wrzesniu zaczne chodzic po salonach i sie rozgladac  ;D

Offline laureczka25
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 2 Lipca 2010, 09:09 »
Dziewczyny myślę że w każdym Salonie można wypożyczyć Suknie, tylko czasami ceny za wypożyczenie też są bajońskie.
 Moja psiapsióła kupiła sobie piękną suknię Nową na miarę w centrum mody ślybnej  i wizytowej na błoniu koło Szeflera.
Zapłaciła tylko 9 stówek i w tym miała bolerko i welon, dopasowali jej buty i takie tam. Byłam pozytywnie zaskoczona, tym bardziej ze nic nie odbiegają jakościowo od tych po 3000 tyś.
Chyba przed podjęciem tej decyzji trzeba trochę nogi pomęczyć i pochodzić po Salonach Pozdrawiam :)  ;)

Offline OlaSzelag

• Już na zawsze razem !!!
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 07.08.2010
« Odpowiedź #3 dnia: 6 Lipca 2010, 09:56 »
Ja wypożyczam sukienkę w Kasi w Żninie. Cena to 600 zł + bolerko 60 zł. Z sukienki jestem bardzo bardzo zadowolona podobna w Bydgoszczy koszt wypożyczenia 1200 zł (widziałam na Targach coś w rozsądnej cenie tylko trzeba pochodzić i poszukać ja się nie zastanawiałam i od razu pojechałam do Żnina z 12 przymierzonych wybrałam tą w której się zakochałam!! Już się nie mogę doczekać aż ją założę !!