Dobry pokaz barmański to koszt rzędu 1000 - 1500 zł. Za niższe kwoty nie spodziewajcie się jakiejś rewelacji. Mówię tutaj o jednym barmanie. Duet oczywiście trochę więcej. Trzeba wziąć pod uwagę co każdy barman sobą reprezentuje i jakie ma osiągnięcia. Przecież nie każda osoba, która gotuje w domu jest kucharzem! Tak samo nie każdy barman który mówi, że rzuca butelkami jest profesjonalnym barmanem flair.
Przecież nie chcecie, żeby barman przez całe show zbierał butelki z podłogi? Cena równa się z jakością. To najważniejszy dzień w moim życiu więc wszystko powinno być perfekcyjnie. Nie może być wpadek.
A co do obsługi wesela przez barmanów to różnie. Dobra obsługa to kompleksowa obsługa. Nie chodzi o przywiezienie tylko alkoholi ale o zapewnienie szkła, lodu, rurek, serwetek a nawet własnego kosza na śmieci. Ani ja ani lokal nie nakładamy na siebie więcej obowiązków. Barmani muszą mieć własny elegancki bar - inny niż bar do pokazów. Nie wyobrażam sobie pokazów lub obsługi przy stoliku! Asortymentu nie polecam brać dużo. Pamiętajcie, że goście mają wódkę na stołach! 10 toastów to dla niektórych za dużo:)
Trochę się rozpisałam, ale ja już wybrałam ekipę, która zrobi mi i show i obsługę. Widziałam już ich w akcji na weselu koleżanki a ich oferta jest naprawdę profesjonalna. Jak coś to na priva mogę dać namiary.