Autor Wątek: No to ja też odliczam :)ponad 100 dni i w końcu będę żonką!! 14.08.2010..  (Przeczytany 32121 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline anka2oo4

• zapaleniec
  • data ślubu: 14.08.2010
a więc zuch dziewczyna  :brawo_2:
co do dekoracji na samochód, to przepraszam, ale kojarzą mi sie z świątecznymi ozdobami, którymi moja mama co roku męczy choinkę, lustra i okna. ::)Najważniejsze, żeby Wam sie podobało ;D :hopsa:
Miło, że ktoś to docenia, dziękuje :)
a co do dekoracji może to nie jest zły pomysł wykorzystac ją na WIGILIĘ  :D żartuje mnie się z tym nie kojarzy ;)
agulla1919
co do bolerka jak kto woli
czasami nawet nie czujesz stresu a zmiany później się odbijają na człowieku (opóżniony okres, syfki na twarzy)  :P

No właśnie dziewczynki leci coraz szybciej a między mną i PM  :klotnia: i nie wiem  co to będzie bo wczoraj oddałam mu klucze do mieszkania i strasznie ale to strasznie się pokłociliśmy. Ja wpadłam w histerię a on nie wzruszony wyprosił mnie z domu. Mam okropnego doła psychicznego, nie wiem co będzie....

A @ dalej nie ma, po pracy idę po test.
Puki co będę zaglądać tu troszkę rzadziej, więc nie gniewajcie się na mnie.

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Wyprosił Cię z mieszkania???  ::) ::) ::)
Mam nadzieję,że wszystko się ułoży  :przytul:

Offline Stelek

• zapaleniec
  • data ślubu: 04.09.2010
Nie martw się, wszystko na pewno się ułoży  :przytul: Czasem ponoszą nas nerwy i mówimy wiele rzeczy, których tak naprawdę nie mamy na myśli. Trzeba czasu, żeby się dotrzeć i dużo cierpliwości.  Na pewno się pogodzicie  :tak_2:

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Nie wiem co się dzieje, ale ostatnio wszyscy sie kłócą, albo mają doła ::) ja jestem wiecznie zmęczona i wszytsko mnie irytuję :nerwus: mam nadzieje, że szybko mi przejdzie, a Wy sie pogodzicie :-*

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Aniu mam nadzieje ze wszystko się dobrze skończy  :przytul:

Offline anka2oo4

• zapaleniec
Wyprosił Cię z mieszkania???  ::) ::) ::)
tak bo mimo, że mieszkamy tak blisko siebie nie mieszkamy razem, wiem wiem dziwne ale my po prostu nie chcielismy przed ślubem. Chociaz i tak tylko u niego przesiaduje. Mama się wkurza bo dom traktuje czasami jak hotel i to nie zawsze z noclegiem  ;)
 :uscisk: Dziękuję Wam za kilka słów pocieszenia, teraz się trzymam  bo jestem w pracy a później nie wiem co będzie, nie wiem czy w ogóle będziemy się widzieć dzisiaj, ehhh ciężko ciężko  :cry:

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2010
trzymam kciuki zeby  wszystko sie dobrze ulozylo  :-* :-*

Offline beaberry

• uzależniony
  • Zakochana po uszy :)
  • data ślubu: 6 VIII 2011
Uf, już pomyślałam, że mieszkacie razem i Cię wyrzucił :o To by było dopiero...
A jak tak, to może odpocznijcie chwilkę od siebie. Niech PM zobaczy jak to jest jak nie ma Cię cały czas na wyciągnięcie ręki. Jak ochłonie to na pewno przeprosi. Nie martw się. Wszystko będzie dobrze.
My też ostatnio mamy gorszy okres i często się kłócimy. Mam nadzieję, że to minie. :-\

Offline m_lena

• uzależniony
Może faktycznie potrzeba Wam chwili odpoczynku od siebie? Stresy wszelakie, w tym te przedślubne też nie pomagają niestety... Jak test?
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
Oj puszczą nerwy i będzie dobrze, trzymam kciuki :D
Nasz synek:

Offline kasia22

• uzależniony
  • "Kocha się za nic"
  • data ślubu: 17.04.2010 godz.12.00
trzymam kciuki, żeby Wszystko się dobrze poukładało ;)

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
Ja też trzymam kciuki, żeby się poukładało ;)
a jak test  ???

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Mam nadzieje ze juz lepiej ... ;)
Prawda ze lepiej  :D?
I jak zrobilas test ??Jaki wynik??

Ja tez nadal nie dostalam @ :).Chociaz ja bym bardzo chciala dzidzie i mój PM tez,tylko nie chce sie rozczarowac.Zwlaszcza ze dzien po spodziewanym @ zrobilam test i wyszlo ze nie jestem w ciazy.Wiec nie wiem co jest grane.Moze za wczesniej test zrobilam ... ?

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Może za wcześniej test zrobiłam...?

Testy się robi, tydzień po spodziewanym okresie... Tak przynajmniej lekarka mi kiedyś powiedziała  :drapanie:

anka2004 a Twój test jak ???

Offline misia241

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27.08.2011
ehhh to nie dobrze ale musi sie wszystko ulozyc :) i jak, zrobilas test??

Offline Stelek

• zapaleniec
Anka pewnie się godzi ze swoim PMem, dlatego nie ma dla nas czasu  :P

Offline anka2oo4

• zapaleniec
Witam dziewczynki  :-* fajnie, że was tu tak dużo jak mnie nie ma  :przytul: U nas troszkę lepiej widzimy się bardzo krótko teraz, ale relacje sa lepsze, chociaż  rozmowa tylko o pracy, i takich tam pierdołach nic konkretnego. Musimy troszkę ochlonąć żeby porozmawiac o nas, no i żebym odzyskała klucze  ;)
Wczoraj tylko się już wkurzyłam i spytałam tylko żeby się określił czy mam wysyłac zaproszenia czy nie? bo albo koniec z nami albo staramy się żeby było OK. Powiedział skruszony, że wysyłamy  :skacza:

A test hmm zrobiłam negatywny wynik, ale @ dalej nie mam mój cykl już trwa 40dni  :-\
Zrobię chyba jeszcze raz z rana bo tamten to tak po południu robiony byle szybko.
Wczoraj zakupiłam 5 testów ciążowych  :D bo była promocja w nowej aptece u nas po 1 grosik. Także będe szaleć. Pani z apteki mówila, że wczoraj przyszła taka mloda dziewczyna poprosiła cos na koncentrację bo matura i 30 testów  :shock:  chyba dla wszystkich koleżanek z klasy po 2sztuki.

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
fajnie, że już lepiej, na pewno odzyskasz na dniach klucze. ;D
To zrób za parę dni test, ja też pierwszy jak zrobiłam to negatywny, tydzień później był już pozytywny. :D
Promocja nie zła, a laska z 30 testami to pobiła chyba wszystkich. :D
Nasz synek:

Offline anka2oo4

• zapaleniec
W weekend planuje zrobic powtornie test to zobaczymy co to będzie.

Offline Stelek

• zapaleniec
30 testów?  :szczeka:

Dobrze, że już między Tobą i PMem lepiej  :przytul:

Test najlepiej jednak robić rano, bo jest największe stężenie hormonów. Jak @ ciągle nie będzie to trzebaby było iść do lekarza...  :Pielegniarka:

Offline anka2oo4

• zapaleniec
@ zostawmy na razie w spokoju, może jak będzie o niej cicho to przyjdzie  :D

Mam pytanko jak kupujecie napoje? ile na głowę? i w jakich proporcjacj (soki, woda, gazowane napoje). Bo nie wiem jak ja mam to wyliczyc gości będzie ok 75. Planujemy 200 litów plynów (ewentualnie  skoczymy do makro jakby zabraklona poprawiny ) ale ile czego nie mam pojęcia  ??? Co najwięcej ludzie piją na weselach mnie się wydaje, że sokami przepijaja wódke, a moja mama mówi że wiekszośc woda mineralną  ::) już nie wiem...

Wczoraj dzwoniłam do kilku ludzi z zaproszeniem, a potem na poczte wysłać więc cała rodzinka zaproszona. jeszcze tylko kilka osobiście musimy dać, ale to jak juz stosunki między nami będa lepsze  ;)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
@ pewnie nie chce przyjśc bo się stresujesz  ;) Masz rację,że lepiej poczekac z rozdawaniem zaproszeń osobiście aż między wami będzie lepiej
bo goście na bank wyczuliby napięcie  ::) :-*
Mnie osobiście wydaje się,że woda właśnie najmniej schodzi...raczej soki,cola,sprite  ;D

Offline Stelek

• zapaleniec
Uważam, że woda nie zejdzie prawie wcale, jeśli chodzi o popijanie wódeczki. No, chyba że rano na kacyka to jest w sam raz :pijaki:

Moim zdaniem najbardziej zejdą soki i tak jak patrycja_4r napisała cola, sprite... czyli ogólnie gazowane napoje. Ja mam napoje w cenie wesela, ale jakbym kupowała to na taką liczbę osób (75) liczyłabym właśnie ok 200 litrów, nawet trochę więcej. No i w sumie zależy czy będą dzieci, które pewnie będą dużo piły i czy inny alkohol, jak np wino, którym pewnie nie pogardzą starsze osoby...?

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Ja też mam napoje w cenie wesela ;)

CO do okresu, to ja bym na Twoim miejscu poszła do ginekologa żeby sprawdzić ;) Byłabyś po prostu spokojna ;)

Offline anka2oo4

• zapaleniec
No tez tak myślę, że bardziej "kolorowe" piciu szybciej zejdzie niż woda... ta moja mama wymyśliła ::)
no własnie ja w cenie menu mam wszystko oprócz napojów :)

No właśnie muze iśc do ginekologa tylko na razie musze znależć jakiegoś dobrego, bo ostatnio zmieniałam troszke. Chodziłam do jednego prywatnie ale on brał 200zł za wizyte także troszkę za duzo jak dla mnie  :P

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
200 zł  :o :o :o Łooooo matko!
No "troszkę" dużo  ;D

Offline Stelek

• zapaleniec
200 zł za jedną wizytę?  :o Za jedną kontrolną wizytę czy też z jakimiś badaniami?

Offline anka2oo4

• zapaleniec
No taka cena, fakt faktem nie moge na niego złego słowa powiedzieć, bo jak się dowiedziałam, że mam duży torbiel (właśnie wtedy do niego trafiłam) to od razu skierował mnie do szpitala w którym pracuje i on mnie operował, przy okazji usunął mi zrosty, które powstały po usunięciu wyrostka. Także z tym był ok. Na wizytach robił wszystkie badania cytologię usg i takie "normalne"  ;) no ale po co mi co wizytę cytologia:) a jak poczytałam o nim opinie to się dziewczy wypowiadały,  ze jak przyszły po wyniki czy coś to też 200 w kieszeń   :P tak się cenia ordynatorzy niestety  ::)

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2010
200 zl? łoo matko normalnie zdzierstwo   :Olaboga:
..ja napoje mam w cenie menu i z tego co wiem to wody min tam nie ma , tylko moj Tatus to ewenement i wodke popija herbata  :Szczerbaty: :Szczerbaty:

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Alinko wódkę herbatą?To faktycznie ewenement  :D :D :D