Autor Wątek: Najwspanialszy Dzień Mojego Życia - Marzena i Michał - krótka relacja:)  (Przeczytany 9232 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline anka2oo4

• zapaleniec
  • data ślubu: 14.08.2010
Bardzo ładnie wyglądaliście, dekoracja też bardzo piękna u mnie bardzo podobnie stroją Kościół.
Super miałaś bolerko, możesz zdradzić w którym salonie je zakupiłaś?

Offline meniadg
  • forumowicz
  • data ślubu: 17.04.2010
bolerko miałam wypożyczone w cenie sukienki. Jak poszłam wypożyczyć bolerko w czwartek- była wtedy brzydka pogoda Pani usilnie chciała mi wcisnąć etole z włosiem barana. Jak to przymierzyłam i zobaczyłam się w lustrze to mowie do niej że ja nie chce czegoś takiego, że dla mnie to wygląda jak na zimę i na szczęście dała mi to bolerko, które naprawdę o wiele bardziej mi się spodobało niż tamto. Wolałabym zmarznąć niż ubrać coś co w ogóle mi się nie podoba :)

Offline patik

• entuzjasta
  • Dziś już wiem że zawsze jesteś blisko mnie..
  • data ślubu: 15.05.2010
baaaaardzo ladnie wygladal kosciol!!
nic wiecej nie trzeba :)

nie moge sie napatrzec na Twoja suknie!! pieknie :)
a powiesz jak ogolnie wypowiadanie przysiegi? luz czy glos drżał? ":)

Offline meniadg
  • forumowicz
Patik Mój ma dość donośny głos i nie chciał mówić głośno żeby ludzi nie przestraszyć  ;) i jego było cicho słychać. Za to ja mówiłam głośno. Bałam się strasznie że się pomylę, ale Ksiądz mówił po 2 góra 3 wyrazy więc poszło spokojnie. Już kiedyś mówiłam przez mikrofon to nawet tego tak bardzo się nie bałam. Mój mi tylko powiedział że widział że oczka mi strasznie biegały....stres był :)ale taki przyjemny

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Ja też będę podczytywać!!

Wyglądałaś przepięknie! Śliczna suknia!!

Offline momoko

• forumowicz
  • data ślubu: 2010
Naprawdę przepięknie mieliście wszystko dograne i dopasowane :) Wystrój kościoła tez śliczny. W tej bramie chyba były sztuczne kwiatki, prawda? Bardzo mi się podoba Twój bukiecik, sama o bardzo podobnym myślę :)
A że stresik był, to chyba normalne..

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Ślicznie wyglądaliście  :D
Czekamy na dalszą relację :)

:-*  :-*

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
No i nareszcie uśmiech na ostatnim zdjęciu ;) ;) ;) Stres już chyba puścił przy wychodzeniu z kościoła :D :D :D

Offline patik

• entuzjasta
gdzie nam zniknelas? ;>

Offline kurczaczek83

• Chuck Norris
  • Igorek ur. 24.01.2014
  • data ślubu: 24.12.04
Ślicznie wyglądałaś :D

Offline meniadg
  • forumowicz
Momoko w bramie były sztuczne kwiaty. Żywe kwiaty były tylko koło nas i koło ołtarza. A mój bukiecik miał być nieduży i nie wiszący. Tak do końca nie wiedziałam jak będzie wyglądał, ale jak Mój mi go przyniósł to bardzo mi się spodobał.
Po wyjściu z Kościoła miało wystrzelić konfetti....o czym w ogóle zapomniałam...chyba z wrażenia. Mieli je wystrzelić moi bracia jak wyjdę z Kościoła  i tak zrobili. Niestety większość gości było jeszcze w Kościele i słyszeli tylko huk wystrzału. Kto widział to konfetti to mówił mi że bardzo ładnie wyglądało. Zostaliśmy posypani jeszcze troszkę pieniążkami, ale nie za dużo :)

zdjęcie za duże

szukałam zdjęcia żeby Wam pokazać dokładnie jak wyglądała moja fryzura i udało mi się znaleźć  jedno ujęcie, choć nie do końca całą ją widać

« Ostatnia zmiana: 17 Maja 2010, 10:44 wysłana przez Maja »

Offline anka2oo4

• zapaleniec
bardzo ładna fryzurka, a suknie w jakim salonie kupowałas??
Szkoda, że z tym konfetti nie dokońca wyszło, ale może fotograł to uwiecznił na fotkach...

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Bardzo sliczna fryzurka!!
Pauje do Ciebie jak ulal!!

Czekamy na reszte fotek!

Offline AnekPiekarek

• uzależniony
  • data ślubu: 04.09.2010
śliczna fryzurka :D :D :D :D   gdzie się czesalaś jak mogę zapytać???
 ;D

czekamy z niecierpliwością na ciąg dalszy relaji  :D

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Dołączam się do relacyjki i składam od siebie Gratulacje dla pary młodej :)

Przepiękna suknia!!! Czy można poznać model?

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
Można jeszcze dołączyć??
Ślicznie wyglądaliście :)
Piękną miałaś suknię ;)
I bardzo podobają mi się wasze obrączki :) A gdzie kupowaliście i za ile?

Offline patik

• entuzjasta
sliczne wszystko ;)
a no konfetti musialo cudownie wygladac.. sama o takim mysle tylko juz kurcze funduszy coraz mniej ;)

Offline meniadg
  • forumowicz
Wita Ciriness :). Sukienkę kupowałam w Dąbrowie Górniczej koła antykwariatu, ale nie wiem jaki model :-[. Powiem tak, jak szukałam sukienki to najważniejsze było to dla mnie żeby cena nie była za wysoka i żeby była ładna. Ogólnie chciałam kupić sukienkę z wystawy, ale trafiła się ta i miałam szytą. Bałam się trochę że sukienka bez  ramiączek będzie mi spadać, ale nic takiego nie miało miejsca :)
Paukla____obrączki na zdjęciu tak średnio widać, ale naprawdę są śliczne :). Wybraliśmy sobie model z firmy Apart i zrobiliśmy z własnego złota. Ciut złota poszło w rozliczenie i obrączki miały super cenę 210 zł
Anka2oo4 czesałam się w Będzinie na Syberce -tam gdzie są nowe bloki
dalsza relacyjka. Po zebraniu pieniążków czas przyszedł na życzenia Gości którzy przyszli tylko do Kościoła. Pojechaliśmy na sale, gdzie mój już Mąż wniósł mnie przez drzwi do sali gdzie stali wszyscy Goście. Wypiliśmy toast
i czas przyszedł na rzucanie kieliszków. Powiem miałam trochę stresa już wcześniej czy się rozbiją, ale rozbiły się  :)została 1 cała nóżka z kieliszka  - goście skwitowali że będzie pierwszy chłopiec :)

Pan Mlody musiał oczywiście po sobie posprzątać, co bardzo mi się podobało
zdjęcie za duże
Następie były życzenia i prezenty. Mam nadzieje że nie zanudzam Was...Nie umie za bardzo pisać, ale staram się jakoś to Wam wszystko przedstawić :)

« Ostatnia zmiana: 17 Maja 2010, 10:44 wysłana przez Maja »

Offline meniadg
  • forumowicz
oczywiście obrączki były robione u "zwykłego" jubilera a nie w Aparcie

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Oj no co Ty,nie znasz nas?  ;D Przecież nas nie można zanudzic  :D :D :D :D
Jeszcze raz powtórzę,że bardzo łądnie wyglądałaś  ;D ;D ;D
A reszta gości też składała życzenia przy kościele czy tylko Ci,którzy nie szli na wesele?

Offline szatina

• forumowicz
  • data ślubu: 20.09.2008
Dobrze, że byłaś zadowolona z sukienko bo niezbyt dobre opinie można poczytać o salonie koło antykwariatu. Wyglądałas bardzo  łądnie:)

Offline kurczaczek83

• Chuck Norris
  • Igorek ur. 24.01.2014
  • data ślubu: 24.12.04
Rewelacyjnie wyglądałaś i na pewno nas nie zanudzasz :D

Offline anka2oo4

• zapaleniec
No jasne, że nas NIE zanudzasz :) to dobrze, że nie zlatywała sukienka bo jestem spokojna, też będe miała bez ramiączek.
No i gratuluje odwagi za zakup sukni w salonie koło antykwariatu, ja po przeczytaniu opinii o nim omijałam go szerokim łukiem.
Dobrze, że u Ciebie było wszystko ok  :)

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
  • data ślubu: 03.10.2009
pewnie że nie zanudzasz, tylko więcej fotek poprosimy :) Forumki uwielbiają fotki

Offline meniadg
  • forumowicz
czytałam dużo forum, ale nie o salonach gdzie można kupić suknie. Może i dobrze, bo mialabym stresa jak nie wiem co...
patrycja_4r Goście którzy szli na zabawę weselna składali życzenia na sali.
Miłej nocki wszystkim życzę.

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Oczywiscie ze nie zanudzac!!
Jestem ciekawa daleszej czesci!

Slicznie wygladalas !!

Offline meniadg
  • forumowicz
Powiem Wam że była dziś na zakupach i tak mnie to umęczyło że padam....chciałam sobie coś kupić z ubrania, ale nic nie kupiłam. Ja zresztą strasznie nie lubię chodzić po sklepach...
Postanowiłam jednak napisać dalsza część mojej relacji. Jeśli chodzi o prezenty to dostaliśmy mnóstwo ręczników, ale to zawsze się przyda, 2 pościele, prześcieradło,  ściereczki do kuchni, kieliszki do wina, blender, album na zdjęcia ślubne, garnki, sztućce z zeptera, 15 bombonierek. Część Gości przyniosła kwiaty, część bombonierki:).Chyba wszystkie prezenty wymieniłam.
Na weselu mieliśmy DJ. Prowadził Wesele super. Na pierwszy taniec wybraliśmy zespół Sumptuastic "Bo mam Ciebie". Mój bardzo się bał pierwszego tańca....a niby taki twardy... :),wiedzialam że będę musiała rozładować atmosferę, żeby pierwsza piosenka nie była zatańczona bo tak trzeba. Zresztą jak założyłam sukienkę to choć na co dzień nie śmieję się dużo, tak jakoś mnie rozpierało, że nie mogłam się powstrzymać i bardo dużo się śmiałam. Jak sobie teraz o tym pomyśle to ciężko mi to uwierzyć. Naprawdę czułam się rewelacyjnie, czułam się wyjątkowo i potwornie szczęśliwa.  Nasza pierwsza piosenka jest piosenką trochę wolną trochę też szybką i Mój na początku był trochę spięty, ale za chwile tańcowaliśmy już bezstresowo. Goście byli na zewnątrz i trzymali się za ręce.
Na dziś to tyle. Postaram się jutro wkleić parę zdjęć

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
  • data ślubu: 03.10.2009
większośc naszych panów stresuje sie pierwszym tańcem...

czekamy na fotki :)

a dzień to ogólnie kiszkowaty, stąd czujemy się padnięci... a jeszcze skoro zakupy nie wyszły....

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Sliczna ta pioseneczka !Jak w ogóle lubie piosenki tego zespolu  ;).

Czekamy na foteczki.

Prezenciki fajne.Wszytsko sie przyda ;).

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
ja wlasnie nie znosze tego zespolu, jak dla mnie to disco polo. no ale wazne, ze wam sie fajnie tanczylo do niej. duzo prezentow dostaliscie, fajnie, napewno wam sie przydadza. najbardziej mi sie w sumie smiac chce z bombonierek, strasznie dziwi mnie to, bo na urodziny czy imieniny mozna bombonier ke dac, ale na slub ??? my tez dostalismy pare z wytlumaczeniem, ze kwiaty zwiedna i sie wyrzuci, a bombonierke przynajmniej zjemy ;)
czekamy na fotki.