Wita Ciriness

. Sukienkę kupowałam w Dąbrowie Górniczej koła antykwariatu, ale nie wiem jaki model

. Powiem tak, jak szukałam sukienki to najważniejsze było to dla mnie żeby cena nie była za wysoka i żeby była ładna. Ogólnie chciałam kupić sukienkę z wystawy, ale trafiła się ta i miałam szytą. Bałam się trochę że sukienka bez ramiączek będzie mi spadać, ale nic takiego nie miało miejsca

Paukla____obrączki na zdjęciu tak średnio widać, ale naprawdę są śliczne

. Wybraliśmy sobie model z firmy Apart i zrobiliśmy z własnego złota. Ciut złota poszło w rozliczenie i obrączki miały super cenę 210 zł
Anka2oo4 czesałam się w Będzinie na Syberce -tam gdzie są nowe bloki
dalsza relacyjka. Po zebraniu pieniążków czas przyszedł na życzenia Gości którzy przyszli tylko do Kościoła. Pojechaliśmy na sale, gdzie mój już Mąż wniósł mnie przez drzwi do sali gdzie stali wszyscy Goście. Wypiliśmy toast
i czas przyszedł na rzucanie kieliszków. Powiem miałam trochę stresa już wcześniej czy się rozbiją, ale rozbiły się :)została 1 cała nóżka z kieliszka - goście skwitowali że będzie pierwszy chłopiec

Pan Mlody musiał oczywiście po sobie posprzątać, co bardzo mi się podobało
zdjęcie za dużeNastępie były życzenia i prezenty. Mam nadzieje że nie zanudzam Was...Nie umie za bardzo pisać, ale staram się jakoś to Wam wszystko przedstawić