Autor Wątek: IMPERIUM Mysłowice, PAŁAC WIŚNIEWSKICH Piekary  (Przeczytany 3305 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline _milena_
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2012
IMPERIUM Mysłowice, PAŁAC WIŚNIEWSKICH Piekary
« dnia: 15 Kwietnia 2010, 23:09 »
Witam! Czy ktoś z Was zna te restauracje? Warto tam zrobić wesele? Bardzo proszę o jakieś opinie-jakie jedzonko,sala,obsługa.  I może ktoś się orientuje ile mniej więcej za osobę się płaci. 

POZDRAWIAM!!!

Offline Dziobasek25
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 01.10.2011
Odp: IMPERIUM Mysłowice, PAŁAC WIŚNIEWSKICH Piekary
« Odpowiedź #1 dnia: 17 Kwietnia 2010, 15:09 »
mieszkam w Mysłowicach od zawsze i nie mam pojęcia że jest taka sala czy restauracja organizująca wesela jak Imperium.
Jest Trojak, Turkus, El toro, Carpe Diem, Delta, Hoga, Gościniec, Venge, Orange Club, Krasowia, Lari, Braks, Amfora... hmmm to chyba wszystkie bardziej znane... inne może również organizują wesela ale nic mi o tym nie wiadomo albo w ogóle o nich nie słyszałam ;)

Jak potrzebujesz jakieś namiary na te wymienione przeze mnie to pisz na priv ;) pozdrawiam :):):)

Offline Roksana

• entuzjasta
  • data ślubu: 20.08.2011
« Odpowiedź #2 dnia: 17 Kwietnia 2010, 19:58 »
Sala Imperium to na pewno mieści sie w Piekarach Śląskich i z tego co mi wiadomo, to na rok 2011 chcieli za osobe 190 zł, a palac wisniewski to juz z gornej polki - za osobe chyba z 220zł , jak nie wiecej....

Offline _milena_
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2012
« Odpowiedź #3 dnia: 18 Kwietnia 2010, 00:53 »
Wielkie dzięki za info.  To Pałac Wiśniewskich odpada.  Jak dla mnie za drogo,a Imperium i tak mi się bardziej podoba.  I faktycznie się pomyliłam.  Imperium jest w Piekarach.  Tyle tych lokali się już naoglądałam,że zgłupieć można :) Roksana-jak wiesz coś więcej o Imperium to napisz.  Będę bardzo wdzięczna.  Pozdrawiam!

Offline Roksana

• entuzjasta
  • data ślubu: 20.08.2011
« Odpowiedź #4 dnia: 18 Kwietnia 2010, 12:24 »
Ale może lepiej upewnij się co do cen, bo nie jestem ich pewna w 100%... no ale pałac na pewno droższy niż Imperium... Co do samego Imperium to nie wiem nic więcej, jak z jedzeniem, jego ilością, obsługą.... Sala ładna, mi sie też podobała ale na Naszą ilość gości niestety za mała.... Więc raczej nie pomogę w tej sprawie...

Offline katia1920
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 29.08.2009 Piekary Śląskie
« Odpowiedź #5 dnia: 23 Kwietnia 2010, 12:06 »
Witam:) ja miałam wesele w Pałacu Wiśniewskich  w zeszłym roku w sierpniu i muszę przyznać  że jestem do dzisiaj pod wrażeniem:) sala przepiękna. Bardzo dobrze i wygodnie usytuowana. Czyli goście+zabawa w jednym miejscu. Jeżeli chodzi o jedzenie to mają bardzo szerokie menu i wszystkim smakowało:) sama wszystkiego próbowałam wiec szczerze mogę napisać ze maja bardzo dobrych kucharzy. Dostaliśmy nawet świnkę w prezencie od nich.  Obsługa miła, nie zawiodła nas :) a cena za osobę, z zeszłym roku płaciliśmy 220 zł trochę droga ale na prawdę warto:)):):):) w końcu to raz w życiu.  ;D No i dostaliśmy również pokój dla nowożeńców po imprezie :skacza: jak będziesz potrzebowała więcej info to daj znać służę pomocą ;) mogę Ci przesłać jakieś  fotki jak będziesz chciała  :)

Offline konwalia2006

• forumowicz
  • data ślubu: ustalam
« Odpowiedź #6 dnia: 8 Lipca 2010, 14:37 »
Jeżeli chodzi o imperium w Piekarach to faktycznie jest to bardzo ładna sala. Byłam osobiście -czyściutko,
estetycznie. Minusem jest usytuowanie  tak w centrum osiedla no i obsługa kiepska.Ale może to jednorazowa wpadka...
Pokój jest najczystszą formą szczęścia