obraczki sa z Kruka
wiecie cio ja juz z tym bukietem to nie wyrabiam.... niemam pojecia zielonego co ja chce i co do mojej sukni pasuje... jestem dosc wysoka i mam za duze piersi do mojej sylwetki tragedia
a do tego ksiadz po 6 miesiacach od pierwszej kompleksowej rozmowy zapomnial mi powiedziec ze nie mozna kosciola dekorowac sztucznoscia gdzie ja mialam wybrana piekna dekoracje
i teraz musze zmienaic koncepcje na zywe kwiaty gdzie to troszke kosztuje.... ehhh ale trzeba zacisnac zeby i isc do przodu.... bo co jeszcze moze mnie spotkac?
jesli chodzi o dekoracje samochodu to planuje miec cos takiego :
samochod nasz jest czarny wiec cala dekoracja bedzie biala
krotka historia naszej znajomosci
a wiec zaczynajac od poczatku ja kocham samochod... kocham dzwiek silnika... kocham grzebac w samochodzie... kocham kazdy szczogol... a to wszystko sprawka mojego taty
naleze do jednego klubu i pewnego wigilijnego wieczoru weszlam sobie na klubowy czat na stronce a tam nowy uczestnik
zaczela sie rozmowa dluuuga rozmowa az do rana gdzie w kosciele prawie spalam na stojaco
codzienne rozmowy dlugie telefony... typowa znajomosc internetowa.... ja jestem z katowic a moja polowka z bydgoszczy.... znajomi z bydgoszczy poznali go na zlocie... ja niestety nie moglam....
W miedzy czasie od wyjechal wraz z przyjaciolmi do UK... bylam bardzo wsciekla zla i czulam ze stracilam cos waznego w zyciu... nagle on wyjezdza z pomyslem wpadnij do mnie na urlop.... hmm... nieznam czlowieka w zyciu realnym a on mi proponuje 2 tygodnie w obcym kraju?
i wiecie co zrobilam? ...
...
.....
... chwila niepewnosci.....
Polecialam
Spedzilismy cudowny czas razem.... poznalismy sie... nasze rozmowy... wszystko bylo idealne... i tak oto jestesmy razem juz 5 lat...