Autor Wątek: ZESPÓŁ PLAYERS I SAVIO  (Przeczytany 4376 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Walkiria
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27.03.2010
ZESPÓŁ PLAYERS I SAVIO
« dnia: 9 Listopada 2009, 10:49 »
Prosze od razu nie krzyczeć za rozpoczęcie nowego wątku.
Przewertowałąm forum i jest tylko 1 opinia o Playersach i kilka o Savio, ale gdzieś w gąszczu innych wątków.

Zatem, proszę wszystkich, którzy mieli do czynienia z tymi zeposłami (jako gość bądź na własnej imprezie) o opinie co do prowadzenia, konkursów, muzyki itp.

Z góry dziękuję za szybki odzew (deadline 27.03.2010).

Offline Haligol
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 17.07.2010
Odp: ZESPÓŁ PLAYERS I SAVIO
« Odpowiedź #1 dnia: 2 Lutego 2010, 17:49 »
no właśnie może ktoś coś o nich słyszał

Offline Robin

• bywalec
  • data ślubu: 24-04-2010 :Serduszka:
« Odpowiedź #2 dnia: 2 Lutego 2010, 22:54 »
Nie wiem czy wiele pomogę... Ślub mamy dopiero w kwietniu i na naszym weselu będzie właśnie grał zespół Savio.
Byliśmy posłuchać, porozmawialiśmy chwilę z panem, potem jeszcze jedno spotkanie, już dłuższe, z prezentacją i podpisaliśmy umowę. Przekonali nas po prostu :) wizja zespołu na zabawę pokrywała się z naszą wizją, na weselu, które oglądaliśmy goście fajnie się bawili, dziewczyna śpiewa dobrze (nie pieje, jak to określiła moja świadkowa ;)).
Tyle mogę powiedzieć na teraz...

Relacyjka Robin
Zapraszam :)

Offline karola00

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: wrzesień 2010
« Odpowiedź #3 dnia: 11 Marca 2010, 09:04 »
czy ktoś może mi pomóc i napisać jakąś opinię na temat zespołu Players z Nowogardu będę bardzo wdzięczna ::)

Offline Walkiria
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27.03.2010
« Odpowiedź #4 dnia: 5 Kwietnia 2010, 14:43 »
Już możemy się podzielić wrażeniami i opinią o zespole Players.
Mieliśmy wesele 27 marca 2010 i u nas grali Playersi. Wesele było rewelacyjne!!!
Zespół grał nam muzykę rockową (na nasze zyczenie), oprócz tego było bardzo dużo kawałków typowo weselnych, dyskotekowych, a także tych z najnowszych  list przebojów, w bardzo dobrych aranżacjach.
Zespół wywiązał się z umowy w 100%, grał długie bloki, robił nie za długie przerwy - wszystko było tak, hjak być powinno. Przygotowali również naprawdę sympatyczne konkursy i rewelacyjne oczepiny.
POLECAMY!!!

Offline karola00

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: wrzesień 2010
« Odpowiedź #5 dnia: 14 Kwietnia 2010, 10:55 »
walkiria a ja mam do ciebie mala prosbe. . .  czy moglabys nam powiedziec jak wygladaly oczepiny bo to dla nas bardzo wazne.  my tez mamy zarezerwowana ta orkiestre ale tak naprawde nic o nich nie wiemy!!! tym bardziej ze od chwili gdy rezerwowalismy termin byli w innym skladzie:) prosze ratuj ;)