Autor Wątek: MOJA SUKNIA...  (Przeczytany 17248 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Agutka

• maniak
  • data ślubu: 26.08.2006
MOJA SUKNIA...
« Odpowiedź #60 dnia: 2 Marca 2006, 09:46 »
Cytat: "azzurra"
ale taką można włożyć na każdy bal. Mało ślubna jest jak dla mnie, podobnie jak suknie z innymi haftami

No to w takim razie podziwiam Ciebie bo ja raczej na bal nie zalozylabym takiej sukni-chyba ,ze na bal debiutantek w operze wiedenskiej -i to tez nie bardzo bo jak dla mnie to jest to typowo suknia slubna w calej swojej okazalosci! A hafty sa piekne!
Relacja z tego Jedynego Dnia :) Zapraszam  Gość
http://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?p=119076#119076

Offline Ninka
  • Chuck Norris
MOJA SUKNIA...
« Odpowiedź #61 dnia: 29 Marca 2006, 18:32 »
Cudna! Powiem więcej, skoro wpadła Tobie w oko, ot tak po prostu to właście dlatego, że ma CZARNY haft :!:  inny nie będzie Ci się już tak podobał, będziesz miała wątpliwości (tak sądzę) Jeśli boisz się tego czarnego, to go troszeczkę rozjaśnij, np cyrkoniami w kolorze srebnym, lub złotym, a może jakimiś drobnymi perełkami. Ale ze smakiem i skromnie. Tak, by tylko rozjaśniły kolor czarny, a nie go przyćmiły.

rybkawiedenka
  • Gość
A zdradzisz nam w którym sklepie w Warszawie
« Odpowiedź #62 dnia: 29 Marca 2006, 19:09 »
ją widziałaś? Ja szukam żółtej sukni...może tam coś mi w oko wpadnie skoro mająz haftem czarnym..?

Offline Ninka
  • Chuck Norris
MOJA SUKNIA...
« Odpowiedź #63 dnia: 29 Marca 2006, 20:21 »
www. ....................

też z czarnym haftem :)

rybkawiedenka
  • Gość
MOJA SUKNIA...
« Odpowiedź #64 dnia: 29 Marca 2006, 22:33 »
Dziekuje bardzo za propozycje! Żółta fajna, ale jak dla mnie za intensywny kolor,wolałabym taki ciepły kurczaczkowy. A czarna też ładna...musze chyba zacząć spacer po sklepach! Podpowiedzcie mi jak wstawić zdjęcie prześlę wam jaki model wpadł mi w oko!