Autor Wątek: Sky Bar w Katowicach - wesele  (Przeczytany 3106 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline aanna12
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: nieznana
Sky Bar w Katowicach - wesele
« dnia: 18 Sierpnia 2009, 17:08 »
witam:)
czy ktoś z was robił bądź palnuje zrobić wesele w Qubusie na 27 piętrze (Sky Bar)?
Muszę przyznać, że nas to miejsce bardzo zaintrygowało, ale tak naprawdę nie wiem czego mogę się spodziewać.  Wiem, że miejsce jest wyjątkowe, ale ciekawi mnie jak to organizacyjnie ze strony hotelu wygląda. .

dzięki za informacje

Offline anulkak1982

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 09.05.2009
Odp: Sky Bar w Katowicach - wesele
« Odpowiedź #1 dnia: 19 Sierpnia 2009, 18:21 »
Kurcze ja się przez moment strasznie napaliłam na Sky Bar tam jest sala do 50osób przynajmniej tak mi przez tel powiedziano i trzeba już nie pamiętam ale 8-9 tys minimum zostawić żeby im się opłaciło zamkąć sky bar dla klientów najlepiej jak zadzwonisz i zapytasz o wszystko dokładnie fajna sprawa takie inne wesele, a sky bar wygląda bosko przynajmniej na zdjęciach  :D

Offline aanna12
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: nieznana
« Odpowiedź #2 dnia: 20 Sierpnia 2009, 11:02 »
tak, rozmawialam już z nimi.  Póki co wydaje mi się - w zasadzie Nam, bo juz to przedyskutowalismy, ze pomysl jest dla ns odpowiedni.  Nigdy nie chcielismy duzego wesela.  Wiemy tez, ze ze wzgledu na klimat tego lokalu powinnismy przede wszystkim pozapraszac osoby mlode:)
Własnie ten klimat tego lokalu nam sie podoba, prawda - bedzie to zupelnie inne miejsce, niz normalnie, ale o to też przecież chodzi: żeby to był wyjatkowy i niezapomniany dzień dla wszystkich (tak, tak przede wszystkim dla Młodej Pary) - lokal też jest ważny.

A tak w ogóle to co myślicie o tym lokalu na wesele? Czy chcielibyscie uczestniczyc w weselu w Sky Barze?

Offline elemelka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 24.07.2010
« Odpowiedź #3 dnia: 20 Sierpnia 2009, 21:18 »
wow świetny pomysł jak dla mnie:) ja bym tam chętnie się pobawiła na takim weselu:)
tylko bym się bała, że jak ktoś się wyluzuje za bardzo :drinkuje: :drinkuje:to mi wypadnie :pogrzeb:

za to widoki na pewno piękne ;D

Offline anulkak1982

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 09.05.2009
« Odpowiedź #4 dnia: 21 Sierpnia 2009, 16:18 »
Pewnie ze bym poszła na takie wesele:) coś innego i coś fajnego:) nie typowa sala weselna jakich tysiące:)

Offline mrt2011
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 22 Marca 2010, 21:27 »
jako gosc poszłabym - ale nie zapłaciłabym tyle za wesele - chyba ze wygram a totka