miasto: Sosnowiec
kolor 'starego zlota' polaczonego z ecru. Material bardzo oryginalny;jedwab tloczony w roze. Suknia nie posiada zadnych koralikow,kamyczkow itp. Jej urok tkwi w materiale i prostym kroju.Rozmiar 36, doskonala regulacje zapewnia wszyty do srodka gorset, ktory poprzez sznurowanie dopasowuje sie do kazdej sylwetki i ladnie modeluje. Moim zdaniem najwieksza zaleta tej sukni jest lekkosc i wygoda.Suknia jest niezwykle wygodna,a miekka halka nie krepuje ruchow.Suknia jest na wzrost okolo 165 cm+3,4 cm obcas, ale mozna ją bez problemu podlozyc. ten model miał tren, ale ja poprosiłam o jego usunięcie, bo po podpięciu nie układał się najszczęśliwiej i miałam obawy, ze na tych 2 guziczkach się nie utrzyma. do sukienki dodam dwa welony (jeden dwu warstwowy, obszyty złota nitką, drugi z jednej warstwy bez lamówki), rękawiczki, buciki idealnie dopasowane do sukienki, i bardzo wygodne (nogi mnie po całej nocy nic a nic nie bolały) rozmiar 37, ozdoby do włosów w postaci 15 różyczek (ecru) na "krokodylkach" i/lub tradycyjnego stroiku, jeśli ktos będzie chciał to również białe pończoszki Gatta, nie noszone kupione jako druga para. cena ok 1000,00,-
do sprzedania również kamizelka z musznikiem, pasujące do sukienki, dla dużego Pana

cena ok 100,00,-
a teraz zdjęcia;) :