Autor Wątek: Jaka cena za sesję ślubną u fotografa?  (Przeczytany 22689 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline przemekb
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 07.06.2008
Odp: Jaka cena za sesję ślubną u fotografa?
« Odpowiedź #150 dnia: 5 Marca 2010, 11:15 »
[
proszę bardzo :) z tym, że to co napisałam dotyczy samych zdjęć, bo niestety stylowi wypowiedzi nie sposób odmówić lekko złośliwego charakteru ;)

Powiem krótko, serce mnie boli jak widzę takie zdjęcia... dlatego moja odpowiedz miała taki wydźwięk, nie jestem złośliwy wręcz przeciwnie.

panie przemku
zostało potwierdzone, że nie tylko ja odczułam lekką złośliwość w pana wypowiedzi.
więc chyba naprawde pan powinien popracować troszkę nad tym..... ponieważ fakt, że pan robi dobre zdjęcia - lub jest po prostu przekonany że tak jest..... ja tego ocenic nie mogę bo nigdy o panu nie słyszałam i nie widziałam pana zdjęć i myslę, że w tym nic złego - nie daje panu prawo do tego oceniać gust innych i może jeszcze krytykować.
takie zachowanie naprawde może panu tylko zaszkodzić bo przez taką - dla innych odczuwalną nieuprzejmość - rozejdzie sie tylko złe zdanie o panu a pana zdjęcia i umiejętność nie będą brane już pod uwage..... a myślę, że to nie jest pana celem....?

wyjaśniam wyjaśniam a tu jak grochem o ścianę, napisałem PW i tak samo.

Wcale się nie dziwie że o mnie nie słyszałaś, celujesz w zupełnie inną półkę.

Jakie złe zdanie że próbuje uświadomić innych, wielu fotografów tak robi. Nie reklamuje siebie tylko uświadamiam...

pozdrawiam

Offline aganiok

• bywalec
  • wiara to siła
  • data ślubu: cywilny - 26.06.2009             koscielny - 26.06.2010
« Odpowiedź #151 dnia: 5 Marca 2010, 11:32 »
Gorąco się tu zrobiło widzę:)
Jeśli można...moje zdanie jest takie...Obejrzałam zdjęcia Pana Przemka i faktycznie jest dobry...ale nie widzę nic złego w tym żeby brać tańszych, np. początkujących fotografów...przecież Pan Przemek tez kiedyś zaczynał....Jeżeli ktoś ma możliwość zapłacić mniej za początkującego fotografa to nie widzę tym nic złego...nie każdy jest miłośnikiem zdjęć nie każdy musi mieć te najlepsze:) Wydaje mi się ze nie ma co się denerwować i narzucać komuś swoje zdanie:)
Pozdrawiam:):)

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #152 dnia: 5 Marca 2010, 12:25 »
Panie Przemku, nie powinno się być zbyt skromnym ale zbytnia pewność siebie też nie jest dobrze postrzegana... Tym bardziej, że chyba zapomina pan o tym, że kiedyś również zaczynał pan pracę jako fotograf... Jakie to smutne, że kolejny raz sprawdza się przysłowie "zapomniał wół jak cielęciem był"...

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #153 dnia: 5 Marca 2010, 12:36 »
Dobra forumowicze...Asia celnie podsumowała to co trzeba było podsumować i teraz trzymajcie się tematu !
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline przemekb
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 07.06.2008
« Odpowiedź #154 dnia: 5 Marca 2010, 12:46 »
Panie Przemku, nie powinno się być zbyt skromnym ale zbytnia pewność siebie też nie jest dobrze postrzegana... Tym bardziej, że chyba zapomina pan o tym, że kiedyś również zaczynał pan pracę jako fotograf... Jakie to smutne, że kolejny raz sprawdza się przysłowie "zapomniał wół jak cielęciem był"...

pozwól Elu że ja to ostatni post więcej nie zamierzam się wypowiadać.

Pierwsze nigdzie nie pisze o swojej nieskromności, jeśli gdzieś napisałem to może proszę ale na PW żeby już nie zaśmiecać wątku
Druga i ostania rzecz, pisałem tylko i wyłącznie o wyborze " myszuś" to nie jest nowy fotograf, dziękuje więcej pytań nie mam i wątku zaśmiecać nie będę

pozdrawiam