Autor Wątek: Nasze odliczanie do pięknego :) dnia 28.08.2010 :) !!!!  (Przeczytany 11862 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Odp: Nasze odliczanie do pięknego :) dnia 28.08.2010 :) !!!!
« Odpowiedź #30 dnia: 23 Marca 2010, 18:31 »
I ja też się melduję w nowym odliczanku :)

Offline serduszko998

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 28.08.2010
« Odpowiedź #31 dnia: 23 Marca 2010, 18:38 »
JEŻELI CHODZI O ZARĘCZYNY :
  zaręczyny odbyły sie 10 sierpnia 2008 roku :skacza: i w tym czasie mineło nam 5 lat jak byliśmy ze sobą, mi już bardzo zależało na zaręczynach natomiast mojemu ukochanemu  :serce:się nie śpieszyło, nie chciałam go zmuszac :boks1:, ale same wiecie jak to jest jezeli juz cos nam zaczyna chodzic po glowie i wtedy zawsze jakoś sie napomknie cos o tych zareczynach. zawsze mówiłam PM, że jak bedzie wybierał pierścionek zareczynowy, to bardzo fajnie by bylo,gdyby był  z bialego zlota, poniewaz ja mam tyle srebra i żółte złoto nie bedzie mi pasowalo.......
.........był 9 sierpnia konczyłam prace o 18ej, wychodze  z  pracy patrze PM  :drapanie: i mówi, że  zapomniał ładowarki od telefonu... ( wtedy pracowalismy w jednej pracy, tylko,ze ja pracowalam w  sklepie a on byl kierownikiem produkcji), ....wiec mnie zawiezie do domu, żebym autobusem nie jezdzila :auto:.  jeszcze zapaliłam sobie papierosa  z PM siostra  a PM polecial po ladowarke i w czasie rozmowy ona cos powiedzila,ze z PM widzieli świetny zestaw  do mieszkania :hmmm: hmmmm  ja mowie jak z  PM, natomiast "swagierka" mowi,ze nom gdzies   tam w gazecie,zebym nie lapala ja za  słowka, nom wiec oki.   z PM pojechalismy do domu  ja robiłam kolacje a on mówi, ze  widział świetne  spodnie  :drapanie: ja się na niego spojrzałam  i nawet nie zdazyłam sie nic  zapytac, natomiast PM mówi nom gdzies  tam u gościa   w telewizji, jakis program ogladal, nom okki wieczorkiem wyskoczylismy na zakupy zabralam go do sklepu jubilerskiego bo spodobaly mi sie kolczyki, po wyjsciu ze  sklepu powiedzialam, ze jednka bardzo bym chciala zeby o pierscionek z  zareczynowy bbyl z  zoltego zlota, bo zaczne je nosic. nastepnego dnia jak co weekend jechalismy  :auto: do goleniowa do moich rodziców, ale  gdy wyjechalismy na droge szybkiego ruchu  i on samochodem jechal 60 km/h to mmnie nerwica  wziela, bo wczesniej mnie poganial zebym pospieszyla  :wanna:sie z  szykowaniem, bo jak zawsze sie spoznimy a  on mi teraz 60km/h :dno:, wiec ja noge juz mu dociskalam, zebysmy szybciej jechali a  on nic, powiedział, ze dzisiaj ma ochote  wolno jechac, zawsze sie  spieszymy to dzisiaj ma chwile relaksu. przyjechalismy do Rodzicow zjedlismy obiad Kamil z moim tata poszli do komputera  jakies programy wgrywac   a  ja z mama w  kuchni. Tego dnia powiedzialam  mamie ,zeby narazie  nie spodziewala sie  zadnych zareczyn, poniewaz PM chyba przez moje mowienie o tym zrobił mi maly protest  :protestuje: mam usmazyla mi najlepsza rybe   na swiecie KARPIA  i ja siedzialam w duzym pokoju i wcinalam z  mama. PM przychodzi i mowi ze w  samochodzie  zostawil dokumenty wiec zejdzie :tupot: po nie, nom oki daleko nie ma :)  za pare minut dzwoni  :telefon:domofon i mowi, ze zostawil kluczyki od  samochodu  w pokoju,zebym otworzyla drzwi  ja czekam nie wchodzi nie wchodzi, wiec schodze na doł  i słysze jak rozmawia przez telefon i mowi " mowielem druga  w prawo a nei w lewo "   :brewki: tak pomyslalam,ze pomylilo mi sie i  ze ttesciowie  teraz pojechali do rodziny a nie za 2 tyg  tak jak mieli jechac, zobaczylam tylko zdziwienie PM jak mnie zobaczyl i poszzedl po dolumenty,  a ja wrocilam do mojego Karpia  :Obiad: otwieraja sie drzwi patrze  PM wchodzi i wcinam dalej karpia ale tak jakos nie slyszlaam zamkniecia drzwi obracam sie i patrze a tu PM :szczeka: z  kwiatami :Daje_kwiatka: i kochani Tesciowie.  a  ja pierwsze co zrobilam to wyniioslam caly polmisek karpi do kuchni heheh, rodzice przywitali sie PM wreczyl Kwiaty dla rodzicow  Poprosil o reke   córki i po zgodzie rodzicow podzszedl do mnie  ukleknol  i ze lzami w oczkach zapytal sie czy jeszcze chce zostac jego kochana zona  :Swiety: ja oczywiscie powiedzialam,że takkkkkkkkkkkk   

zawsze uwazalam ze jestem bardzo romantyczna osoba, ze w  tak wyjatkowym dniu  bede plakala, beczala   a tu ja sie  smialam moj PM mial  lzy w oczach i jeszcze na dodatek pachnialam tzn smierdzialam karppiem  :nerwus:hehehhe

Okazalo sie ze moi rodzice nic nie wiedzieli, jedynie moj Tata 3 minuty przed wyjsciem PM  do samochodu po dokumenty, powiedzial prawde, a moja mama dowiedziala sie jak zobaczyla tesciow  :skacza:   a to wszytsko przez to, ze moja Mamusia jest taka, ze jak my we 2ke przyjezdzamy tylko na obiad to robi   jedzonka na 10 osb wiec moj ukochany nie chcial jej mowic. a jeszcze moja Mamusia jest taka ze jezeli dowiedziala by sie  o planach PM to pierwsze co by zrobila  to zadzwonial  :telefon:do mnie  :Najlepszy:

A CO DO PIERSCIONKA  to okazalo sie ze  tego dnia co przyjechal po ładowarke hehhe to tak naprawde byl w  sklepie ze swoja siostra po pierscionek zareczynowy KLAMCZUCHY  :buu: :ckm:a  co do szwagierki to brak damskiej solidarnosci uuuuuuuuu     i zapozno powiedzialam mojemu PM o zmianie decyzji  co do koloru pierscionka bo KRUK byl juz  zammknieta, a i tak mam piekny piercionek cały błyszczacy z białego złota i .. ..

NO I 28 SIERPNIA   2010 ROKU  MAMY WESELISKO

P.S. BARDZO PRZEPRASZAM  ZA BŁEDY I LITEROWKI :)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #32 dnia: 23 Marca 2010, 18:50 »
Fajna historia o zapachu smażonego karpia  ;D

Ja mam też pierścionek z białego złota :) Wymieniłaś swój później na żółte złoto?
W ogóle to mam nadzieję, że będzie foteczka cacuszka? :)

Offline agulla1919

• Chuck Norris
« Odpowiedź #33 dnia: 23 Marca 2010, 20:01 »
Tak czekamy  :D!!!

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #34 dnia: 23 Marca 2010, 20:56 »
Mnie się podobało, jak wyniosłaś miskę z karpiami do kuchni hihihi :P

Fajna historia :)

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
« Odpowiedź #35 dnia: 23 Marca 2010, 21:14 »
A to ci konspiranci;)

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
« Odpowiedź #36 dnia: 23 Marca 2010, 21:48 »
Karpiowe zaręczyny - a to cwaniaczek wszystkim zrobił niespodziankę - super :)
Nasz synek:

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
« Odpowiedź #37 dnia: 23 Marca 2010, 22:28 »
Bardzo fajne zaręczyny :)

Offline beaberry

• uzależniony
  • Zakochana po uszy :)
  • data ślubu: 6 VIII 2011
« Odpowiedź #38 dnia: 23 Marca 2010, 22:31 »
Chyba rozumiem, co czułaś przed zaręczynami. Też byłam z moim M. już ponad 5 lat i czułam :Maruda:, że to czas na deklarację co będzie z nami dalej. ::) Tym bardziej gratuluję niespodziewanych zaręczyn ;) Najbardziej mnie rozśmieszyło, że Twój PM wymyślił jakąś historię o spodniach, co to je zobaczył w TV :hahaha:

Offline serduszko998

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #39 dnia: 23 Marca 2010, 22:51 »
dla mnie to wcale nie bylo smieszne, tym bardziej ze  smierdzialam karpiem, a buziaczka musielismy sobie dac hehhe  :mdleje:    w calej rodzince mowia o mnie DEDEKTYW INWEKTYW a tutaj wszystko leglo w  gruzach :(  :buu: :szczeka:  nic a nic  sie glupia nie domyslalam :glowa_w_mur:

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
« Odpowiedź #40 dnia: 23 Marca 2010, 23:07 »
Ale moim zdaniem to lepiej mieć taką cudowną niespodziankę :)

Offline serduszko998

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #41 dnia: 23 Marca 2010, 23:40 »
oczywiście że tak, tyllko zrobil to w  najmniej oczekiwanym momencie :)    ale dzieki tem jestem bardzo szczęśliwa  i jeszcze bardziej zakochana  :serce: a powiem  szczerze, ze zareczyny zmienily  nasz  zwiazek   :aniolek:i  tylko pozytywnie, minelo 1,5 roku  a  my  jestesmy  bardzo bardzo szczesliwi i zakochani

:Serduszka:

POZDRAWIAM WSZYSTKICH ZAKOCHANYCH

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
« Odpowiedź #42 dnia: 24 Marca 2010, 10:42 »
Fajna karpiowa-historia (to też moja luba rybka...,mniam)...ależ Ty zachowałaś trzeźwość umysłu w takiej chwili, żeby te karpie wynieść do kuchni... :lol: I bardzo dobrze że się nie domyśliłaś, niespodzianki są najlepsze  :skacza:

Ja swojego PM'a opitoliłam w dniu zaręczyn (na moje urodziny z jego rodzinką, taki mamy już zwyczaj wspólnego świętowania) bo gdzieś po kątach chował bukiet kwiatów do wazonu, no i ja do niego, a co Ty z nim robisz, dajesz mi go czy co? Wszyscy w śmiech, ja jedyna nie wiedziałam o co chodzi :glupek: ...no a to był bukiet dla mojej mamy jak się potem okazało :D
Też mam pierścionek z białego złota  ;)

No a te spodnie z TV... :hahahaha: ależ Twój PM miał pomysła  :brewki:
To super że dalej żyjecie w Waszych obłoczkach miłości  :serce:

No i czekamy na zdjęcia pierścioneczka no i Wasze... :Tuptup:

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
« Odpowiedź #43 dnia: 24 Marca 2010, 11:49 »
Fajna historyjka,najlepsze są takie niespodziewane zaręczyny więc bardzo dobrze że się nie domyśliłaś  :D

Offline serduszko998

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #44 dnia: 24 Marca 2010, 13:04 »
hej mam pytanko co myślicie o piosence LIONEL RICHIE-HALLO    na pierwszy taniec  :cancan:? Bardzo mi sie pdoba  :Zakochany:

Offline serduszko998

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #45 dnia: 24 Marca 2010, 13:07 »
czy macie jakies  fajne pomysły na konkursy, tylko nie kareta, rodzina, zoo,  z wałkiem i kieliszkiem??

my bedziemy mieli z  pompka gdzie na koncu rurki bedzie umieszczony balon  a pierwsza para wygrywa,ktorej peknie balon  a oczywiscie pompka bedzie u Panów  na kolanach  a  Panie beda musieli pompowac pupa ehehhehe

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #46 dnia: 24 Marca 2010, 13:12 »
Hm, ta piosenka Hello, może i jest o miłości, ale nieszczęśliwej... chyba bym odradzała na 1 taniec.

A co do konkursów - mi się ten konkurs z pompką nie podoba, ale może nie mam poczucia humoru  :-X

A jaka to jest zabawa z wałkiem i kieliszkiem? Pierwsze słyszę :)

Offline kivi_23

• uzależniony
  • data ślubu: 4 czerwca 2010 - 16:00
« Odpowiedź #47 dnia: 24 Marca 2010, 19:44 »
No ja za tym konkursem z tą pompką nie byłabym.. ale to zależy od poczucia humoru rodzinki  ;)

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
« Odpowiedź #48 dnia: 24 Marca 2010, 22:22 »
Mi tez się wydaje,że ta piosenka nie pasuje na 1 taniec.
A słyszałaś o konkursie tanecznym, w którym każda para tańczy wykonując ruchy jakiejś dyscypliny sportowej. Wcześniej wodzirej przydziela każej parze inną dyscyplinę sportową i ta para co najfajniej, najśmieszniej i najdłużej ( do różnej muzyki) wytrwa ta wygrywa. Mój dj mówił,że przy tej zabawie jest duzo śmiechu.

Offline agulla1919

• Chuck Norris
« Odpowiedź #49 dnia: 24 Marca 2010, 22:30 »
Widzialam ten konkurs na you tubie ... niby smieszny , ale ja osoboscie bym nie chciala brac udzialu w nim ... taki troszke .. zboczony  ;D

Offline beaberry

• uzależniony
« Odpowiedź #50 dnia: 24 Marca 2010, 22:40 »
Jest taki konkurs - sztafeta - w którym się sadza w dwóch rzędach przedstawicieli dwóch rodzin i każdy ma coś do zjedzenia lub wypicia- ciasto, kawę, wódkę, banana, soczek, obojętnie, a ostatni ma balona i po kolei- jak jeden zje ciasto, to klepie tego z kawą, ten wypija i klepie następnego itd. Wygrywa ta rodzina, której szybciej pęknie nadmuchiwany balon. Podoba mi się ta zabawa, bo jest neutralna i każdy może się włączyć.
Jeżeli chodzi o pompowanie balona tyłkiem, to za żadne skarby bym nie chciała brać w niej udziału, czułabym się poniżona, ale to tylko moje odczucie. Może wrażliwa jestem :-[

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
« Odpowiedź #51 dnia: 25 Marca 2010, 09:50 »
Niestety ja też uważam,że ta piosenka na 1wszy taniec nie bardzo się nadaje-a nie macie jakiejś "swojej"?
Co do konkursu to mi również się on nie widzi  :-\

TANIEC Z MARYNARKAMI
Wybieramy 5 par (może być więcej). Podstawą tego konkursu jest to że panowie musza mieć założone marynarki.
Konkurs polega na tym, że pary mężczyzna i kobieta tańczą przy muzyce, w momencie kiedy orkiestra przestanie grać,
partnerzy muszą wymienić się marynarką (mężczyzna przekazuje marynarkę kobiecie). Ostatnia para odpada.
Następnie orkiestra zaczyna ponownie grać, i tak samo w momencie, kiedy przerwą muzykę partnerka przekazuje
marynarkę partnerowi. Oczywiście ostatnia para odpada. Wygrywa para, która zostanie ostatnia na parkiecie.

Konkurs ten można urozmaicić, można na przykład kazać osobie, która ubiera marynarkę zapiąć jeden guzik,
można kazać za każdą zmianą marynarki polecić aby marynarkę odwracać raz na lewą stronę raz na prawą lub przód na tył itP..

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
« Odpowiedź #52 dnia: 25 Marca 2010, 11:41 »
Tak, zgadzam się, piosenka zdecydowanie nie pasuje do Waszej chwili...
Ufff, dla mnie też konkurs z pompką dosyć niesmaczny...choć to zależy do ludzi, co kto lubi.

Sztafeta, taniec z marynarkami i dyscypliny sportowe brzmi nieźle  :) Któreś z pewnością wybiorę do siebie plus jakieś 2-3 konkursy, co by nie przedobrzyć z ilością  ::)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #53 dnia: 25 Marca 2010, 11:44 »
beaberry widzę, że jesteś z grudziądza, mój PM z kwidzyna :) prawie Twój ziomek :) mam nadzieje, że posłużysz radą co do salonów ślubnych, planuje tam zakupić suknię, jest o wiele taniej niż w szczecinie :)
pozdrawiam!!

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
« Odpowiedź #54 dnia: 25 Marca 2010, 13:12 »
Dla mnie konkurs z pompką też odpada...
Pewnie z tego względu, że sama nie chciałabym brać w nim udziału.
Ale wszystko zależy od rodzinki  ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
« Odpowiedź #55 dnia: 25 Marca 2010, 16:37 »
 :-* :-* sle

Offline beaberry

• uzależniony
« Odpowiedź #56 dnia: 25 Marca 2010, 16:53 »
Anjuszka chętnie posłużę radą, ale nie wiem czy się na dużo przydam, bo sama będę szyła suknię u krawcowej. Chociaż pewnie po salonach tez pochodzę, żeby zobaczyć co na mnie dobrze leży.

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #57 dnia: 25 Marca 2010, 16:59 »
beaberry a będziesz szyła w grudziądzu? Chciałabym po prostu wiedzieć, do którego warto zajrzeć, a na który nie marnować czasu :) nawet nie wiem ile ich tam jest, ale domyślam się, że kilka :D

Offline serduszko998

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #58 dnia: 25 Marca 2010, 19:24 »
zastanawialam sie, żeby ksiadz przeczytał czytanie  z  1Listu do Koryntian (1Kor13)
Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest. Miłość nie zazdrości, nie szuka poklasku,nie unosi się pychą.... 

co o tym sadzicie ???

pozdrawiam wszystkich bardzo cieplo :)

:skacza:  WIOSNA WIOSNA !!!!!!!!!!![/color][/size]

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #59 dnia: 25 Marca 2010, 20:01 »
Jest to bardzo popularne i stosowne "czytanie" , więc nie widzę problemu :D :D :D