Autor Wątek: asiek i artee mają juz miłosza  (Przeczytany 176600 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline asiek

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2004
asiek i artee mają juz miłosza
« Odpowiedź #660 dnia: 11 Stycznia 2007, 20:29 »
Cytat: "merkunek"
No to pierwszy filmik już gotowy  oglądałam i jestem pod wrażeniem muzykalności Miłka!!!

Asia,jesteż WIELKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :i_love_you:
to jest pozycja tańca na siedząco.Asia ma jeszcze jakMiłek klęczy.A jak stoi to muszę nagrać po prostu dla Was
Cytat: "Eva*"
wow, ale wyczucie rytmu

dzięki dzięki  :oops:
Cytat: "Mariolka"
mam nadzieję,że ospa Miłka na razie nie dopadnie. A poza tym w przychodni nie ma izolatek?Chyba kobieta widziała,że idzie z dzieckiem z wysypką?Chociaż też bym może nie wiedziała...

Mariolu to jest tak,nasza przychodnia jest tak beznadziejnie skonstruowana,że jednym wejściem wchodzą dzieci zdrowe i chore, tylko gabinety sa w innych stronach korytarza (co niczego właściwie nie zmienia)
Izolatka podobno była,a już jej nie ma.Ale ona i tak niewiele by dała, bo w poczekalni juz siedzieliśmy.A włączona lampa bakteriobójcza i tak zadziałała po fakcie (dla nas)
A co do ospy,to ona zaraża juz na kilka dni przed pojawieniem się wykwitów na skórze,więc ta mama po prostu nie wiedziała,co tej córeczce jest.A po badaniu przez pediatrę okazało się,że to ospa(możliwe,że pierwsze stadium i już).Także kobieta po prostu nie wiedziała co jej jest...miała wysoką gorączkę (aż miała dreszcze) i dlatego przyleciała do przychodni...
Ale wiecie co, już sobie pomyślałam,że tudno,jeśli Miłek zachoruje, to po prostu będzie miał z głowy ospę i już.W przedszkolu jak będzie to jej nie złapie,bo juz ją przejdzie.A ja przynajmniej jestem w domu jeszcze,a nie na zwolnieniu,więc dopilnuję go,jakby co.
Dzięki kochane za ciepłe słowa.Ale jakoś musiałam się nastawić hihi nawet na tę drugą wersję zdarzeń.....

Aaa,a w przychodni spotkaliśmy i rozmawialiśmy z nasza położną,któa odwiedzała nas,jak MIłek mał miesiąc....Ach,jak ten czas leci...

A tak biorąc sobie wspominki merkunka, to mnie też wzięło i sobie zgapię od Asi (chyba się nie pogniewasz  :los: )i powklejam potem zdjęcia brzuszkowe (może nie tak wyjściowe jak Asi,ale brzuszkowe  :hahahaha:

Offline merkunek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #661 dnia: 11 Stycznia 2007, 20:37 »
Asia, no czemu miałabym się gniewać??? Dawaj foty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A co do filmików to wysłałam Ci maila, że mi jakiś błąd wyskakuje w tamtych dwóch, sprawdzę jeszcze raz, ale może podeślij je raz jeszcze...

Offline asiek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #662 dnia: 11 Stycznia 2007, 21:06 »
Asia, no czemu miałabym się gniewać??? Dawaj foty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no to jutro wkleję
A co do filmików to wysłałam Ci maila, że mi jakiś błąd wyskakuje w tamtych dwóch, sprawdzę jeszcze raz, ale może podeślij je raz jeszcze...

juz poszły

Offline merkunek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #663 dnia: 11 Stycznia 2007, 21:16 »
Cytat: "asiek"

juz poszły

mykam sprawdzić...

Offline asiek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #664 dnia: 12 Stycznia 2007, 11:03 »
no to zabieram sie do wklejania fotek brzuszkowych

18-19 tydzień - u przyjaciólki z jej synkiem (przygotowywałam się,hihi)

tutaj połowa września,czyli jakoś koło 20 tygodnia na zlocie garbusów (slabo brzusio widać)

23-24 tydzień

teraz się nie przestraszcie!!!! - 35 tydzień

tutaj już 37 tydzień

i 40 tydzień- bodajże na 3 dni przed rozwiązaniem  

Offline merkunek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #665 dnia: 12 Stycznia 2007, 11:10 »
Rewelka, a to brzusio:

jest po prostu odjazdowe!!!!!!!!!

Ps. Asienko, nie udało się z filmikiem, możliwe, że tak się dzieje, bo to troche za duży załącznik, tak z pół mniejszy byłoby oki, taki poniżej 10MB...

Offline asiek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #666 dnia: 12 Stycznia 2007, 11:20 »
Asienko, nie udało się z filmikiem, możliwe, że tak się dzieje, bo to troche za duży załącznik, tak z pół mniejszy byłoby oki, taki poniżej 10MB...

ok,ponagrywam go jeszcze,spoko.Dobrze,że chociaż jeden jest do obejrzenia,to macie namiastkę.
No i dziękuję bardzo  :los:

Offline asiek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #667 dnia: 12 Stycznia 2007, 11:22 »
jest po prostu odjazdowe!!!!!!!!!

to jest zdjęcie, na które wpadłmój mąż, na innym jest jeszcze liczba 35 (w ząblach)ale jestem tam cała i nie do pokazania na forum  :oops:
A na tym w 23 tyg byłam przeziębiona,co widać bo nos czerwony  :grin:

Offline merkunek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #668 dnia: 12 Stycznia 2007, 11:26 »
Asienko, nie udało się z filmikiem, możliwe, że tak się dzieje, bo to troche za duży załącznik, tak z pół mniejszy byłoby oki, taki poniżej 10MB...

ok,ponagrywam go jeszcze,spoko.Dobrze,że chociaż jeden jest do obejrzenia,to macie namiastkę.
No i dziękuję bardzo  :los:

nie ma za co :-)

A jak będziesz miała coś  krótszego to podrzuć...

Offline asiek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #669 dnia: 12 Stycznia 2007, 12:20 »
ale mnie wzięło na wspominki

zdjęcie z 3 lutego-Miłek ma niecałą dobę

to 4 luty - 2 dni

tu jak wychodzimy do domu ze szpitala-5 luty

i 6 luty - Miłek ma 4 dni

A jak będziesz miała coś krótszego to podrzuć...

jasne!

Offline Mariolka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23 kwietnia 2005 r.
« Odpowiedź #670 dnia: 12 Stycznia 2007, 16:24 »
zdjęcia z okresu ciązy fajne.Ale szczuplutka byłaś.w 18 tyg to nic widać nie było.I fajnie tak powspominać jak Miłek był taki malusieńki...Ale ten czas leci.A teraz taki duży chłopak...
"Dwie rzeczy są nieskończone:Wszechświat i głupota ludzka, chociaż przy tym pierwszym nie upierałbym się" A.Einstein

Offline topyciu

• uzależniony
  • data ślubu: 18-06-2005
« Odpowiedź #671 dnia: 12 Stycznia 2007, 16:37 »
asiek, Jakbyś chciała to mogę ci pomóc w zmniejszaniu filmów i trochę przy okazji można je rozjaśnić :)

A brzusio miałaś świetny - zwłaszcza ten z tym uśmiechem :)

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #672 dnia: 12 Stycznia 2007, 16:49 »
Śliczne jest to zdjęcie jak trzym apaluszek :D Takie kochane :D
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline asiek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #673 dnia: 12 Stycznia 2007, 17:40 »
Mariolu,właśnie dlatego jakoś mnie wzięło na wspominki....Ten czas leci....A w ciąży to ja przytyłam w całości 15,czy 16 kg.Mnie się wydawało,że i w 18 tyg widać,hehe.
Tomku, jasne,któregoś dnia może uda nam się to zrobić.A zdjęcia z brzuszkiem wymalowanym bardzo nie podobało się mojej mamie  :dno: Ale to w tamtych czasach było nie do pomyślenia,więc dlatego tak powiedziała.A wszystkim innym się podobało  :los:
Elu, tak,ja z tym paluszkiem moim tez uwielbiam  :taktak:

Offline asiek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #674 dnia: 12 Stycznia 2007, 17:54 »
Aha,chciałam dodać,że Miłek juz czuje się lepiej,wysypka się nie powiększa,żeby nie powiedzieć,że się zmniejsza.Temperatury dziś nie miał,więc pani dr powiedziała mi,że możemy jutro iść na dwór!!!!

Offline merkunek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #675 dnia: 12 Stycznia 2007, 20:11 »
Aha,chciałam dodać,że Miłek juz czuje się lepiej,wysypka się nie powiększa,żeby nie powiedzieć,że się zmniejsza.Temperatury dziś nie miał,więc pani dr powiedziała mi,że możemy jutro iść na dwór!!!!

No to super wieści!!!!!! A zdjęcia wspomnieniowe po prostu cudne!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline asiek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #676 dnia: 12 Stycznia 2007, 21:31 »
A zdjęcia wspomnieniowe po prostu cudne

dzięki!!!
No to super wieści

to prawda,ale coś mi marudny jest,najpierw nie spał 2 drzemki,więc zasnął o 19.30,ale juz raz mnie "wzywał" z płaczem...Chyba to zęby  :mdleje:
Pozdrawiam i jutro udanego dnia i pojutrze życzę!!!!

Eva*
  • Gość
« Odpowiedź #677 dnia: 12 Stycznia 2007, 22:30 »
boziu, boziu,ale ty byłaś szeroka pod koniec....-nie gniewaj się, ze tak pisze-ogólnie b. ładnie wyglądałś jako cięzarówka :)

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #678 dnia: 12 Stycznia 2007, 23:29 »
Asieńko - ja jestem pod wrażeniem Twojego wyglądu w trakcie ciąży. Wyglądałaś ślicznie - ale ładnemu zawsze ładnie!
Miłek jest niesamowity - poczucie rytmu ma wspaniałe  :brawo_2:

Offline asiek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #679 dnia: 13 Stycznia 2007, 11:51 »
Cytat: "asia"
Asieńko - ja jestem pod wrażeniem Twojego wyglądu w trakcie ciąży. Wyglądałaś ślicznie - ale ładnemu zawsze ładnie!

dziękuję kochana  :przytul:
Cytat: "asia"
Miłek jest niesamowity - poczucie rytmu ma wspaniałe

dzięki,to po mamusi i tatusiu,hihi :hahahaha:
boziu, boziu,ale ty byłaś szeroka pod koniec....-nie gniewaj się, ze tak pisze-ogólnie b. ładnie wyglądałś jako cięzarówka

nie gniewam się,bo brzucholek miałam naprawdę wieeeeelki  :hahahaha: Poszło mi wszystko w brzuch,nawet biodra mi się nie "rozjechały"  :taktak: Może gdybym miała jakąś fotkę w bardzoo obcisłej bluzce,wyglądałoby inaczej,hehe.Ale zimą nosiłąm ciepłe sweterki  :hahahaha:

Offline Mariolka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #680 dnia: 13 Stycznia 2007, 16:59 »
boziu, boziu,ale ty byłaś szeroka pod koniec....-
nie przesadzaj...! to jak ma ciężarna w 40 tyg. wyglądać?Uważam,że była szczupła.Zresztą w ciązy ma prawo sie być "szerokim".
"Dwie rzeczy są nieskończone:Wszechświat i głupota ludzka, chociaż przy tym pierwszym nie upierałbym się" A.Einstein

Offline Jagna77

• Chuck Norris
  • Mateuszek cały nasz świat ....
  • data ślubu: 08.04.2007 *WIELKANOC*
« Odpowiedź #681 dnia: 13 Stycznia 2007, 17:14 »
nie przesadzaj...! to jak ma ciężarna w 40 tyg. wyglądać?Uważam,że była szczupła.Zresztą w ciązy ma prawo sie być "szerokim".

Zgadzam sie z Mariolka , ja nie bedac ciezarna nie jestem szpupla  ,mam duzo wiecej niz powinnam a ciaza ma swoej prawa  :taktak:

Offline asiek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #682 dnia: 13 Stycznia 2007, 20:31 »

Cytat: "Jagna77"
Zgadzam sie z Mariolka , ja nie bedac ciezarna nie jestem szpupla ,mam duzo wiecej niz powinnam a ciaza ma swoej prawa

dziękuje dziewczyny,że mnie usprawiedliwiłyście  :hahahaha:

A tak przy okazji,to poszłam za przykładem merkunka i dziś kładłam Miłka spać bez smoka .... i co   :shock: udało się  :!:  :!:
Ciekawe jak będzie w nocy  :drapanie: .Ale to się okaże w nocy  :los:
Dzisiaj oglądałam w sklepie z dzieciowymi rzeczami jeździki,bo chcemy mu na ur kupić i szczerze mówiąć,nie mam bladego pojęcia jaki wybrać... :urwanie_glowy: No i przyokazji widziałam to magiczne krzeselko,jakie ma Marcelek i powiem szczerze,że ono jest maleńkie  :los: Na zdjęcach z Marcelkiem wydawało mi się,że jest większe  :oops: Ale fajowe jest.No i widziałąm jakąś lokomotywę,czy traktor..hm,nie pamiętam  :mdleje: -  jeździk z bajerami jakś i kosztował tam 139 (akurat chicco) i muszę zerknąć czy na alegro jest też.Bo ten sklep do tanich nie należy.

No,a poza tym ok u nas.Już Miłek czuje sie lepiej,ale na dwór nie poszliśmy wcale,bo wiało u nas,jak cholerka.
Pozdrawiamy

Offline Tajusia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.09.2005
« Odpowiedź #683 dnia: 14 Stycznia 2007, 01:25 »
Jakie świetne te wspominkowe zdjęcia, można sobie zobaczyć jak Miłek rozwijał się od poczęcia , najpierw u Ciebie w brzusiu i potem już samodzielnie :D
Wyglądałaś bardzo ładnie w ciąży, tak promiennie i bardzo zadbana z Ciebie ciężaróweczka była a teraz Mamusia jest :ok:

A Miłek uroczy i taki kochany :serce:
a tańczenia to ma opanwane do perfekcji, uśmiałam się :D
"...Jest na ziemi jedno moje małe miejsce, gdzie poza biciem serca nie liczy się NIC więcej..."

Offline Mariolka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #684 dnia: 14 Stycznia 2007, 10:40 »
No i przyokazji widziałam to magiczne krzeselko,jakie ma Marcelek i powiem szczerze,że ono jest maleńkie
bo to jest krzesełko dla maluszków od 12 miesiąca.Ale to asiek złudzenie, bo dla dziecia nie będzie za małe. Dobrze,że jest niskie, bo Marcel sam na niego wchodzi i bez problemu schodzi, bez strachu o upadek. A jeździk też fajna sprawa.Synuś od teściowej dostał na Gwiazdkę.Lubi jeździk, tzn. ja muszę go wozić.Ale sie cieszy...

Offline asiek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #685 dnia: 14 Stycznia 2007, 13:26 »
Ale to asiek złudzenie, bo dla dziecia nie będzie za małe. Dobrze,że jest niskie, bo Marcel sam na niego wchodzi i bez problemu schodzi, bez strachu o upadek

ja wiem wiem Mariolu,tylko na zdjęciach wydawało mi się taaakie duże.Ale i Marcelek taaki dorosły na nich był.Może dlatego,hii
A jeździk też fajna sprawa

no własnie,muszę coś wybrać  :drapanie:

Aha,smoczek w nocy jednak wrócił do łaska.Ale to moja wola,bo Miłek przez te żeby marudny jest i nie chciałam eksperymentować kosztem swojej nocki.Jak mu ząbki wyjdą,będę ćwiczyć w nocy bez smoczka.Bo w dzień śpi bez  :los:

Offline Martaxyz11

• Chuck Norris
« Odpowiedź #686 dnia: 14 Stycznia 2007, 15:14 »
asiek, JESTEM W TWOIM WATKU  :skacza:
Az mi wstyd ze Ty u mnie jestes regularnie :oops:  a ja nie zaglądam do Was! :glowa_w_mur:  Ale od dzis wszystko sie zmieni  :tupot:

Prezbrnełam przez wszystkie 45 stron!!  :los:  i oczwysicie nie bede Ci wmawiac ze DOKŁADNIE wczytywałam się w to było pisane bo co było NAJWAZNIEJSZE ??
ZDJECIA MIŁKA  :Serduszka:

[shadow=blue]JEST BOSKI [/shadow][/u]
i tyle ... mąz stwierdził ze tak troszkę do dziewczynki podobny  :brewki: bo i owszem jest sliczniusi  :) i nie to co moja Ninka napuszona zawsze - Twoj usmiechniety od ucha do ucha :)

Ty w ciazy (zobaczyłam dopiero na koncu ) wyglądałaś slicznie i tylko byłas z lekka okrąglejasz na buzi + brzuszek = STANDARDOWO bez nadwagi czytaj MIODZIO :)

Po urdzeniu chyba w miesiac doszłaś do wagi sprzed bo jestes AZ chudziutka  :los:

No i widze dopiero chyba :drapanie: Twoją buzie  :skacza: i powiem Ci ze FAJNA LASKA Z CIEBIE  :hopsa: maz to musi byz dumny z Ciebie !!  :i_love_you:

No to tyle na poczatek ! na DOBRY POCZATEK  :Daje_kwiatka:
"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline Mariolka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #687 dnia: 14 Stycznia 2007, 15:34 »
nic dodać nic ująć... :skacza:

Offline asiek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #688 dnia: 14 Stycznia 2007, 20:54 »
Martuś ogromnie się cieszę,że do nas zawitałaś  :!:  :!:  :!:  :jupi:  :jupi:
i że  :kierowca: przebrnęłaś do końca  :brawo_2:  :brawo_2:  :brawo_2:  :hopsa:

Oczywiście niech nie będzie Ci wstyd absolutnie  :!:  :!: Po prostu musiałaś znaleźć czas,żeby to przejrzeć  :taktak:

Dziękuję za wszelkie komplementa o Miłku i o mnie  :oops:  :oops:
Ale figurę odzyskałam po jakichś maksymalnie 3 miesiącach.Ja targałam wózek (na dwa rzy) na 3 piętro i to przyspieszyło spadek  :waga:

No i oczywiście będzie na niezmiernie miło gościć Cię w naszym wąteczku  :!:  :bukiet:

nic dodać nic ująć...

Cytat: "martini"
Oj tak, podpisze sie pod tym obiema rekami!!!

:piwo_2:

Offline Martaxyz11

• Chuck Norris
« Odpowiedź #689 dnia: 15 Stycznia 2007, 10:25 »
Po prostu musiałaś znaleźć czas,żeby to przejrzeć  

Zgadza sie :) i u Marioli tez nadrobiłam zaległosci :)
"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"