Do sprzedania mam piękną jednoczęściową suknię ślubną w kolorze śnieżno - białym, rozmiar 34/36, wzrost 162 (ja miałam obcas 8 cm, przy niższym obcasie będzie pasowała na wyższą panią).
Suknia zapinana na suwak, ma doszyte ramiączka, które można użyć lub nie. Góra sukni z pięknymi koronkowymi aplikacjami i kryształkami odbijającymi światło, dzięki czemu góra ładnie się błyszczy. Z boku sukni również koronka przy tych pliskach z jednej strony, co nadawało jej urok. Materiał lekko połyskliwy, dzięki czemu pięknie wygląda na zdjęciach. Dzięki temu, że jest na zamek, można ją zwęzić lub minimalnie poszerzyć. Suknia posiada tren, który zawiązuje się na troczki, dzięki czemu się on nie rozpuszcza.
Suknia jest lekka i bardzo wygodna, pięknie się kręci w tańcu.
Stan sukni określam na bardzo dobry, nie jest nigdzie uszkodzona, wygląda jak nowa.
Model sukni to Gala 2008, zakupiona w salonie ślubnym w Szczecinie. Dałam za nią 2900 bez dodatków. Sprzedam za 1200 zł.
Do sukni dołączam welon, który ma taką samą koronkę, jaka jest przy sukni oraz bolerko z takiego materiału jak suknia. Suknia do obejrzenia i przymierzenia w Szczecinie.

Powtarzające się zdjęcie - usunęłam.Reszta zdjęć do zobaczenia w mojej relacji.