Autor Wątek: Sprzedam piękną suknię ślubną Gala. Gratis dodatki.  (Przeczytany 2286 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline chlebosia

• Mąż i żona to jedna dusza w dwóch ciałach...
  • Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
  • data ślubu: 16.08.2008
Sprzedam piękną suknię ślubną Gala. Gratis dodatki.
« dnia: 21 Września 2009, 18:06 »
Do sprzedania mam piękną jednoczęściową suknię ślubną w kolorze śnieżno - białym, rozmiar 34/36, wzrost 162 (ja miałam obcas 8 cm, przy niższym obcasie będzie pasowała na wyższą panią).

Suknia zapinana na suwak, ma doszyte ramiączka, które można użyć lub nie. Góra sukni z pięknymi koronkowymi aplikacjami i kryształkami odbijającymi światło, dzięki czemu góra ładnie się błyszczy. Z boku sukni również koronka przy tych pliskach z jednej strony, co nadawało jej urok. Materiał lekko połyskliwy, dzięki czemu pięknie wygląda na zdjęciach. Dzięki temu, że jest na zamek, można ją zwęzić lub minimalnie poszerzyć. Suknia posiada tren, który zawiązuje się na troczki, dzięki czemu się on nie rozpuszcza.

Suknia jest lekka i bardzo wygodna, pięknie się kręci w tańcu.

Stan sukni określam na bardzo dobry, nie jest nigdzie uszkodzona, wygląda jak nowa.

Model sukni to Gala 2008, zakupiona w salonie ślubnym w Szczecinie. Dałam za nią 2900 bez dodatków. Sprzedam za 1200 zł.

Do sukni dołączam welon, który ma taką samą koronkę, jaka jest przy sukni oraz bolerko z takiego materiału jak suknia. Suknia do obejrzenia i przymierzenia w Szczecinie.

Powtarzające się zdjęcie - usunęłam.

Reszta zdjęć do zobaczenia w mojej relacji.
« Ostatnia zmiana: 27 Września 2009, 06:08 wysłana przez Anjuschka »

Offline aaguss
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 08.2010
Odp: Sprzedam piękną suknię ślubną Gala. Gratis dodatki.
« Odpowiedź #1 dnia: 7 Marca 2010, 16:57 »
dziwne... napisałam do chebosi zapytanie czy sprzedaż sukni jest nadal aktualna i z prośbą o przesłanie więcej zdjęć... dostałam odp. i zaskoczyła mnie cena bo kojarzyłam że na forum jest 1200zł za sukienke, mysłałam że skoro ogłoszenie ma prawie rok to i cena spadła ale neistety nic bardziej mylnego wyobraźcie sobie że cena wzrosła...:) Jako dowód przesyłam kupie wiaodmości...

I oczywiscie pozdrawiam nieuczciwą forumowiczkę!!

To są zdjęcia gdzie najbardziej widać suknię. Do sukni dołączam halkę, bolerko oraz welon pasujący wzorem do sukni. Mogę dołączyć też opaskę ,którą miałam na włosach - to na wyraźne Twoje życzenie. Cena jaką chcę za suknię to 1300 zł. suknia jest po czyszczeniu. Cena jaka za nią zapłaciłam z dodatkami to 2900 zł.

pozdrawiam Ewa

Offline Anjuschka

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
« Odpowiedź #2 dnia: 7 Marca 2010, 19:11 »
Wiesz, czasami można pogubić się w cenach - być może na forum Chlebosia suknię sprzedaje taniej, niż gdzie indziej i omyłkowo napisała Ci cenę 1300 zł. Pewnie, gdybyś jej wspomniała, że na forum napisała 1200 - to za tyle by Ci tę suknię sprzedała. Takie jest moje zdanie.

Offline chlebosia

• Mąż i żona to jedna dusza w dwóch ciałach...
  • Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
  • data ślubu: 16.08.2008
« Odpowiedź #3 dnia: 8 Marca 2010, 16:01 »
Anjuschka   ma rację . Wybacz , ale nie pamiętałam jaką cenę wpisałam na forum za zakup sukienki, było to dość dawno i mam

prawo nie pamiętać. a suknia jest też wystawiona w innych miejscach za wyższą cenę 1500 zł do negocjacji, więc Tobie napisałam 1300 już ze

zniżką. oczywiście nie wypieram się i skoro jest napisane 1200 zł to tyle za nią chcę. nie świadczy to o mojej nieuczciwości, ale o tym ,że mam

również inne sprawy na głowie. pozdrawiam