Autor Wątek: Suknia Justin Alexander roz. 38  (Przeczytany 1861 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Nel
  • nowicjusz
  • *
Suknia Justin Alexander roz. 38
« dnia: 26 Lutego 2010, 22:18 »
Mam do sprzedania piękną (w moim odczuciu) suknię amerykańskiej firmy justin alexander. Suknia została kupioma bezpośrednio w salonie i była użyta tylko raz. Suknia jest w kolorze jasnego ecri i wykonana jest z jedabnej tafty. Z doświadczenia juz mogę powiedzieć, że jesli nawet pogniecie się np w samochodzi szybko sama się rozprostowuje. Suknia jest pozornie skromna ale bardzo elegancja. Jej styl można "regulować" w zależności od dodarków i np halki (można w niej wyglądać i skromnie i jak kopciuszek na balu u księcia). Suknia posiada jedyną ozdobę z przodu jest to brosza wykonana z różnego rodzaju współśrodkowych kryształków. Brosza ta (nie odpinana) powoduje marszczenia sukni z przodu co bardzo ładnie optycznie wyszczupla sylwetkę.  Z tyłu znajduje się długi tren (bardzo łatwo podpinany). Przez całą długość sukni (z tyłu) biegną guziczki w ilości 131 (liczyłam) wysadzane rownież kryształkami takimi jak z przodu.  Suknia jest odpowiednia dla kobiety o wzroście 164 cm + 6 cm obcas (ponieważ suknia nie była obcinana tylko podłożona nadaje się również dla wyższej osoby lub wyższych butów). W tali suknia ma ok 70 cm (+/- ponieważ pod spodem suknia ma system mocowń na gumy który nie pozwala opaść sukni ani nacągać sie materiałowi również powoduje pewną tolerancje w obwodzie właścicielki tzn można swobodnie przytyc i schudnąć a suknia jak leżała tak leży). Suknia w salonie kosztowała 4200 zł obecna cena do negocjacji. W razie pytań proszę o kontakt mailowy: stuktup@poczta.onet.pl Pozdrawiam wszystkie Młode Panie

ostatnie zdjęcie za duże - usunięte.
« Ostatnia zmiana: 28 Lutego 2010, 15:32 wysłana przez Anjuschka »