Autor Wątek: sala na Derdowskiego..  (Przeczytany 4152 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kopru4
  • nowicjusz
  • *
sala na Derdowskiego..
« dnia: 21 Stycznia 2008, 18:02 »
Czy ktoś coś slyszal o sali na działkach przy ulicy derdowskiego?w jakim stanie jest jak wyglada czy cokolwiek?

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.06.2008
Odp: sala na Derdowskiego..
« Odpowiedź #1 dnia: 22 Stycznia 2008, 09:46 »
Witam.
Jakiś czas temu jeździłam po działeczkach i z tego co widziałam, to budynek z zewnątrz jest ładnie odnowiony.  Nie wchodziłam do środka, bo było zamknięte.  Podobało mi się otoczenie i mały placyk z piaskownicą dla dzieci, zamykany, ogrodzony.  Z tego co mi wiadomo, to jest to jedna z najlepiej wyremontowanych i przygotowanych sal do wesel. 
O tej sali słyszałam same plusy.  Jest niestety jeden minus - dojazd prosto z ulicy.  Parking po drugiej stronie drogi, na osiedlu.  Nie wiem jak to wygląda z organizacją wjazdu samochodów z gośćmi, jakoś muszą tam wjechać, bo nie wyobrażam sobie, aby panie dreptały w szpileczkach ten kawałek po miękkiej trawie, zazieleniając sobie sukienki ;)

Proponuję Ci sie tam wybrać w :
poniedziałek 16:00 - 19:00
czwartek 16:00 - 19:00

W tych dniach i godzinach zastaniesz tam kogoś z zarządu, inaczej możesz tylko  (jak ja) klamkę pocałować.
Powodzenia  ;)

Offline agu-s

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2 dnia: 22 Stycznia 2008, 22:15 »
Witam,
co prawda nie widziałam tej sali ale słyszałam same plusy i chyba była niedawno odnawiana (ale nie jestem pewna;)) z sal na ogródkach działkowych jest ponoś najlepsza. Za wynajem płaci się coś około 1300 zł + 400 zł kaucji zwrotnej.
Pozdrawiam:)

Offline kopru4
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 23 Stycznia 2008, 08:29 »
Dziękuje bardzo za informacje

Offline agu-s

• Chuck Norris
« Odpowiedź #4 dnia: 23 Stycznia 2008, 10:17 »
 :D

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.06.2008
« Odpowiedź #5 dnia: 23 Stycznia 2008, 11:01 »
Witam ponownie.  Ja słyszałam, że z tej kaucji odliczają sobie zużyty prąd i wodę.  Sala ma dobre zaplecze kuchenne i faktycznie została odnowiona.  Jest w tej chwili najlepsza wśród innych działek oferujących takowe sale.  Dużym plusem jest fakt, że dostajesz klucze w czwartek a oddajesz w poniedziałek, więc kwestia dekorowania sali czy tez poprawin jest bardzo wygodna. 
Pozdrawiam  ;)

Offline roza_83
  • zapaleniec
« Odpowiedź #6 dnia: 24 Stycznia 2008, 14:57 »
Nie wiem nic na temat sali na Derdowskiego ale już mam zaklepaną sale na Pomorzanach,za sale płace 700zł.i 800zł.kaucji,a jest ona na gaz,prąd,wode i ewentualnie jak by goście zle się zachowywali to wybite szyby  ;) Potem reszte mi odają pieniędzy, a sala jest od środy do środy  ;D

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
« Odpowiedź #7 dnia: 30 Stycznia 2008, 11:17 »
jak dobrze poszukacie to jest juz gdzies watek o tej sali...sama mialam ja zaklepana ale zrezygnowalam...ogolnie mi sie podobala...w tamtym watku nawet wrzucilam zdjecia dekoracji jaka miała moja koleżanka na slubie - sama te zdjecia robilam specjalnie na forum  ;D

Offline justytka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 12/06/2010
« Odpowiedź #8 dnia: 25 Lutego 2010, 15:13 »
Cytat: roza_83 link=topic=9528. msg477690#msg477690 date=1201183020
Nie wiem nic na temat sali na Derdowskiego ale już mam zaklepaną sale na Pomorzanach,za sale płace 700zł. i 800zł. kaucji,a jest ona na gaz,prąd,wode i ewentualnie jak by goście zle się zachowywali to wybite szyby  ;) Potem reszte mi odają pieniędzy, a sala jest od środy do środy  ;D

czy mogłabyś podać namiary na tę salę? :)