ja też Was podczytuje od samiusieńkiego początku i aż dzisiaj zrobiłam test żeby dowiedzieć się kiedy bym osiągnęła moją ukochaną wagę tj. 52kg przy 167cm no i myślałam że coś nie tak robię bo nie wyświetla mi się wynik testu tylko było napisane że moja waga jest ok.
No cóż postanowiłam trochę pościemniać i wpisać wyższą wagę aktualną i wtedy mi wyskoczył wynik iż moja waga idealna to 57,2 a teraz mam 56. No ale ja bym chciała te kilka kg mniej ważyć, bo jednak lepiej czułam się jak mniej ważyłam, a jednak leki i ciąża też dały się we znaki... te nogi i cellulit blee
Wiem że dukan nie dla mnie bo jak próbowałam jeść dukanowo to nic nie chudłam, teraz wiem czemu- wg dukana nie było z czego

i wróciłam do picia octu jabłkowego i do ćwiczeń na airwalku i rowerku. Może się choć trochę umięśnię a reszta sama zejdzie?
Podziwiam Was, też mam koleżanki i kolegów co się sporo odchudzili na dukanie... jedna dziewczyna wygląda już jak śmierć i w ogóle w głowie jej się poprzestawiało- chyba wpadła w anoreksję dukanową, bo nie może zatrzymać spadku wagi.
Będę Was nadal podczytywać i oczywiście kibicuję z całych sił!