Autor Wątek: Trendy wsród obrączek  (Przeczytany 21145 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline azzurra
  • maniak
Trendy wsród obrączek
« Odpowiedź #60 dnia: 28 Marca 2006, 09:17 »
Znalazłam w sieci zdjęcie naszych, tylko mało efektownie na tym zdjęciu wyglądają. Ale tak to już chyba jest, że biżuteria lepiej wygląda w rzeczywistości:

Na babskim forum wcześniej czy później do głosu dochodzi zazdrość...

Offline Gosia-oosta

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.06.2007
Trendy wsród obrączek
« Odpowiedź #61 dnia: 28 Marca 2006, 09:38 »
azzurra, bardzo ładne te obrączki, które wybraliście. Widziałam bardzo podobne u moich znajomych, tylko były bardziej błyszczące.

Offline azzurra
  • maniak
Trendy wsród obrączek
« Odpowiedź #62 dnia: 28 Marca 2006, 09:43 »
Oosta, one w rzeczywistości są nieco bardziej błyszczące, ale tylko troszkę ;) Bardzo dziękuję, mnie też się szalenie podobają.  :twisted:
Na babskim forum wcześniej czy później do głosu dochodzi zazdrość...

Offline ździebło

• użytkownik
  • **
Trendy wsród obrączek
« Odpowiedź #63 dnia: 28 Marca 2006, 09:52 »
Rzeczywiście bardzo ładne obrączki :) Nasze też wyglądaja lepiej na żywo niz na zdjęciu :)

Offline Żabcia

• bywalec
Trendy wsród obrączek
« Odpowiedź #64 dnia: 28 Marca 2006, 14:34 »
A to obrączki, które nam się spodobały:

Offline ewik1
  • nowicjusz
  • *
Trendy wsród obrączek
« Odpowiedź #65 dnia: 4 Kwietnia 2006, 18:53 »
witam,dziękuję bardzo Lukes mnie uśmiechu nie brakuje, a jeśli chodzi o forum to czytam sobie posty natomiast arazie nie zabieram głosu może wkrotce się odważę  :D  pozdrawiam

Offline monika_mb

• entuzjasta
  • data ślubu: 29 lipiec 2006
Trendy wsród obrączek
« Odpowiedź #66 dnia: 5 Kwietnia 2006, 16:02 »
Cytat: "amelani"
Dziewczyny, co do powiększania łączonych obrączek to zależy skąd je macie. Nam ostatnio złotnik wyjaśnił, że spokojnie można będzie powiększyć nasze obrączki, bo on białe złoto z żółtym łączy, stapia, natomiast to fakt, że te salonowe zwykle trudno powiększyć, gdyż oni białe złoto "nakładają" na żółte, na "wcisk" (to jakaś metoda), jak to określił. O!

A dokładnie tak...mnie też już kilka osób, tzn w pracowniach jubulerskich powiedziało, że z ich wyrabianymi łaczonymi obrączkami da się zrobić po prostu WSZYSTKO - nie da sie tylko z tymi z salonów złotniczych....
Liwia Łucja B. - zawdzięczam Ci swoje życie.....

31.08.2007r, godz.19:50... Liwia..nasz maleńki wielki Cud... 53cm, 3650g

Offline sweetcoffee

• zapaleniec
Trendy wsród obrączek
« Odpowiedź #67 dnia: 8 Kwietnia 2006, 12:12 »
nam bardzo podobają się takie obrączki
prawie na pewno będziemy mieli właśnie taki model chyba że w ostatniej chwili wpadnie nam w oko coś lepszego  :wink:

Offline Misia

• zapaleniec
Trendy wsród obrączek
« Odpowiedź #68 dnia: 8 Kwietnia 2006, 12:38 »
och jakie śliczne:)
takich nie widziałam:)

Offline Aniołek

• uzależniony
  • data ślubu: 20-05-2006
Trendy wsród obrączek
« Odpowiedź #69 dnia: 8 Kwietnia 2006, 13:41 »
a to nasze (nie są z Apartu):

Offline Megii

• bywalec
Trendy wsród obrączek
« Odpowiedź #70 dnia: 12 Kwietnia 2006, 23:04 »
Cytat: "amelani"
Dziewczyny, co do powiększania łączonych obrączek to zależy skąd je macie. Nam ostatnio złotnik wyjaśnił, że spokojnie można będzie powiększyć nasze obrączki, bo on białe złoto z żółtym łączy, stapia, natomiast to fakt, że te salonowe zwykle trudno powiększyć, gdyż oni białe złoto "nakładają" na żółte, na "wcisk" (to jakaś metoda), jak to określił. O! :)

My robilismy obraczki na zamowienie,ale z katalogu Yes i maja nakladane biale zloto na zolte a jubiler powiedzial,ze i tak spokojnei bedzie mozna powiekszyc :!:  :!:  :!:

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
Trendy wsród obrączek
« Odpowiedź #71 dnia: 7 Czerwca 2006, 20:28 »
Najbardziej podobaja mi się obrączki sweetcoffe:) Są po prostu cudne:)  Łączone złoto - w środku chyba platyna ale nie jestem pewna, byc moze białe ale matowe złoto (coś jakby starte na papierze ściernym - nie mogę znaleźć zdjęcia na necie:( ). Najbardziej nas w nich urzekł wzorek na żółtym złocie, taki starodawny:) A w środku grawer - imię i data, żadnych udziwnień. Buziaki

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
Trendy wsród obrączek
« Odpowiedź #72 dnia: 7 Czerwca 2006, 20:32 »
Kurcze tam miało byc jeszcze (zjadłam zdanie:) Hmm... dziwne... niedawno wszamałam kolacyjkę:))
nasze obrączki wyglądają tak...
Cytat: "anulka33"
Łączone złoto - w środku chyba platyna ale nie jestem pewna, byc moze białe ale matowe złoto (coś jakby starte na papierze ściernym - nie mogę znaleźć zdjęcia na necie:( ). Najbardziej nas w nich urzekł wzorek na żółtym złocie, taki starodawny:) A w środku grawer - imię i data, żadnych udziwnień. Buziaki

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
  • data ślubu: 02.09.2006
Trendy wsród obrączek
« Odpowiedź #73 dnia: 7 Czerwca 2006, 22:29 »
Te obrączki SweetCoffee są do nabycia bodajże w Yes albo Aparcie. Też przez chwilę nad nimi się zastanawialiśmy, ale wyglądają ZUPEŁNIE inaczej w rzeczywistości niż na zdjęciu. Białe i żółte złoto bardzo się zlewają, a poza tym - mat na żółtym złocie się wyciera. Koleżanka ma takie - już po kilku miesiącach musiała oddać do ponownego zmatowienia. Dlatego my akurat z nich zrezygnowaliśmy i mamy najwyklejsze na świecie. Moda na nie na pewno nie przeminie :)