Autor Wątek: najlepsi w szcecinie  (Przeczytany 9892 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Monika_2

• Zostało
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25.06.2011
Odp: najlepsi w szcecinie
« Odpowiedź #30 dnia: 14 Czerwca 2010, 21:46 »
A co sądzicie co REC-VIDEOSTUDIO w Szczecinie?

Offline netka0003

• maniak
  • Kocham Cię Kochanie Moje :)*
  • data ślubu: 02 lipca 2011
« Odpowiedź #31 dnia: 14 Czerwca 2010, 23:26 »
ja fotografa mam Marcina Szwarca a kamerzyste Pawła Ułasa CVS jakos tak :) polecam :)

Offline Monika_2

• Zostało
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #32 dnia: 15 Czerwca 2010, 17:40 »
a jak cenowo wygląda Marcin SZWARC?

Offline netka0003

• maniak
  • Kocham Cię Kochanie Moje :)*
  • data ślubu: 02 lipca 2011
« Odpowiedź #33 dnia: 15 Czerwca 2010, 21:48 »
ja place 2000zl.

w tym sa przygotowania i wszystkie inne blogoslawienstwo itd. i plener :)

ogolnie bardzo duzo zdjec. napisz do niego i na pewno ci wysle emaila jak to wszystko wyglada. polecam :)

Offline Monika_2

• Zostało
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #34 dnia: 18 Czerwca 2010, 20:40 »
co myślicie o studio este?
Jakie miejsca polecacie na zdjęcia plenerowe (zieleń + woda) Szczecinie, pod koniec czerwca?

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
« Odpowiedź #35 dnia: 18 Czerwca 2010, 21:49 »
jest wątek na ten temat ;)... ale jeśli zieleń i woda to może Miedwie.. albo taka polana koło Głębokiego.. w ostateczności Przelwice..

Offline BartekW

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #36 dnia: 19 Czerwca 2010, 00:09 »
Cytat: marcella link=topic=19873. msg1288832#msg1288832 date=1276890567
jest wątek na ten temat ;). . .  ale jeśli zieleń i woda to może Miedwie. .  albo taka polana koło Głębokiego. .  w ostateczności Przelwice. .

Pewnie ze mozna i tak, ale to troche oklepane ;)

Zaplanowalbym caly dzien na zdjecia, zabral sie z fotografem do auta i pojezdzil w okolicach Szczecina.
Szczegolnie ladne miejsca sa na trasie Sz-n - Gorzow, ale pewnie w kazdym kierunku mozna cos wyszukac.

Plusy to oryginalnosc, brak ludzi, spokoj i cisza.
Minusy - caly dzien w plecy, obolale stopy i spalony kark.

Ale za to bedzie co dzieciom opowiadac ;)

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
« Odpowiedź #37 dnia: 19 Czerwca 2010, 21:22 »
Miejsc na plener jest tysiące.. pytanie było o sam Szczecin woda + zieleń :) Dlatego te miejsca podpowiedziałam ;)

Offline suprynka

• maniak
  • data ślubu: 07-08-2010
« Odpowiedź #38 dnia: 20 Czerwca 2010, 10:08 »
My jesteśmy po rozmowie w ESTE w sprawie pleneru. Póki co jesteśmy bardzo zadowoleni. Fotograf jest otwarty na wszelnie propozycje z naszej strony. Mamy już zaplanowaną całą trasę, oby tylko pogoda dopisała ;)

Offline malgosiask

• Chuck Norris
  • data ślubu: 10 czerwca 2009r.
« Odpowiedź #39 dnia: 24 Czerwca 2010, 22:01 »

Polecam. Film rewelacyjnie zmontowany, bez nudy. Bardzo fajnie się ogląda, nie dłuży się. No i ta jakość!

Offline monira
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 15.05.2010
« Odpowiedź #40 dnia: 29 Czerwca 2010, 14:59 »
Jeżeli chodzi o fotografa to ja chciałam serdecznie polecić fotografa ze Stargardu - Marek Siczek.  Właśnie dzisiaj otrzymałam zdjęcia z sesji, są naprawdę piękne i oryginalne.  Zainteresowanym chętnie przekażę namiary i wyślę fotki.  To napewno nie są sztampowe zdjęcia i mają "to coś" :)

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2010
« Odpowiedź #41 dnia: 7 Października 2010, 18:09 »
Witam :) najlepszy fotograf w Szczecinie?? to ja z czystym sercem polecam p. Marcina Szwarca ..mielismy go na Naszym weselu i jestesmy nim zachwyceni..zdjecia robi przepiekne..zywe..na pewno nie oklepane i nudne..a co najwazniejsze potrafi uchwycic najwazniejsze momenty przez co zdjecia sa niepowtarzalne i niesamowite ..a osoba Marcina?? bardzo fajnie nam sie z nim wspolpracowalo..podczas pleneru mial mnostwo pomysłow i energii..a jako dowod zapraszam do mojej relacji  :P

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #42 dnia: 19 Czerwca 2011, 22:49 »
Witam :) najlepszy fotograf w Szczecinie?? to ja z czystym sercem polecam p. Marcina Szwarca ..mielismy go na Naszym weselu i jestesmy nim zachwyceni..zdjecia robi przepiekne..zywe..na pewno nie oklepane i nudne..a co najwazniejsze potrafi uchwycic najwazniejsze momenty przez co zdjecia sa niepowtarzalne i niesamowite ..a osoba Marcina?? bardzo fajnie nam sie z nim wspolpracowalo..podczas pleneru mial mnostwo pomysłow i energii..a jako dowod zapraszam do mojej relacji  :P

podpisuje sie dwoma łapkami.
tyle że Marcin robił sesje w plenerze  moim siostrzenicom - dziewczynki w wieku 1 i 4 lata. Oboje z żoną maja super podejście do dzieci, dzieki czemu i fotki są super i zabawa byla przednia.

Tak wiec polecam!
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline jurka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #43 dnia: 12 Lipca 2011, 12:50 »
Jeśli chodzi o kamerzystę to polecam firmę Royal Studio.  Niedawno mieliśmy wesele i właśnie skorzystaliśmy z tej firmy.  Muszę powiedzieć, że jesteśmy zachwyceni.  Profesjonalnie zrobione nagranie, nie jest monotonne, bo są przerywniki, a to z życzeniami od gości,a to z sesji plenerowej, a to teledyskiem.  Naprawdę super, mogę polecić to studio z czystym sumieniem, a do tego cena nie jest wygórowana.

Offline suprynka

• maniak
« Odpowiedź #44 dnia: 15 Lipca 2011, 14:10 »
My na naszym ślubie i weselu mieliśmy właśnie REC'a. Super, pełen profesjonalizm, super ujęcia, wszystko tak jak sobie wymarzyliśmy. No i jakość, montaż, przypomina film fabularny ;). Teledysk też wyszedł super, ma ok 4 min, więc nie za długi i nie za krótki. Polecam!

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
« Odpowiedź #45 dnia: 9 Sierpnia 2011, 23:58 »
My calym sercem polecamy panstwa Szwarc!! sa niesamowici!!!
zdjecia wyszly przepiekne,kazde najpiekniejsze momenty zostaly uchwycone nie czuje ze mogloby czegos brakowac...
na kazdym zdjeciu widac jak goscie sie bawili.,
 moglibysmy w ogole nie brac kamerzysty-widac kazde szczegoly, emocje..bedziemy mieli cudowna pamiatke
nie chcielismy w ogole reportazu  po niedlugiej rozmowie z panstwem Szwarc utwierdzilismy sie w przekonaniu ze bez niego nie poczujemy po latach tego wesela i juz teraz wiemy ze mielismy racje!!!
Chodz minely 3 miesiace nie ma dnia ze nie ogladamy chodz kilku zdjec...a jest w czym wybierac -2700 to nie taka mala ilosc ;D ;D ;D ;D
Fotografia to pasja panstwa Szwarc wystarczy pojsc z nimi na jedno spotkanie a widac ze to nic tylko ich zycie,hobby!! ;D ;D
wkladaja w swoja prace cale serce o efektach mozna sie naprawde szybko przekonac ;D ;D ;D
Bardzo sympatyczni mlodzi ludzie polecamy ich kazdemu!!!!
Juz teraz  mlode osoby bedace na naszym slubie  zapewnialy ze ONI i  nikt inny beda robili zdjecia na ich slubie ;D ;D ;D :skacza: :skacza:
takze zdjecia podobaly sie  CALEJ rodzince!! ;D ;D ;D- nie bez powodu wiekszosc gosci brala mnostwo odbitek ;D ;D
P O L E C A M Y !!!!!!!!! ;D ;D
:*:*:*

Offline ŁukaszNowaczyk

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2011.09.17
« Odpowiedź #46 dnia: 10 Sierpnia 2011, 02:13 »
Sławomir Czajkowski!

Polecam bezapelacyjnie! Jakiś czas temu sam szukałem fotografa na własny ślub w Międzyzdrojach i moim skromnym zdaniem to absolutnie TOP z regionu Szczecina. 

Offline mariusz_ozi
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #47 dnia: 11 Sierpnia 2011, 23:52 »
Polecam Nowak FotoVideo
Znaleźliśmy ich poprzez znajomych jak byliśmy na ślubie rok temu w Goleniowie.
A my mieliśmy ślub w maju tego roku i własnie odebraliśmy film bo zdjęcia to juz wcześniej.
Jesteśmy bardzo zachwyceni ich pracą.
Zdjecia są piękne zarówno z fotoreportażu jak i z sesji a filmik jest rewalacyjnie zrobiony. . . tak dynamicznie:))))Super sie ogląda.
A do tego sa bardzo sympatyczni. . . . Pan kamerzysta taki kawalarz że zapomniałem że sie chajtam:)))
Natomiast Pani fotograf bardzo ciepła i miła kobitka:)))
Polecamy tą firmę z całego serca!!!!!
Mariusz i Paulina

Offline heartache

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 30.04.2011
« Odpowiedź #48 dnia: 10 Września 2011, 21:30 »
Szczerze mogę polecić Rafała Ogłazę, który robił zdjęcia na moim ślubie i weselu. Super człowiek z ogromną fantazją i pasją do tego co robi :)
A wszystko to przez pomyłkę ... :)

Offline wesele2012
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #49 dnia: 11 Września 2011, 23:44 »
Musze przyznac, ze jest w czym wybierac :)
Czy moglabym prosic dokladniejsze info odnosnie Rafala Oglazy? Cena i w ogole jak sie z nim wspolpracuje.  Bede wdzieczna :)
Czy wszyscy mieliscie sesje w plenerze? My bysmy chcieli ale sobie jakos tego nie wyobrazamy.  W dzien slubu, kiedy to zorganizowac, w inny dzien znowu sie szykowac. . .

Offline heartache

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 30.04.2011
« Odpowiedź #50 dnia: 12 Września 2011, 16:43 »
Jeśli chodzi o cenę warto zapytać u źródła, bo z tego co wiem ceny pakietów się mogą zmienić z roku na rok jak również można dostosować pakiet tak, żeby było dobrze dla oby dwóch stron.
Jeśli chodzi o współpracę... Rafał jest naprawdę sympatycznym, rozluźniającym atmosferę facetem. Nie ustawia, nie przestawia wszystko robi tak, że zdjęcia są przede wszystko naturalne a nie pozowane. Nie ma się też czym stresować, bo mimo, że aparat skierowany w naszą stronę okazuje się, że on wyłapuje coś innego. Na plenerze miał swoje pomysły jak również i chętnie korzystał z naszych propozycji.
Dużo można pisać, ale w dwóch słowach współpraca z nim SUPER I BEZSTRESOWO :)
A wszystko to przez pomyłkę ... :)

Offline wesele2012
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #51 dnia: 12 Września 2011, 22:41 »
Dziekuje za odp :) domyslam sie, ze ceny roznia sie bardzo w zaleznosci od naszych oczekiwan itp
a na co zwrocic uwage przy wybieraniu fotografa? pomijajac to czy podobaja nam sie zdjecia, ktore robi, chodzi mi o to ile zdjec dostajemy w cenie, czy dostajemy jakas okreslona ilosc na cd.  nie mam o tym pojecia, nigdy nie korzystalismy z profesjonalnego fotografa

Offline cherrypie

• bywalec
  • data ślubu: ..:: 2012/2013 ::..
« Odpowiedź #52 dnia: 13 Września 2011, 11:59 »
wesele2012 my też stoimi przed wyborem fotografa.
A oto na co my zwracamy uwagę:
1. przede wszystkim portfolio i ogólna estetyka zdjęć, czy nam się podoba i czy te zdjęcia będą nam się podobać przez lata. Zbyt wymyślne plenery i udziwnienia typu sesje "kill the bride" i odgrywanie głupkowatych scenek gangsterskich nie są w naszym stylu, szukamy czegoś romantycznego, ukazującego naszą miłość a nie będące spełnieniem artystycznych zachcianek Pana bądź Pani fotograf

2. Warto jest też poprosić, aby zobaczyć cały ślub od początku do końca, bo zazwyczaj do portfolio wybierane są te najlepszejsze zdjęcia :) Wtedy po zobaczeniu pełnego materiału z 2-3 ślubów można w pełni ocenić potencjał fotografa

3.  Warto jest też poprosić o referencje, dobry fotograf to taki, który ma mnóstwo zadowolonych klientów.

4. Cena i to co w niej jest zawarte jest dla nas bardzo ważne. Szukamy kogoś, kto za przyzwoitą cenę ( nasz budżet to ok 3000zł) zaoferuje nam reportaż + plener + jakiś foto album czy coś w tym stylu. Ilość zdjęć też jest ważna, bo nie chce zapłacić za cały dzień reportażu a dostać tylko 50 zdjęć na płycie. Chciałabym aby każdy moment został uwieczniony na zdjęciach, bez pominięcia najważniejszych momentów, z powodu, że zdjęcie nie było zbyt artystyczne i fotograf uznał, że  nie jest godne oddania nam go na płycie.... Poza tym uważamy, że nie warto przepłacać za fotografa, który wygrał/a 1-2 konkursy i automatycznie wywindował/a swoje ceny w kosmos, a jego/jej zdjęcia nie różnią się od innych fotografów o tym samym poziomie

5. Photoshop + oświetlenie.... bardzo ważne aby zdjęcia były edytowane, piękne kolorki, niebieskie niebo, zielona trawka, dobrze naświetlone, nie za ciemne, itp Ale co do tego photoshopa to chciałabym zachować umiar, bo chciałabym wygladac tak jak ja a nie zbyt wyretuszowana twarz nie przypominajaca mnie tylko jakiegos cyborga :) LoL

6. A i nie lubimy chwalipięt :) Rozmaiwaliśmy z jednym z fotografów ze Szczecina i nam zaczął sie wychwalać jaki to on sprzęt ma, i że najdroższy i najlepszy w Szczecinie, i że ma sprzęt wart 100tyś zł..... Troszkę na sprzecie sie znamy, więc nam to nie imponuje. Męczą mnie ludzie, którzy chcą sprzedać swoje zdjęcia ilością sprzętu jaki posiadają.... Oni powinni wychwalać swoja pracę a nie sprzęt hihihih

No to by było na tyle, jeżeli ktoś jeszcze wie na co zwrócić uwagę to proszę pisać, wszelkie wskazówki mile widziane :)

Offline kjp83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.09.2008
« Odpowiedź #53 dnia: 13 Września 2011, 12:38 »
szukamy czegoś romantycznego, ukazującego naszą miłość a nie będące spełnieniem artystycznych zachcianek Pana bądź Pani fotograf

Dobry fotograf potrafi zrobić i takie i takie a to od Was zależy które ma zrobić Wam. Z obserwacji wiem że Ci którzy robią tylko romantico są słabi- nie mają w swoich zdjęciach takiej głębi i kolorów jak Ci którzy potrafią się bawić fotografią. Np. Marcelina i Marcin Szwarc robią świetne sesje stylizowane ale romantyczne też robią piękne. Od Was zależy jak będzie wyglądała sesja.

Chciałabym aby każdy moment został uwieczniony na zdjęciach, bez pominięcia najważniejszych momentów, z powodu, że zdjęcie nie było zbyt artystyczne i fotograf uznał, że  nie jest godne oddania nam go na płycie

To co piszesz jest niedopuszczalne wśród profesjonalistów.

Poza tym uważamy, że nie warto przepłacać za fotografa, który wygrał/a 1-2 konkursy i automatycznie wywindował/a swoje ceny w kosmos, a jego/jej zdjęcia nie różnią się od innych fotografów o tym samym poziomie

Skoro wygrał to widocznie jest lepszy i jego zdjęcia muszą się różnić od reszty.

♡ Szymon & Leon ♡

Offline cherrypie

• bywalec
  • data ślubu: ..:: 2012/2013 ::..
« Odpowiedź #54 dnia: 13 Września 2011, 12:56 »
Chciałabym aby każdy moment został uwieczniony na zdjęciach, bez pominięcia najważniejszych momentów, z powodu, że zdjęcie nie było zbyt artystyczne i fotograf uznał, że  nie jest godne oddania nam go na płycie

To co piszesz jest niedopuszczalne wśród profesjonalistów.

I tutaj niestety nie zgodzę się z Tobą, bo mi na przykład zależy na zdjęciach z podziękowań dla rodziców. Moja znajoma niestety musiała walczyć o te zdjęcia z fotografem, gdyż po prostu ich jej nie dał, bo według niego nie było to nic ciekawego, a jego argumenty były poprostu żałosne. My chcemy znaleźć profesjonalistę, który uwieczni każdy najważniejszy dla nas moment.

Skoro wygrał to widocznie jest lepszy i jego zdjęcia muszą się różnić od reszty.
bardzo często oznacza to też, że zapisał/a się do forum lub zrzeszenia za które się płaci i bierze udział w konkursach organizowanych przez te zrzeszenia. Jeżeli estetycznie zdjęcia te nie odbiegają od innych poziomem uważam, że nie warto przepłacać :) 

Offline ruda80
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 04-08-2012
« Odpowiedź #55 dnia: 8 Listopada 2011, 22:04 »
co sadzicie o Rec video ze szczecina?

Offline suprynka

• maniak
« Odpowiedź #56 dnia: 16 Listopada 2011, 21:28 »
co sadzicie o Rec video ze szczecina?
REWELACJA!!!! Nasz film przypomina fabularny, a nie typowy ślubny koszmarek :). Jest świetnie zmontowany.

Offline malgosiask

• Chuck Norris
  • data ślubu: 10 czerwca 2009r.
« Odpowiedź #57 dnia: 17 Listopada 2011, 00:35 »
Zgadzam się z suprynką. Zresztą, parę wypowiedzi wyżej polecałam :)

Offline m_g
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 29 września 2012
« Odpowiedź #58 dnia: 19 Grudnia 2011, 22:27 »
hej

Czy ktoś mógłby powiedzieć coś o enpistudio ze Szczecina?

Offline Aneta P.

• użytkownik
  • **
  • Dokonuj wyboru i nie oglądaj się za siebie!
  • data ślubu: 08 czerwca 2013
« Odpowiedź #59 dnia: 19 Stycznia 2012, 14:50 »
O  enpistudio niestety nie słyszałam, ale moim zdaniem jeśli chodzi o fotografie najlepsi w Szczecinie są ESTE i Studio Na Piętrze (zdjęcia jak z kolorowych magazynów, świetna jakość, ale minusem jest dość wysoka cena), a jeśli chodzi o wideofilmowanie to DziedzicFilm i CVS (filmy pełne ciekawych pomysłów, o wysokiej jakości, moi znajomi mieli film robiony u CVS i są wniebowzięci, CVS też ma korzystniejsze ceny w porównaniu do Dziedzica, ale obydwaj są jak najbardziej godni polecenia). My ostatecznie zdecydowaliśmy się na Studio na Piętrze i na CVS. :)
:))