Autor Wątek: PIĘKNA SUKNIA ŚLUBNA PRONOVIAS HECHIZO -SPRZEDAM-Szczecin  (Przeczytany 2356 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Yogi3

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 26 czerwiec 2010
Mam do zaoferowania piękną suknie ślubną hiszpańskiej firmy PRONOVIAS model Hechizo.
Suknia została zakupiona w Salonie Sukien Ślubnych Novia w Szczecinie w tym roku.
Suknia nie posiada śladów użytkowania, została wyczyszczona chemicznie i czeka w szafie na swoją nową Pannę Młodą.   Rozmiar 36/38 wysokość  164 + 4 cm obcas.
Sukienka jest w kolorze śmietanowej bieli (jest to kolor łamanej bieli i ecru).  Cena sklepowa to 4980 zł.   Sukienka jest jednoczęściowa posiada wszyty pas wyszczuplający z możliwością regulacji, zapinana na zamek błyskawiczny.  Ponadto sukienka ma przepiękny tren ozdobiony kryształkami i cekinami.
Sukienka jest wykonana z oddychającego i lekkiego materiału, który pięknie wygląda w tańcu.
Istnieje możliwość przymiarki w Gryfinie lub Szczecinie po wcześniejszym kontakcie Tel.
Ja oferuję ją Państwu w cenie 2500 zł.  (możliwość negocjacji :))
<a href="hxxp: suwaczki. slub-wesele. pl/20100626290114. html" target="_blank">Mój suwaczek w portalu Ślub-Wesele. pl[/url]