Autor Wątek: SLICZNA SUKNIA AGORA ROZM 44 Z KRYSZTAŁAMI SWAROVSKIEGO  (Przeczytany 1739 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline biedronka81

• nowicjusz
  • *
SPRZEDAM PRZEPIĘKNĄ SUKNIE AGORA WROCŁAW ROZM 44 Z MALOWAYMI KWIATAMI I KRYSZTAŁAMI SWAROWSKIEGO

suknia ecru firmy Agora Wrocław, z tafty jedwabnej doskonałej jakości + naklejane malowane kwiaty i rózowe kryształy Swarowskiego.
ja odkupywałam od kolezanki ktora za nią dała prawie 3000 W 2007 R (Ja połowe) W 2009)

rozm.  44 na wzrost 160+5 cm obcas, ma halkę z kołem + bolerko + torebeczkę + etola + CŁA SIATKA SKRAWKÓW MATERIAŁU JAKBY BYŁ POTRZEBNY DO PRZERÓBEK - JA TROCHE JA SKRACAŁAM+ OBCINAŁAM TREN I POSZERZAŁAM RAMIACZKA

UWAGA!!!!!!!!!!
WYMAGA CZYSZCZENIA SPECJALISTYCZNEGO (NIE ODDAJE BO W KRK 400 ZŁ KOSZTUJE A JAK NIE SpRZEDAM TO SIE NIE OPŁACA - DODAM ZE PO 2 LATACH OD SLUBU KOLEZANKI MI DOCZYSCIŁA SIE IDEALNIE) I DROBNYCH POPRAWEK KRAWIECKICH (NIEWIELKIE ODPRUCIA PO WESELU)

PROPONOWANA CENA 450 ZŁ + WYSYŁKA

dla zainteresowanych odpowiem na wsystkie pytania i moge dorobić fotki itp.

ZDJĘCIA BEDA W KOLEJNYCH POSTACH BO COS NIE DZIAŁA
NIE MOGĘ DODAĆ ZDJĘĆ:( JUTRO SPRÓBUJĘ. . .
JAK COS TO TU JEST LINK DO NIEJ NA SZAFIE http://szafa.pl/c1431236-piekna-firmy-agora-rozm-44-z-krysztalami-swarovski.html

Nie pisz z CAPS LOCKIEM - dopiero po napisaniu 10 postów możesz poprawnie wklejać linki do stron, czy też zdjęcia.
Usunęłam to czerwone tło z literek, bo rzeczywiście nie dało się przeczytać.
« Ostatnia zmiana: 1 Lutego 2010, 22:23 wysłana przez Anjuschka »

Offline biedronka81

• nowicjusz
  • *
Odp: SLICZNA SUKNIA AGORA ROZM 44 Z KRYSZTAŁAMI SWAROVSKIEGO
« Odpowiedź #1 dnia: 3 Lutego 2010, 19:18 »
zaraz będą zdjęcia w kolejnych postach