Moniskaa - no i o to właśnie chodzi, aby znaleźć takie osoby, co do których kompetencji ma się przekonanie

Ślubu powtórzyć się nie da, dlatego zawsze jestem mocno zdzwiony kiedy pary młode szukają oszczędności kilkuset zł na usługach takich jak fotografia czy wideo, wobec kilkudziesięciu tysięcy wydanych na resztę. Przecież fotografie i film to zazwyczaj jedyny materialny efekt uroczystości!
Nemezis - masz rację, z tym jednak, że aby to działało, klienci fotografów czy filmowców musieliby mieć porównanie z innymi (a zazwyczaj wynajmuje się ich raz w życiu, choć coraz częściej trafiają się osoby zainteresowane sesjami nieslubnymi - rodzinnymi, itp. )
Zwróć uwagę na jeszcze jedno - ja nie twierdzę, że jeśli na ślubie pojawi się i fotograf, i kamera, to ich materiały będą kiepskie, przecież sam fotografuję czasem razem z kamerą i zdjęcia są udane. Twierdzę tylko, że zawsze i film, i fotografie będą lepsze wtedy, kiedy nie będzie tego drugiego człowieka przy ołtarzu, który pomimo dobrych chęci, zawsze utrudnia pracę.
Ok, rozgadałem się, a zajrzałem na to forum tylko na chwilę i nieco przypadkowo

Moim dyskutantkom życzę dużo pięknych chwil w dniu ślubu i pięknych fotografii oczywiście!

pozdrawiam
Mariusz Sarzyński