Nie sprawdzałam bo byłam pewna, że dostanę okres. Lekarz powiedział po usg, że ciąży nie ma, endometrium było o wiele większe niż 3 tygodnie wcześniej więc stwierdził, ze to przedokresowe i trzeba wywołać. Poprzedni mój lekarz powiedział, ze nawet powinnam bez leków czekać bo duże endo i okres sam powinien przyjść. Ale ponieważ u tego starego lekarza juz się nie leczę to zrobiłam wg wskazówek nowego i brałam przez 5 dni 3razy dziennie luteinę(1 raz zapomniałam tabletki).Okres nie przyszedł.Wkurza mnie tylko ta niepewność co się dzieje...Ja się na ciąże nie nastawiam, teraz tylko martwię się, żeby to nie było coś złego- mam schiza po tej operacji...No nic, dowiem się jutro mam nadzieję bo po pracy jadę bezpośrednio do lekarza i spróbuję się wbić między pacjentki.Ale do jutra jeszcze muszę czekać...Beta mi nic nie da bo nie mam jej w niedziele gdzie zrobić tak, żeby wynik był szybko.No chyba, że nie znam takiego miejsca. A jutro i tak popołudniu się dowiem więc jutro robić się nie opłaca.