Witam Wszystkich serdecznie.
Nazywam się Jacek Liszewski jestem liderem grupy muzycznej
DoReMi. Chciałbym się odnieść do ostatniego postu napisanego przez użytkownika tego forum:
JA WIDZIAłAM JAK GRAJą NA WESELU . . . NO MUZYCZNIE NIEZBYT I ZABAWY NA ODCZEPINACH RACZEJ MARNE JAK ;PRZEKłADANIE JAJKA PRZEZ NOGAWKI , BUTELKI, MACANIE KOLAN. . NO CHYBA, ZE KTOś TAK LUBI. . . GUSTA. . . NO I TEKST DO MłODEGO "SCIąGAJ SPODNIE" PODCZAS JEDNEJ Z ZABAW MNIE ROZWALIł 
SłYSZAłAM ICH NA STRONIE. . . NO TAM WYPADAJą LEPIEJ, ALE LICZY SIę TO CO NA WESELU. . A NIENAGRANIA W STUDIO. . .

Szanowna Pani pisze Pani:
"NO MUZYCZNIE NIEZBYT" a poniżej "SłYSZAłAM ICH NA STRONIE. . . NO TAM WYPADAJą LEPIEJ, ALE LICZY SIę TO CO NA WESELU. . A NIENAGRANIA W STUDIO. . . "
zapewniam Panią że demówki naszego zespołu nagrane zostały w piwnicy budynku gdzie mieści się nasza sala prób, nagrywałem je osobiście więc chyba wiem

świadczy to również o braku z Pani strony większej orientacji jeśli chodzi o muzykę dlatego, że nawet niewprawne ucho potrafi odróżnić
muzykę nagraną w studio od muzyki nagranej "metodą domową"
Jeśli chodzi o oczepiny( a nie jak Pani była uprzejma napisać "odczepiny") ma Pani rację są rożne gusta w tej kwestii, a wszystkie konkursy oczepinowe są przed weselem ustalane i konsultowane z Parą Młodą - tak więc sama Pani rozumie . . . . . . . .
pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia

P. S Regulamin tego forum z tego co przeczytałem zaleca pisanie małymi literkami