Autor Wątek: KLUBOKAWIARNIA POD RÓŻAMI NA KLONOWICA  (Przeczytany 21022 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline truelove
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 27.07.2013
Odp: KLUBOKAWIARNIA POD RÓŻAMI NA KLONOWICA
« Odpowiedź #30 dnia: 29 Czerwca 2012, 22:56 »
a czemu nie jesteście przekonani?:) słyszeliście jakieś niedobre opinie?

Offline kinguska892
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 03.08.2013
« Odpowiedź #31 dnia: 30 Czerwca 2012, 18:34 »
NIE W SUMIE MOZE BARDZIEJ DLATEGO, ZE TAK MALO JEST KOMENTARZY NA TEMAT TEGO LOKALU.  ZASTANAWIAMY SIE JESZCZEC NAD KANTYNA PORTOWA.  MOZE KTOS COS DORADZI???

Offline truelove
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #32 dnia: 1 Lipca 2012, 13:49 »
widziałam wczoraj kawałek wesela Pod różami i sala śliczna, jedzenie smaczne i na pewno nie mało :) wiec nie masz co się obawiać :) aczkolwiek dodawajcie dalej ludzie opinie na temat tego miejsca :):) wódka dobrze schłodzona, gulaszowa dobrze doprawiona itd :) a jak rezerwowaliście sale to nie wpłacaliście zaliczki? i nie podpisywaliście umowy?

Offline truelove
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #33 dnia: 1 Lipca 2012, 14:29 »
aczkolwiek wiem, że to niepełne informacje i tylko takie powierzchowne, a Kantyna parę opinii ma i to nawet dobre:). Moja koleżanka też tak organizowała swoje wesele i była bardzo zadowolona.. no i śliczna sala :)

Offline kinguska892
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 03.08.2013
« Odpowiedź #34 dnia: 1 Lipca 2012, 21:46 »
BEDZIEMY PODPISYWAC UMOWE TYLKO MAMY SIE JESZCZE ZASTANOWIC DO KONCA MIESIACA CZY NAPEWNO TEN LOKAL.  SALA TEZ MI SIE BARDZO PODOBA DLATEGO CHYBA SIE ZDECYDUJEMY NO I OFERTA CALKIEM CIEKAWA:)

Offline PIOTRG0707
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 2011
« Odpowiedź #35 dnia: 23 Sierpnia 2012, 15:13 »
Mielismy tam wesele w lato wszystko ok jedzenie tez duza sala .jedyny minus u nas był ze zepsuła sie klimatyzacja i było mega goąco .

Offline truelove
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #36 dnia: 8 Października 2012, 19:16 »
Jakieś nowe doświadczenia/opinie ? :)

Offline truelove
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #37 dnia: 13 Kwietnia 2013, 11:31 »
Podbijam temat :) jakieś nowe opinie macie odnośnie tego miejsca ? :)

Offline farciara85
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 13.09.2013
« Odpowiedź #38 dnia: 30 Września 2013, 19:56 »
Witam wszystkich, którzy weselne stresy mają przed sobą:)
Nasze wesele odbyło się 13 września b. r.  właśnie w sali Pod różami.
Razem z mężem jesteśmy bardzo zadowoleni z tego wyboru sala jest duża sporo miejsca do tańczenia, ma niesamowity klimat.
Jedzonko swojskie smaczne ładnie podane rodzinka była zachwycona, co do obsługi to nie zauważałam nawet kiedy pojawiał się czysty talerz.
Jedyne o co musicie zadbać to o dobrego dj lub zespół i niezapomniane wspomnienia z wesela murowane:)
Powodzenia w przygotowaniach:)

Offline labusia
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: wrzesień 2013
« Odpowiedź #39 dnia: 29 Października 2013, 18:17 »
Wesele mieliśmy we wrześniu 2013roku w sali ,, Pod Różami".   Byliśmy zachwyceni urokiem sali dlatego też zdecydowaliśmy się na nią.   Niestety.  .  .  .  .   Byliśmy ogromnie rozczarowani.   Odradzam wszystkim tą salę, wszystkim tym którzy chcą mieć udane wesele.   Ja podczas swojego płakałam.  .  .  .  .   Po pierwsze: Właścicielka zapewniała, że jedzenia jest dużo i jest pyszne.   Co się okazało na stole stały jedynie sałatki, które po kilku godzinach się zepsuły.   Krokiety zostały podane zamrożone w środku.  .  .   goście nie mogli wbić widelca ale z grzeczności oczywiście nic nie mówili.   Jedzenie naprawdę okropne.   Właścicielka zapewnia, że jest pyszne.  .  .  .   to nieprawda.  .  .  .   wszystko mrożone i odrzewane na miejscu w mikrofalówce.   Po drugie obsługa koszmar.  .  .   talerze zotały zabierane od gości po około godzinie .  .  .  .   Po trzecie spalone kotlety.  .  .  .   naprawdę byłam w szoku.   W trakcie wesela dzwoniłam wielokrotnie do właścicielki, jednak ta nie odbierałą telefonu.   Nie byłam w stanie nic zrobić.   Żałuję naprawdę.  .  .  .   Ciepłe przekąski wyglądają mniej więcej tak.  .  .  .   jedna nóżka od kurczaka (pałka) na gościa, jeden zamrożony krokiet, i pierś z kurczaka oraz barszcz z torebki.  .  .  .   reszta to same sałątki.  .  .  .   Naprawdę koszmar! Fakt sala zachęca wyglądem, wystrojem, jednak teraz z perspektywy czasu załuję bardzo!! Zastanówcie się poważnie.   Pozdrawiam.

Offline weralis
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 08.08.2015
KLUBOKAWIARNIA POD RÓŻAMI NA KLONOWICA
« Odpowiedź #40 dnia: 5 Sierpnia 2014, 21:23 »
W miniony piątek miałam zaszczyt uczestniczyć w weselu, które odbywało się w Klubokawiarni Pod Różami.  Z perspektywy gościa nie mogę na nic narzekać.  Jedzenie smaczne, domowe, ilości nie do zjedzenia! Co godzina ciepłe dania.  Ciasto domowe, kawa i herbata dostępna bez ograniczeń tak jak i inne napoje :) Sala klimatyzowana, kolorystycznie na pewno będzie pasowała do wymarzonych dekoracji :)
Z relacji Państwa Młodych wiem, że nie mieli najmniejszego problemu z szefem :)

Offline weselnie26
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 26.07.2014
« Odpowiedź #41 dnia: 12 Sierpnia 2014, 20:20 »
Pomimo bardzo różnych komentarzy dotyczących sali podstanowiliśmy zaryzykować i zorganizować tam wesele i zdecydowanie nie żalujemy! Na sali wszystko było zorganizowane tak jak o to prosiliśmy, jedzenia było bardzo dużo i było ono naprawde pyszne (to opinia również gości).  z właścicielami sali dogadywaliśmy się bez problemu kiedy tylko tego potrzebowaliśmy mieli czas aby się spotkać.  Warto pochwalić jeszcze jedną bardzo ważną sprawę: obsługę - Panie Kelnerki z uśmiechem przez całą noc obsługiwały szybko i sprawnie.  Polecam naprawdę  :)