Autor Wątek: Pod moim sercem, inne serce bije...czyli oczekiwanie na najpiekniejsze lato :)  (Przeczytany 126122 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jessie
  • zapaleniec
Jaki śliczny Brzuszek :) Dobrze, że wyniki są dobre :) Zostawiam Buziaki.

Offline ada1988

• Chuck Norris
brzucholek śliczny ;D

a prace Małżyk znajdzie na 100% 3mam w takim razie mocno za to kciuki :)

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.08.2008r
Szczuplaczek to ja już nie jestem, ale nie narzekam. Na ten moment mamy 5 kg na plusie.

A dziś w nocy maluszek dał mi popalić, żadna moja pozycja mu nie odpowiadała, wiercił się, wypinał, kopał. Już z nim sobie porozmawiałam żeby takie szaleństwa to urządzał sobie w dzień, a nie o 3 nad ranem ::)

kitki82 no niby mój cały czas pracę ma ale przez warunki pogodowe jakoś się wszystko wstrzymało i miał przymusowe wolne. No ale wczoraj się okazało, że od poniedziałku już mają zlecenie :) Mam nadzieję, że już wszystko ruszy...

aadaa na pewno się jeszcze nie raz obróci i mój i Twój :)

Offline ada1988

• Chuck Norris
a ja myślałam że Twój Małżyk stracił pracę  :glupek: :glupek:

no u mojego Męża w pracy też zaczęła ruszać robota! W końcu mam nadzieję, że szefostwo nie będzie obcinać wypłat!

Offline Karolla77

• uzależniony
  • Zakochani i świadomi że ich miłośc to nie wiatr...
  • data ślubu: 23.05.2009  :serce:
Ilonko napewno zdążycie i z wyprawką i z remontem. My też długo nic nie mieliśmy dopiero co niedawno skompletowaliśmy wyprawkę
także głowa do góry  ;D
Zuzanka 06.03.2010 godz. 20:30 2950 g, 51 cm
Antoś 11.06.2013 godz. 8:15 3230 g, 55 cm
Pola 21.04.2015 godz. 8:40 3000 g, 53 cm
Moje dzieci - moje najwieksze szczescie

http://www.ziabka.pl/ ART. DLA NIEMOWLĄT

Offline Marita

• forumowicz
  • A jeśli nie Ty... to spłonę i nic nie powtórzy się
  • data ślubu: mam nadzieję, że już wkrótce
Ilonko głowa do góry  ;D dobrze się czujesz? poza nocnymi harcami Maluszka?  ;)
" (...) Chroń to co masz. Gdy trzeba walcz i kochaj jak najmocniej."

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
Maritko poza nocnymi harcami to w takiej ciąży mogę chodzić cały czas :) Nic nie pobolewa, nie kłuje.

Z wyprawką pewnie problemu nie będzie, bo wystarczy jeden wypad na zakupy żeby wszystko kupić, tylko żeby kasa była :) Większość rzeczy już mam zaplanowane co i ile kupić.

Aaa, chyba Wam nie mówiłam czego się dowiedziałam od teściowej  ;D Słuchajcie- przez pierwszy tydzień życia dziecka sie go wcale nie ubiera tylko opatula pieluchami. Ewentualnie można kaftanik założyć ;D
A zaczęło się od pytania teściówki czy kaftaniki już mam. No to powiedziałam, że chyba wcale nie będę ich kupować bo body wygodniejsze...

Offline ada1988

• Chuck Norris
Słuchajcie- przez pierwszy tydzień życia dziecka sie go wcale nie ubiera tylko opatula pieluchami. Ewentualnie można kaftanik założyć ;D

:mdleje:

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
podejscie kobiet do zycia z lat 70/80 hehehe
kochana sliczny masz brzuszek
buziaki i do kolejnych odwiedzin  ;)

Offline kitki82

• uzależniony
nooo to cudownie, że z pracą się ruszy :)
a wyprawka to nie problem bo rzeczywiście można to skompletować na jednych zakupach :) ale właśnie aby kasa była, ja zaczęłam juz od 3 miesiąca i tydzień temu skończyłam

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
hehe uwielbiam takie kwiatki kochanych mamus, moja mama to najchetniej by mnie chyba do szpitala polozyla, jak uslyszala, ze mam mdlosci, bo ona nie miala to i ja nie moge miec ;D

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
Wiecie co, z tymi pieluchami to tak na prawdę nie jest żadne "kwiatek" :)

W szpitalu opatulają tak maluszka :) My w domu juz tego nie robiliśmy, ale w szpitalu tak :) dziecko czuje się jak w brzuszku u mamusi bo jest tak opatulone :)

Offline aadaa

• Ada
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06/09/2008
Ilona a proszę podeślij mi swoja przygotowaną wyprawkę na papierze - ja jestem jeszcze w polu i nie wiem od czego zacząć :/
B .: 02/06-2010    K.: 20/06-2012

Offline zupcia

• uzależniony
  • data ślubu: 23.05.2009
Albo nam tu wklej ;)

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
Qrcze ta moja lista wyprawkowa,  to taka strasznie chaotyczna jest, że aż wstyd sie nią chwalić :) Może jak ją udoskonalę to wkleję :)

U naszego maleństwa wszystko dobrze, wierci się i wypina przez całe noce a w dzień odsypia. Mam nadzieję, że po porodzie zmieni podejście ;) Chociaż może te ostatnie dni były dla niego ciężkie, bo nerwów i łez mu nie oszczędziłam. W niedzielę rano zmarł mój dziadek, który z nami mieszkał :'( i teraz taka pustka dookoła. Wczoraj wieczorem jak wróciłam do domu to tak delikatnie zamykałam drzwi, żeby go nie obudzić. Dopiero po zrobieniu kilku kroków oprzytomniałam :(

Gabiś
  • Gość
Współczuję śmierci dziadka :(:(

Offline ada1988

• Chuck Norris
Ilonka :przytul: strasznie Ci współczuje  :glaszcze: :glaszcze: :glaszcze: :glaszcze:

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Przykro mi bardzo :glaszcze: :glaszcze: :glaszcze:

Co to się u Nas ostatnio na forum porobiło..ciagle słychać, że ktoś odchodzi z tego świata... :'( :'( :'(

Offline zupcia

• uzależniony
  • data ślubu: 23.05.2009
Ilonka współczuję, trzymaj się kochana  :glaszcze:

Offline anusiah
  • Chuck Norris
współczuję ... :(

Offline Ewiszka

• Chuck Norris
bardzo mi przykro :przytul:

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
Bardzo mi przykro z powodu śmierci dziadka  :-*

Moja Mała też była bardzo aktywna w nocy - tak kopała że spać nie mogłam a w nocy pięknie śpi :) więc spoko loko :)

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
Dziękuję dziewczyny :-* Niby dobrze, że już nie cierpi, że się nie męczy ale pustka jest ogromna. Ostatni miesiąc to już z łóżka nie wstawał i teraz tylko nasłuchuję czy mnie nie woła, żeby mu coś podać :'( Pewnie jeszcze długo mi to w głowie będzie siedziało.

Patrycja mam nadzieję, że u nas też tak będzie :)

Przed chwilą mama przywiozła mi od swojej znajomej paczkę ciuszków, tzn. reklamówę :) Chyba z 30 bodziaków na 56, 62 i 68, pajace, śpiochy, kaftaniki, dresik. Wszystko w neutralnych kolorkach, tylko 3 rzeczy różowe się trafiły :) Takie prezenty to cieszą człowieka :)
A w dzień byłam na zakupach i nabyłam 3 pary spodenek, welurowego pajaca i tuniczkę dla siebie :)

Offline ada1988

• Chuck Norris
no to teraz wypierzesz, wyprasujesz i będą jak nowe :)
Ilonka a imię macie już wybrane ???

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
oj kochana przykro mi.  :-* :-*

Offline anusiah
  • Chuck Norris
no to wyprawka powoli się zbiera  ;D Ja też mam sporo zdobycznych ciuszków ...

Gabiś
  • Gość
Ilonka a macie już gotowy pokoik dla małego ??

Offline mikoala

• Chuck Norris
Miło prezenciki dostawać. Ja ostatnio dostałam krzesełko (wiadomo na potem) ze stoliczkiem i wózek spacerowy, zawsze sie przyda nawert jako drugi na działce.

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
Gabiś, my na razie mieszkamy z rodzicami i w tej chwili to mamy swój tylko pokój, reszta wspólna. Ale, że wydarzyło się to co się wydarzyło, to niedługo zaczynamy remont części po dziadku i będziemy mieć salon z aneksem kuchennym i sypialnie. Razem to prawie 60m2 ale nie bardzo da się z tego zrobić dodatkowego pokoju dla maluszka więc będzie miał kącik w naszej sypialni. A w przyszłości, jak moja młodsza siostra się wyprowadzi już na stałe to zamienimy się z rodzicami, my będziemy mieć górę (3 pokoje, kuchnia, łazienka) a oni zejdą na dół.

mikoala takie prezenciki są super szczególnie, że się ich kompletnie nie spodziewałam :)

A dzisiaj zakupiłam sobie dwie bluzeczki po 5 zł i jedną za 10zł ;D Niby chińszczyzna ale za taką cene to aż żal było nie wziąść ;) I chyba będę tam częstszym klientem, bo jakościowo takie jak kupione po 20-30zł na allegro :)

Offline ada1988

• Chuck Norris
no pewnie a nawet jak się po którymś tam praniu zeszmaci to nie będzie tak tej kasy strasznie żal :)