Suknia jest koloru ecru, jest bardzo strojna, przepięknie zdobiona olbrzymią ilością maleńkich kryształków i wzorów wyszywanych złotymi nićmi, które się pięknie komponują z brązową opalenizną. Gorset jest uszyty z tafty. Na kilka warstw tiulu nachodzi górna części spódnicy z marszczonej tafty.
Jestem pewna, że każda z Panien Młodych poczuje się w niej jak Księżniczka, gdyż ja właśnie tak się poczułam przymierzając ją po raz pierwszy. Gdy zobaczyłam tą sukienkę to żadna inna już mi się nie podobała. Wszystkie wiemy jak ważny jest w tak wyjątkowym dniu wyraz podziwu w oczach ukochanego mężczyzny i zachwyty dziesiątek gości.
Jesienią zeszłego roku cena tej sukni w salonie wynosiła około 3300zł,
zaś wypożyczenie około 2000zł.
Do sukni dołączam bolerko, dwuczęściowy welon (możliwość odpięcia długiego welonu - pozostaje krótki), koło pod suknię oraz spinkę do włosów ze wzorem takiego samego kwiatu jak przy sukience.
Suknia jest używana, miałam ją na sobie w dniu Ślubu i w dniu pleneru oraz podczas wcześniejszych przymiarek. Suknia jest wyprana chemicznie i wyprasowana. Składa się z dwóch części gorsetu i spódnicy. Wszystko w rozmiarze 38 (wzrost 166 cm + szpilki 7,5 cm). Istnieje możliwość zwężenia spódnicy do rozmiaru 36, gorset jest wiązany także osoba nosząca rozmiar 36 będzie musiała jedynie mocniej niż ja go związać. W dolnej części spódnicy widoczne są niewielkie ślady użytkowania, które giną w wielu warstwach tiulu.
Suknia jest bardzo wygodna, można w niej latać - w dowodzie na to mogę wysłać zdjęcia z pierwszego tańca.
Z chęcią odpowiem na wszystkie maile i telefony oraz wyślę dodatkowe zdjęcia (lepszej jakości).
adres e-mail: etkapetka@wp.pl
telefonu: 600-30-61-61
Zapraszam wszystkie zainteresowane narzeczone do przymierzania w Bydgoszczy.
Suknia jest używana, wyprana chemicznie i wyprasowana