0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
mamy już sale kamerzyste i orkiestre pomału rozglądam sie za zaproszeniami osób bedziemy mieli gdzies 80
Monia20008 w którym ty roku ślub bierzesz w 2010 czy w 2011 Bo jak w 2010 to coś macie mało załatwione a wesele już tuż tuż
kacha8609 ja biore ślub 04.04.2010r najważniejsze żeczy mam załatwione tak myśle..... bede działac pełna para za 2 tygodnie bo obecnie nie ma mnie w polsce...na poczatku stycznia bede ustalać menu,alkohol kupie jak tylko przyjade no i zaproszenia,suknie lada moment bede cos wybierac i wszelkie dodatki...,myśle że zdąże jak myslicie o czyms zapomiałam..
my mamy sale w picollo sa 3 rodzaje menu 94zł 97zł i 106zł i poprawiny 20zł osoba.
...wczesniej miałam wziąc zupełnie inna za os.160 i poprawiny 40os. ale nam tez zależy na piniażkach więc zdecydowaliśmy sie na picollo jest tam ładna sala na 100 os. wiec spokojnie sie pomiescimy a włascicielka powiedzała ze do kwietnia jeszcze bedzie troszkę powiększona.....menu wcale prawie wcale sie nie różni tylko tu musimy sami kupić torta....
Cytat: Monia20008 w 30 Listopada 2009, 09:45 my mamy sale w picollo sa 3 rodzaje menu 94zł 97zł i 106zł i poprawiny 20zł osoba.Takie ceny to marzenie każdej narzeczeńskiej pary.Zazdroszczę
gosiaczek252 was wesele bedzie kosztowało strasznie dużo...napewno jakas czesc sie zwróci ale nie tyle co wydacie