Autor Wątek: Restauracja Marysin Dwór Park  (Przeczytany 6837 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Katia85

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30.04.2011r. Anmark
Restauracja Marysin Dwór Park
« dnia: 19 Sierpnia 2009, 19:24 »
Ostatnio byłam w parku chorzowskim i w oczy rzuciła mi się właśnie ta restauracja z zewnątrz wygląda super. Może ktoś już miał tam wesele i podzieli się spostrzeżeniami, byłabym wdzięczna. Nawet nie jestem pewna czy ta restauracja jest już otwarta, bo wątku o niej nigdzie nie znalazłam

Offline Zytalov
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 28.02.2009
Odp: Restauracja Marysin Dwór Park
« Odpowiedź #1 dnia: 20 Sierpnia 2009, 10:01 »
Ja nie polecam Marysinego Dworu... obsluga fatalna... wlasciciel/zarzadzajacy max niemily.... wszystko jest tam problemem....

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
« Odpowiedź #2 dnia: 20 Sierpnia 2009, 10:50 »
Na zdjęciach wygląda bardzo elegancko i obiecująco :D

Offline Dziobasek25
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 01.10.2011
« Odpowiedź #3 dnia: 23 Sierpnia 2009, 21:05 »
Mówimy o tej samej restauracji? na Pukowca w Katowicach?
Bo jeżlei tak to ostatnio byliśmy się orientować jak wygląda u nich sprawa wesel.  Przemiła obsługa powiedziała nam że właśnie szykują nową ofertę na rok 2011 i jak do nich napiszemy to wyślą nam mailem.  No i przysłali i muszę Wam powiedzieć że bradzo ciekawa oferta.   Jeżeli ktoś zainteresowany to mogę przesłać na maila ;)
No chyba że mowa o jakiejś innej restauracji ;p

Offline Zytalov
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 28.02.2009
« Odpowiedź #4 dnia: 25 Sierpnia 2009, 15:21 »
przed kazdy jest mily.... ja mowie o obsludze w trakcie i bezposrednio, po jak pieniadze wplacone atmosfera znika

Offline kasia_rc
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 4.09.2010
« Odpowiedź #5 dnia: 6 Września 2010, 11:37 »
Ja nie zgodzę się z poprzednią, negatywną opinią.  Miałam tam wesele w minioną sobotę (na mniejszej sali) i chcę bardzo pochwalić obsługę i ogólną organizację wesela.

Ostateczną liczbę osób mogliśmy potwierdzić na 7 dni przed weselem, ale nie było też problemu z tym, żeby na 2 dni przed wykreślić jedną osobę, która zachorowała i nie mogła przyjechać.  Ostateczną kwotę zapłaciliśmy w piątek, czyli dzień przed. 

Manager bardzo elastycznie podszedł do oferty jak i współpracy z nami, od początku wszystko odbyło się w miłej i przyjaznej atmosferze.  Podczas wesela natomiast czuwał do jego zakończenia aby wszystko odbyło się bez problemów.  Na koniec wręczył nam również prezent-niespodziankę :)

Obsługa kelnerska bardzo miła i profesjonalna, każdy posiłek był "przedstawiony".  Jedyne małe zastrzeżenie to liczba kelnerów - 2 os.  na 50-os.  wesele to troszkę mało, roznoszenie posiłków trwało chwilę zanim wszyscy dostali talerze.  No i na koniec większość jedzenia została nam zapakowana, poza tortem (choć zostało go sporo).  Ale biorąc pod uwagę całą resztę, można przymknąć na to oko.

Dodam jeszcze, że goście byli oczarowani urokiem sali (przypominam, mieliśmy tą mniejszą, na dole)!

Offline Marcin83JNK
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20.08.2011
« Odpowiedź #6 dnia: 28 Października 2010, 08:59 »
Czy ktos z Was mial wesele na duzej sali u gory?

Mam tam rezerwacje na przyszly rok, widzialem ja i chcialem sie dowiedziec cos wiecej, wystroj, kelnerzy, atmosfera. . itd

Bede wdzieczny za wszelkie opinie

Dzieki

Offline MySkin

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2011-06-04
« Odpowiedź #7 dnia: 28 Października 2010, 12:08 »
park chorzowski w weekend jest dosc ludny... nie jest to dobre miejsce na przyjecie weselne, a marysin jest jeszcze przy glownej alei....

a Marysin Dwor hmm mam nadzieje ze obsluga jest tam lepsza niz na Zalezu... bo tam mialam wigilie firmowa i napewno ostatni raz.
pozdrawiam
Agata

Offline Siwulka

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 13.08.2011
« Odpowiedź #8 dnia: 28 Października 2010, 17:58 »
Obsługa w Marysinym w parku jest fatalna, po prostu brak mi slow, czekaliśmy chyba z 45min na kelnera, ale nikt do nas nie podszedł, próbując kopić coś przy barze usłyszeliśmy ze tylko obsługa kelnerska, jaja sobie tam robią
Kobieta albo kocha, albo nienawidzi, trzeciej ewentualności nie ma !!

Offline TomaszKatowice

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #9 dnia: 1 Maja 2012, 11:44 »
Często bywam na obiadkach w rest. Na obiad czeka się tam średnio 35 min. Nie piszę tu u KFC czy McD. Jeśli wybierasz kurkę z której ma być rosół to zaczekasz 1h. Może w tym czasie mieli jakąś imprezę i nie było wystarczającej ilości obsługi na zew.?