Ja nie zgodzę się z poprzednią, negatywną opinią. Miałam tam wesele w minioną sobotę (na mniejszej sali) i chcę bardzo pochwalić obsługę i ogólną organizację wesela.
Ostateczną liczbę osób mogliśmy potwierdzić na 7 dni przed weselem, ale nie było też problemu z tym, żeby na 2 dni przed wykreślić jedną osobę, która zachorowała i nie mogła przyjechać. Ostateczną kwotę zapłaciliśmy w piątek, czyli dzień przed.
Manager bardzo elastycznie podszedł do oferty jak i współpracy z nami, od początku wszystko odbyło się w miłej i przyjaznej atmosferze. Podczas wesela natomiast czuwał do jego zakończenia aby wszystko odbyło się bez problemów. Na koniec wręczył nam również prezent-niespodziankę

Obsługa kelnerska bardzo miła i profesjonalna, każdy posiłek był "przedstawiony". Jedyne małe zastrzeżenie to liczba kelnerów - 2 os. na 50-os. wesele to troszkę mało, roznoszenie posiłków trwało chwilę zanim wszyscy dostali talerze. No i na koniec większość jedzenia została nam zapakowana, poza tortem (choć zostało go sporo). Ale biorąc pod uwagę całą resztę, można przymknąć na to oko.
Dodam jeszcze, że goście byli oczarowani urokiem sali (przypominam, mieliśmy tą mniejszą, na dole)!