Olenko kochana,
tez pierwszy raz widze takie zdjecia, wczesniej widzialam folm w tv pokazany os A do Z z tej strony,z ktorej normlanie tego nie pokazuja, dlatego jest to dla mnie niesamowite naprawde
Nie znam Cie osobiscie, ale uwazam, ze jestes wspaniala kobieta. Nie wiem czy gdzies jeszcze w internecie jest miejsce, gdzie pisza otwarcie i zamieszczaja zdjecia na temat porodow. Moge jedynie ci pogratulowac
Czytajac pierwszy post nie myslalam, ze te zddjecia sie tu znajda, ale napewno dla mnie i byc moze dla innych- poruszylas temat, nad ktorym wiele razy sie kobieta zastanawia, wyboraza sobie jak to jest, co sie wtedy dzieje i . Moze nawet nazwalabym go tematem tabu
Sama na dzien dzisijszy wiem, ze najprawdopodobniej bede rodzila w Anglii i obecnosc mojego przyszlego meza bedzie niezbedna. Nie jestem w ciazy, ale juz o tym rozmawialismy. bedac za granica chcialabym miec poprostu osobe, ktora pomoze mi w moim ojczystym jezyku
Tez uwazam, ze sa to osobiste zdjecia, ale nie sadze zeby ich zamieszczanie mialo jakies negatywne odzewy.
Przesliczna dzidzia
Zycze Wam wszystkiego co najlepsze
ps. jesli moge spytac: rodzilas w Polsce???