Autor Wątek: co kiedy załatwiać??  (Przeczytany 8093 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
co kiedy załatwiać??
« Odpowiedź #30 dnia: 28 Czerwca 2005, 22:59 »
no prawie był.. to był rok dopracowywania wszystkiego w najmniejszych szczegółach...
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
co kiedy załatwiać??
« Odpowiedź #31 dnia: 28 Czerwca 2005, 23:04 »
to widać, że ja trochę zbyt późno sie do tego zabrałam ślub w grudniu a ja działam od połowy maja...ale idzie mi całkiem nieźle...mam nadzieję, że też uda mi sie dopracowwać wszelkie szczególiki :D
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Justi

• nowicjusz
  • *
co kiedy załatwiać??
« Odpowiedź #32 dnia: 29 Czerwca 2005, 00:05 »
Cytat: "Magda Sz."
Justi, my rowniez bedziemy mieli zdjecia wylacznie z pleneru plus fotoreportaz z calego wesela. Mnie osobiscie i mojemu R. takze zdjecia studyjne sie nie podobaja.

Masz rację....jak dla nas BAARDZO SZTUCZNE....i te tła "malowane".Ale to kwestia gustu. My raczej skupimy sie na dopracowaniu zdjęć w plenerze. Musi pogoda dopisać! Tylko, że miałam już koszmary nocne: nasz ślub w straszną wichurę...welon mi porwało itd. I to już rok przed ślubem takie sny???!!!Co będzie dalej?;)

MONIA: dzieki za info. Faktycznie ruszymy do kancelarii w Listopadzie, bo z odpowiednią godziną w kościele u nas też problem. Na zapowiedziach w mojej parafii czuje się ten WYŻ DEMOGRAFICZNY, któremu zachciało się przysięgać sobie;)
~Justyna&Bartek 12 sierpień 2006~

Offline Justi

• nowicjusz
  • *
co kiedy załatwiać??
« Odpowiedź #33 dnia: 29 Czerwca 2005, 00:13 »
Cytat: "Kasiak24"
Ojej,nasz slub jest 26.08.2006 i w porównaniu do Ciebie Justi, to nie mamy załatwione nic :shock:
Do tej pory załatwilismy tylko:
-termin w kościele
-lokal
Mamy namiary na grajka ale ciężko nam sie do niego wybrac. :evil:

łoj;) u nas byłoby już ciężko.Tak jak już pisałam wcześniej, za dobrym, poleconym zespołem dzwoniliśmy sporo czasu.I najbardziej dołujące były odpowiedzi TYCH DOBRYCH,że juz cały 2006r mają zajęty.Ehh.Mam nadzieję, że ta kapela, która w końcu nasz termin miała wolny, spisze się na medal. I tak ciężko było już w maju u nas. Dlatego zaluje troche, że nie zorientowalam sie dokładnie ile wczesniej już trzeba rozgladac sie za lokalem itd.Byłam przekonana, że ROK wystarczy, a jednak nie.
To wszystko zalezy od rejonu. Macie lokal to resztę teraz możecie załatwiać.Czasu jeszcze masa!Przecież idzie zorganizować ślub nawet w 3 miesiące...jak trzeba;) Więc spoko!Dziel się z nami, jak tam się posuwacie w swoich działaniach.
~Justyna&Bartek 12 sierpień 2006~

Offline Panda

• nowicjusz
  • *
co kiedy załatwiać??
« Odpowiedź #34 dnia: 10 Sierpnia 2005, 21:10 »
Kurcze jak to wszystko przeczytałam to się zaczęłam denerwować że za późno sie za to wzięliśmy, no ale minął dopiero miesiąc od zaręczyn więc trudno byłoby dużo wcześniej, te pare dni chyba i tak nie zrobi różnicy!
Jutro idziemy oglądać pierwszą salę a Ja zupełnie nie wiem na co mam przede wszystkim zwracać uwagę HELP!
Na rzaie przeglądneliśmy pare ofert na necie i musze powiedzieć że marnie to wygląda, myślałam że w tak dużym mieście jakim jest Kraków znajdzie się więcej interesujących miejsc!
Nawet nie wiem jaka cena wyda się rozsądna za jakie menu i o jakim standardzie!
Chcieliśmy ślub w czerwcu ale boje się że może nam zostać wrzesień a nawet październik!
Szkoda że nie ma tu nikogo z Krakowa wiedziałabym jak wygląda sytuacja!
No to ide do działu Uroda, może się troche odstresuje :D

Offline sylwia_kuz

• nowicjusz
  • *
co kiedy załatwiać??
« Odpowiedź #35 dnia: 26 Września 2005, 19:22 »
nioooooo ślub dopiero za 9 miesięcy a my już mamy załatwione:
-sala
-orkiestra
-kościół
-zamówiona wymarzona suknia

Offline anka24

• entuzjasta
  • data ślubu: 15.07.2006
co kiedy załatwiać??
« Odpowiedź #36 dnia: 27 Września 2005, 11:45 »
to gratulacje  :brawo:   my na razie mamy załatwione:
 :arrow: salę przecudną i wymarzoną
 :arrow: zespół   :koncert:  
 :arrow: kamerzystę
 :arrow: DJa na poprawiny   :disco:  
przed nami jeszcze zaklepanie terminu w kościele( bo nie mają jeszcze nowego kalendarza) i znalezienie fotografa
potem robimy przerwę a załatwianiem reszty zajmiemy się póżniej

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
co kiedy załatwiać??
« Odpowiedź #37 dnia: 27 Września 2005, 12:09 »
-zamówiona wymarzona suknia

Sywia gdzie zamawiałaś sukienkę?

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Daynaher
  • Gość
co kiedy załatwiać??
« Odpowiedź #38 dnia: 27 Września 2005, 12:23 »
my rowno rok wczesniej zdecydowalismy sie na slub - a juz byky problemy ze znalezieniem fajnej sali w dobrym terminie. mamy juz kucharke (bo zalezalo nam wlasnie na wlasnej organizacji wesele). juz prawie mamy zespol. najwiekszy problem to wybrac fotografa i kamerzyste. jak sie juz z tym uporamy to zostanie kosciol a potem chwila oddechu i po nowym roku ruszymy z reszta.

u nas teraz na tapecie sa zareczyny  :serce:  o sukni, fryzurach nawet jeszcze nie myslalam :)

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
co kiedy załatwiać??
« Odpowiedź #39 dnia: 15 Maja 2006, 19:23 »
My mamy Ślub w pazdzierniku a w lutym juz bylo praktycznie wszystko zalatwione.