Autor Wątek: zespół muzyczny The Best Band zna ich ktos?  (Przeczytany 6180 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline czarnulenka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 22.08.2009
zespół muzyczny The Best Band zna ich ktos?
« dnia: 26 Marca 2009, 01:59 »
witam prosze o opinie na temat zespolu The Best Band  (z okolic Siedlec). kazda oinia sie dla mnie liczy hxxp: www. thebestband. pl/oferta. html
:) ;) ??? ::)

Offline czarnulenka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 22.08.2009
Odp: zespół muzyczny The Best Band zna ich ktos?
« Odpowiedź #1 dnia: 26 Marca 2009, 04:15 »
czy ktoś z was bawił się na weselu lub słyszał jak grają i zabawiają gości,Czy ktoś mam jakieś z nimi doświadczenia?Za wszystkie odpowiedzi wielkie dzięki. 

Offline bmarcz10
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 31 lipiec 2010
« Odpowiedź #2 dnia: 9 Września 2009, 17:25 »
Nikt o nich nie slyszal? Tez mysle zeby ich zamowic. .  pleaseee pomozcie!

Offline lidia.aleksandrowicz
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 15 Września 2009, 09:14 »
ten zespół grał u Nas na weselu, też nie bylismy pewni czy dobrze robimy zamawiając zespół znany nam tylko z sieci no ale ryzyko opłaciło się
po pierwsze - cena niewygórowana -
po drugie - świetna ekipa (żadnych problemów z dogadaniem sie co do tego co ma byc grane i jak na weselu czy w domu młodej)
po trzecie i najważniesze - slub nasz odbył się 27. 06. 2009 r.  i mam wielu świadków :) na to że nikt nie siedział za stołem tylko nogi same podrywały się do tańca - zespół spisał się świetnie - naprawde polecam, pełen profesjonalizm.

Offline funny3@tlen.pl
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 15.08.2009
« Odpowiedź #4 dnia: 21 Września 2009, 20:13 »
Witam Was, The Best Band z Siedlec grali na naszym weselu 15. 08. 2009, świetnie się goście bawili, -goście bawili się w zabawach grupowych, dla wszystkich niezależnie od wieku-zespół świetnie prowadził zabawę.  Polecamy serdecznie od tamtego czasu byliśmy na 2-ch weselach i były tam orkiestry z okolic Łowicza-Nasza była najlepsza.

Offline pwronek
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 18-04-2009
« Odpowiedź #5 dnia: 26 Października 2009, 18:33 »
Rewelacja !!! Byłem na wielu weselach, ale takiej obsługi ze strony zespołu nigdy nie spotkałem.  Super, super, super !!! Poprowadzili wszystko rewelacyjnie, goście bawili się do białego rana, a co najważniejsze wspominają z zachwytem.  Profesjonalizm w każdym przypadku, świetne głosy, mógł bym tak słodzić i słodzić, ale naprawdę jest za co.

Jesteście WSPANIALI.
DZIĘKUJEMY