Autor Wątek: Sprzedam cudną suknie Cosmobella 2008 - model 7242  (Przeczytany 2293 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline rose_mary71
  • nowicjusz
  • *
Sprzedam cudną suknie Cosmobella 2008 - model 7242
« dnia: 20 Października 2009, 21:32 »
Witam serdecznie,

Mam do sprzedania przepiękną suknie ślubną zakupioną w salonie Lisa Ferrera we Wrocławiu.  Pochodzi z kolekcji Cosmobella 2008 model 7242.

Suknia uszyta jest z gniecionej tafty wzbogacona ciekawymi podpięciami na spódnicy i połyskującymi koralikami.  Posiada śliczny tren oraz gorset bez ramiączek.  Jednoczęściowa.

Kolor sukni to ivory (ecru).  Suknia zrobiła ogromne wrażenie na gościach, przepiękny tren ładnie eksponuje się podczas ceremonii zaślubin, a dzięki jego podpięciu można przetańczyć cała noc.
Suknia bardzo efektownie podkreśla talię.  Jest kobieca, elegancka i lekka.

Oryginalny rozmiar sukni to 12 wg rozmiarówki amerykańskiej.  (Francja 42, UK 14).  Została ona jednak zmniejszona i dopasowana do moich wymiarów:

- biust : 95cm - C
- obwód pod biustem : 85cm (możliwość regulacji z racji sznurowanego gorsetu)
- poniżej bioder (najszerszy punkt) : 95cm,
- wzrost: 178cm
- obcas : 3cm

Jest po profesjonalnym czyszczeniu.  Była używana 2 razy.  W dniu ślubu i przy sesji zdjęciowej.  Jestem pierwszą właścicielką sukni.

Proszę o kontakt pod mój adres email: keysha71@wp. pl bądź tel.  697661774.  Bardzo chętnie odpowiem na każde pytanie dotyczące sukni i prześle więcej zdjęć.

Sukienkę można przymierzyć we Wrocławiu.
Preferowany odbiór osobisty.

Zapraszam do przymierzania.

(możliwa wysyłka na koszt odbiorcy)

Cena: 1499 zł

Monika,

Offline Anjuschka

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
Odp: Sprzedam cudną suknie Cosmobella 2008 - model 7242
« Odpowiedź #1 dnia: 22 Października 2009, 08:51 »