Autor Wątek: ODLICZANKO KAAMILI ;-)  (Przeczytany 25510 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Yukari-chan

• uzależniony
  • z perspektywy podłogi wszystko jest metafizyką..
  • data ślubu: 26.09.2009
Odp: ODLICZANKO KAAMILI ;-)
« Odpowiedź #30 dnia: 21 Października 2009, 16:52 »
Ja już co prawda po, ale zaintrygowałaś mnie :) Przyłączę się jeśli można :P

Offline kaarolinka

• ciekawska
  • uzależniony
« Odpowiedź #31 dnia: 21 Października 2009, 16:52 »
ja tez jestem
sukienka jest śliczna

Offline kaamila

• entuzjasta
  • data ślubu: 10.07.2010
« Odpowiedź #32 dnia: 21 Października 2009, 16:55 »
Dziękuję dziewczyny za tak pozytywne opinie. madzia_n suknia bardzo mi się podoba, natomiast droga troszkę jest. Na stronie podana jest cena 3400 zł. Może potanieje troszkę w grudniu :skacza:  ale z drugiej strony, ja trochę romantyczką jestem, i uważam że raz w życiu można zaszaleć, aby wyglądać pięknie w tym najważniejszym dniu. Najwyżej troszkę zaoszczędzę na butach, welonie itp.

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #33 dnia: 21 Października 2009, 17:10 »
Ja za swoją też tyle płaciłam :P A co, raz się żyje. Chociaż zawsze zastrzegałam, że nie wydam więcej niż 2 tys na suknię. A jednak, trafiłam na tą wymarzoną i nie było odwrotu ;)
A co do ceny sukni, to nie licz na to że w grudniu stanieje ;) Tzn, możliwe, ale wątpię, bo ta cena jest od roku 2006 wciąż taka sama ;) Za tyle kupiła ją żona kuzyna.

Offline frezyjka81

• entuzjasta
  • Uwierzyć w Anioły nawet gdy ich skrzydła są czarne
  • data ślubu: 10.10.2009
« Odpowiedź #34 dnia: 21 Października 2009, 18:23 »
Dom weselny - cudny. Weselicho na 230 osób - łał :o  :o  :o
Suknia nie w moim stylu, ale jakoś tak mi pasuje do tego domu weselnego.
Jak przymierzysz to pokaż nam ją na sobie
Buziak
 :-*

Offline milcia234

• forumowicz
  • data ślubu: 19.06.2010
« Odpowiedź #35 dnia: 21 Października 2009, 19:22 »
przyłączam się chętnie  :)

dom weselny robi wrażenie ale impreza na 230 osób jeszcze bardziej  :o

Offline kaamila

• entuzjasta
« Odpowiedź #36 dnia: 21 Października 2009, 20:35 »
milcia234 :hello:  Yukari-chan pewnie że się przyłącz, będzie mi baaardzo miło. No tak, z weselem trochę zaszaleliśmy :hopsa: :hopsa: ale zawsze marzyłam o takim dużym weselu, mój ukochany też ;D więc mam nadzieję że wszystko wyjdzie tak jak sobie zaplanujemy ;)
kaarolinka :hello:
madzia_n troszkę mi dodałaś odwagi jeżeli chodzi o kupno tej sukni :Serduszka: chyba jak najszybciej umówię się i ja przymierzę. Oczywiście napewno wkleję zdjęcie ;D
Dziękuję dziewczyny za komentarze;-)
Zaglądajcie do mnie w wolnej chwili :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

Offline madziatko

• Chuck Norris
  • data ślubu: 03.07.2010/31.07.2010
« Odpowiedź #37 dnia: 21 Października 2009, 23:19 »
To faktycznie weselicho będzie... Wszystko się uda. A suknie przymierzaj, tylko tak zobaczysz ajk się w niej czujesz i będziesz mogła się zastanawiać dopiero tak naprawdę..

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #38 dnia: 22 Października 2009, 01:18 »
Dołączam do odliczanka, fajnie, że założyłaś swój wątek :)

Suknia... jak z bajki! :D Pasuje na wesele 230 osób jak ulał :D W ogóle 230 osób to mi się aż w głowie nie mieści, na mnie wszyscy krzyczą, że oszalałam 100 zapraszać ;)

A w ogóle to śliczna  z Was para :)

Offline kaamila

• entuzjasta
« Odpowiedź #39 dnia: 22 Października 2009, 13:19 »
Witaj Mysikróliczku :hello: Dziękujemy za komplementy :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: Na nas też mówią że zwariowaliśmy. Tzn. znajomi tak mówią, bo rodzice nic dziwnego w tym nie widzą, w sumie to oni tak chcieli. My najpierw myśleliśmy o skromnym weselu ( chociaż w głębi serca marzyłam o dużym) ale po wielu rozmowach z rodzicami i przeliczaniu ile nas to wyniesie i czy podołamy, została podjęta taka decyzja. Zresztą oni nie dawali nam wyboru, jesteśmy najstarsi z rodzeństwa. Jest to pierwsze wesele zarówno u mnie jak i u mojego D. więc dlatego chcą pewnie zaszaleć. Ale uzgodniliśmy że my za wszystko płacimy, a oni tylko za jedzenie, więc maxymalnie jak mogliśmy staraliśmy się ich odciążyć.
Rozmawiałam wczoraj o tej sukni z moim narzeczonym :przytul: i po namyśle powiedział, że jak mi się tak bardzo podoba, to ją kupimy ;D

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
« Odpowiedź #40 dnia: 22 Października 2009, 13:26 »
Ogromne weselicho się wam szykuje, dom weselny bardzo ładny, suknia nie w moim stylu, ale chyba nie pokazałaś jej narzeczonemu co ?  :)

Offline kaamila

• entuzjasta
« Odpowiedź #41 dnia: 22 Października 2009, 13:43 »
No właśnie pokazam :glowa_w_mur: nie mogłam się powstrzymać :depresja:

Offline kasia22

• uzależniony
  • "Kocha się za nic"
  • data ślubu: 17.04.2010 godz.12.00
« Odpowiedź #42 dnia: 22 Października 2009, 13:48 »
spokojnie:) Moj M. też widział moją suknie ;) Nawet był ze mną ją kupić ;D

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
« Odpowiedź #43 dnia: 22 Października 2009, 14:24 »
Wiesz mi generalnie nie chodzi o przesądy bo w nie nie wierzę, raczej o niespodziankę dla faceta, uwierz mi mina jak cię widzi pierwszy raz w dniu ślubu i nie wie jaką suknię będziesz miała na sobie jest bezcenna, warto utrzymać tajemnicę  :)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #44 dnia: 22 Października 2009, 14:31 »
Z drugiej strony... zobaczyć suknię na zdjęciu rok przed weselem a później już nie ... i w dniu ślubu na swojej ukochanej? To też jest spore zaskoczenie i wzruszenie :)

Tyle, że już do salonu z nim nie idź! :)

Offline milcia234

• forumowicz
« Odpowiedź #45 dnia: 22 Października 2009, 14:56 »
a może jak przymierzysz suknię to stwierdzisz  że to nie ta i wtedy narzeczony będzie miał niespodziankę :)

Offline matrix0007
  • maniak
  • data ślubu: 13.08.2011
« Odpowiedź #46 dnia: 22 Października 2009, 14:57 »
mnie też u Ciebie Kamilko nie może zabraknąć ;D w końcu masz takie ładne imię(jak ja :P), podobieństwo między nami jeszcze jest takie, że mój brat ma na imię Damian oraz też to jest moja pierwsza miłość ;D
Bardzo ładny dom weselny, a liczba osób imponująca :o, suknia śliczna taka księżniczkowa  ;D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #47 dnia: 22 Października 2009, 16:02 »
Niespodzianka w ten dzień dla faceta jest bezcenna! :) To niezastąpione uczucie widzieć TEN blask w jego oczach :) No a suknię z pewnością przymierz, nawet się nie zastanawiaj :)

Offline kaamila

• entuzjasta
« Odpowiedź #48 dnia: 22 Października 2009, 21:46 »
matrix0007 cieszę się że do mnie zajrzałaś. Zaglądaj jak najczęściej :skacza: W końcu my Kamile musimy się trzymać razem :twisted: :twisted: :twisted: hi hi hi ;D Dziewczyny ja bardzo chcę zrobić niespodziankę mojemu D. tylko nie mogę się powstrzymać rzeby mu się czymś nie pochwalić :Nie_powiem: :Nie_powiem:. Taka chwalipięta ze mnie :Rezyser: Nareszcie mam trochę czasu żeby w miarę regularnie zaglądać na forum. Podczytuje dziewczyny wasze wątki. Fajnie że można się wam wygadać. Zresztą kto mnie bardziej zrozumie niż wy?  :uscisk: Mamy wspólny bardzo ważny temat: NASZ NAJPIĘKNIEJSZY DZIEŃ W ŻYCIU-WESELE :Serduszka:

Offline kaamila

• entuzjasta
« Odpowiedź #49 dnia: 22 Października 2009, 22:21 »
Może napisze kilka słów o naszych zaręczynach ;D ;D
( tylko od razu mówię ze nie mam talentu literackiego )

W 2008 roku, dokładnie we wrześniu, wyjechaliśmy z moim D. i jeszcze trzema osobami do Zakopanego. To był nasz długo wyczekiwany, upragniony urlop. Cieszyliśmy się jak wariaci. Wyruszyliśmy już o godz 03:00 rano. Po dojechaniu na miejsce, żeby nie tracić czasu od razu wyruszyliśmy na szlak. Wogóle wyjazd był bardzo udany. Wcześnie rano wychodziliśmy w góry, a wracaliśmy padnięci i głodni późnym wieczorem. Mimo że to był wrzesień pogoda spisała się na medal. Aż przyszła pora wracać do rzeczywistości. Mieliśmy już na drugi dzień rano wyjechać. Wszyscy się gdzieś rozeszli, a ja i D. zostaliśmy wieczorem w pokoju. Wtedy mój narzeczony powiedział że musimy gdzieś wyjść. Ja się zgodziłam, a D. zabrał mnie na Krupówki do jubilera i kazał wybrać sobie pierścionek. No to ja zaskoczona chętnie zaczęłam przebierać, wybierać, zastanawiać się jak to ja, aż zrobiło się ciemno, w końcu zdecydowałam się na dwa pierścionki, ale nie wiedziałam który wybrać. D. już się złościł, widziałam po minie. No to ja w końcu podjęłam decyzję który chcę pierścionek, i szybko wróciliśmy do tego jubilera, u którego on był. A tu zamknięte!!! No to zaczeliśmy walić w drzwi, zeby nam otworzyli, zaczeliśmy tak się mocno dobijać, ze aż pani która tam sprzedawała była cała wystraszona. A za plecami zaczeli nam przygrywać górale swoje przyśpiewki. Czułam się jak w jakiejś komedii romantycznej. W końcu sprzedawczyni się uśmiała i wspuściła nas do środka, więc pierścionek przymierzałam po ciemku, przy kiepskim świetle lampki i przy zamkniętych drzwiach. A potem, moj D. spytał czy zostanę jego żoną, w małej karczmie, przy piwie i kiełbasie z musztardą.  :piwo_2:.Były też kwiaty :Daje_kwiatka:....cholernie droga róża kupiona od staruszki, która sprzedawała je takim zakochanym jak my. Nigdy nie zapomnę tego wieczoru, ostatniego dnia w Zakopanem, moim ulubionym mieście...I oczu D. jak się mnie pytał czy zostanę jego żoną. Zdjęcie które wstawiłam, jako drugie, jest właśnie z tego wyjazdu ;DAle się rozpisałam....Już kończę ;) ;)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #50 dnia: 22 Października 2009, 23:06 »
No no :) Totalnie nietypowe zaręczyny! :)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #51 dnia: 22 Października 2009, 23:25 »
Fajna historia... i cudnie, że w Zakopcu :)

W gdzie ta fotka? Ja nic nie widzę  :(

Offline andzelika

• Małżeństwo jest zgodne, kiedy żona panuje nad mężem, a mąż nad sobą.
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.09
« Odpowiedź #52 dnia: 23 Października 2009, 08:25 »
zaręczyny oryginalne przy piwku ,kiełbasie i musztardzie  :D
a co do zdjec to chyba nie udało ci się wkleić.
Ja zawsze przed wysłaniem wiadomości sprawdzam na podglądzie czy wszystko jest  ;)
[/url]
[/url]

Offline KaKa85

• zapaleniec
  • data ślubu: 14.08.2010
« Odpowiedź #53 dnia: 23 Października 2009, 09:48 »
Hej! Nareszcie do Ciebie dotarłam! :) Ale fajna z Was para, taka uśmiechnięta ;) Fajne nietypowe zaręczyny, rozumiem że zdjęcie z Zakopanego to jest to drugie z pierwszej strony :)?
      A co do wesela...to chyba będzie wydarzenie, o którym będzie się mówiło przez kilka lat w rodzinie!  Skoro marzycie o tak ogromnym przyjęciu i jeszcze macie możliwość zrealizowania tego marzenia, to tylko pogratulować :D   Ale tak sobie wyobrażam jaka kolejka gości będzie pod kościołem do składania życzeń!  :D :D :D 
    Dom Weselny PRZEPIĘKNY i do takiego miejsca jak i do tak wielkiego wesela baaardzo pasuje właśnie taka balowa suknia!! Jestem ZA!! :tak_2: :tak_2:

Offline milcia234

• forumowicz
« Odpowiedź #54 dnia: 23 Października 2009, 11:18 »
każde zaręczyny są piękne i wyjątkowe  :)

Offline kaarolinka

• ciekawska
  • uzależniony
« Odpowiedź #55 dnia: 23 Października 2009, 11:42 »
fajne zaręczyny :)
 :-* :-* :-*

Offline matrix0007
  • maniak
  • data ślubu: 13.08.2011
« Odpowiedź #56 dnia: 25 Października 2009, 22:55 »
oryginalne, bo przy kiełbasie i musztardzie  ;D

Offline kaamila

• entuzjasta
« Odpowiedź #57 dnia: 26 Października 2009, 11:55 »
Witam wszystkie forumki :skacza: Ale fajnie mieć swój wąteczek ;D ;D i baaardzo mi miło że ktoś go podczytuje :brawo_2:
Zaręczyny nietypowe, bo mój D. jest nietypowy. Kocham go :serce: :serce: :serce: :serce:
Przepraszam za tą wylewność uczuć, ale ostatnio miałam piękny dowód miłości od mojego przyszłego męża. Utwierdziło mnie to tylko w przekonaniu że jest wyjątkowy :D Otóż w weekend niestety rozerwałam sobie nogę i miałam zszywaną, ogólnie leżę w łóżku, bo nie mogę chodzić :Placz_1: mówię wam dziewczyny co ja się nacierpiałam....jestem baaaardzo niewytrzymała na ból fizyczny, normalnie panikara na sto dwa ze mnie. A mój D. był cały czas przy mnie, widziałam łezki i strach w jego oczkach jak zobaczył moją nogę. A teraz cudownie się mną opiekuje, śniadanka do łóżka itd. mówię wam, Kocham go jak nikogo na świecie!!!!
KaKa85 nie będą chyba mówili w rodzinie o naszym weselu, bo u mojego D. w rodzinie takie weselicha to normalka. Jest ich dużo i bardzo lubią się bawić. Tzn. mam nadzieję że nasze wesele będą miło wspominać :Serduszka:
Zresztą każde wesele jest wyjątkowe, każdej z nas, bo to są Tylko nasze dni, te wyczekane i wyśnione...Jestem przekonana że nasze wesela będą cudowne!!!

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #58 dnia: 26 Października 2009, 11:57 »
Przykro mi z powodu nogi... Kuruj się ładnie i niech PM się dalej ładnie Tobą zajmuje! :)

Offline kasia22

• uzależniony
  • "Kocha się za nic"
  • data ślubu: 17.04.2010 godz.12.00
« Odpowiedź #59 dnia: 26 Października 2009, 11:59 »
Zdrówka ci życze  :przytul:oby noga szybko się zagoiła :)