Autor Wątek: SAlon ślubny Roksana w Będzinie  (Przeczytany 4673 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline żania
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 24.01.2009
SAlon ślubny Roksana w Będzinie
« dnia: 23 Listopada 2008, 16:07 »
Witam . Jak już pisałam swoją suknie znalazłam w tym własnie salonie koło olimpijczyka;)gdzie spotkałam sie z miłą obsługą,pięknymi sukniami w dobrych cenach,mogłam mierzyć które chciałam, robic zdjęcia,po czym Pani kazała mi się przespać z tematem i podjąc decyzje ,nie była natrętna jak w innych salonach. polecam

Offline domisia82

• bywalec
Odp: SAlon ślubny Roksana w Będzinie
« Odpowiedź #1 dnia: 23 Listopada 2008, 18:37 »
Witam . Jak już pisałam swoją suknie znalazłam w tym własnie salonie

a gdzie pisałaś, bo znalazłam tylko 3 Twoje posty i w żadnym z nich nie było nic o tym salonie. Nota bene byłam w tym salonie, sukien było mało, pani zajeta rozmową przez tel. a ceny normalne. Na mnie nie zrobił on az tak wielkiego wrażenia. No ale moze przyszłam w nieodpowiednim momencie.

Offline żania
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #2 dnia: 24 Listopada 2008, 07:02 »
Hej . Nie wiem czy mówimy o tym samym salonie,mam na myśli ten koło olimpijczyka w Będzinie,jest tam bardzo duzo sukien,zamawiałam  tam suknie we wrzesniuu na styczeń i dostałam 500zł rabatu ,przymiarke mam w w grudniu a za suknie mogę zapłacić w tygodniu przed ślubem i wtedy też ją sobie odbiore. Panie bardzo elastyczne jeśli chodzi o płatnośći;)

Offline domisia82

• bywalec
« Odpowiedź #3 dnia: 24 Listopada 2008, 13:47 »
na jakiej ulicy jest ten salon to Ci powiem czy to ten sam ?

Jeśli ktos pisze w swoim pierwszym poście o cudownym salonie, z super przecenami i ogromnym wyborze sukien to zakrawa mi to na kryptoreklamę na którą jestem uczulona.  Zwłaszcza, że zaczynasz zdanie od "...jak juz pisałam..." . Ponownie więc zapytam gdzie o tym pisałaś, bo chyba nie na tym forum i nie pod tym nickiem. Oczywiscie moge się mylić dlatego proszę o wyjasnienie.
pozdrawiam.

Offline żania
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #4 dnia: 24 Listopada 2008, 16:15 »
Witam Cię Domisia;)przykro mi że od razu stawiasz mi kontre,mam prawo wyrażac  swoje zdanie i odczucia na farum jak  każdy,jetem jak widzisz nowicjuszem na tutejszym forum,myślałam ze dodałam post a jednak była to nieudolna próba. . stad to niezrozumienie z Twojej strony. . Nie ma mowy o jakiejś kryptoreklamie ,chcę być neutralna wyraziłam tylko swoje zdanie i poleciłam salon w którym zamówiłam swoją suknie . . co wynika tylko i wylącznie z mojego zadowolenia;)mam na myśli salon koło salonu Orange w Będzinie to jest Ul. Małachowskiego ale ile to nie wiem obok jest też olimpijczyk. pozdrawiam

Offline domisia82

• bywalec
« Odpowiedź #5 dnia: 24 Listopada 2008, 20:49 »
napisalam, że mogę sie mylić, a Ty wyjaśnilas więc jest ok. pod warunkiem, że to prawda, no ale nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych, więc zakładam, że prawda. Co do salonu to własnie tam byłam na małachowskiego, na manekinie kilka (ok. 8 ) sukni, reszta (też kilka) na wieszaku przeceniona maxymalnie, ale jak obejrzałam te przeceny to juz wiedziałam, czemu je tak tanio sprzedają. Po prostu nie bylo na czym oka zawiesić, no ale ja mam swój gust a Ty swój, Tobie mogło sie tam cos podobać. Poza tym ja byłam w pażdzierniku, może kiedy Ty tam byłaś był większy wybór. Ceny sukni takie jak wszędzie, ale ja pytałam o nowe do uszycia. Poza tym tak jak pisalam pani zajeta rozmową tel. dopero jak wychodziliśmy to zapytała czy w czyms pomóc, więc małe zainteresowanie klientem, albo to ja natrafiłam na taki dzień. Tak czy siak masz rację, forum jest do wyrażania wlasnych opinii i mam nadzieję, że nie będziesz miała mi tego za zle, jeśli moja opinia bedzie inna niz Twoja  :)

Offline żania
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #6 dnia: 25 Listopada 2008, 07:10 »
myśl co sobie chcesz,dziwnie się czepiasz i tyle. Kazdy chwali swoje Ty pewnie salon w którym kupiłas suknie ja akurat ten. W moim przypadku w tym salonie było inaczej oglądałam suknie w dwóch częśćiach salonu w sumie ok 30 sukien na manekinach nic odwieszonego nie widziałam,mam nową suknei szytą na mnie która w salonei Irena w Sosnowcu była identyczna ale droższa pare stówek. . . .
HMM  tak teraz myśle skoro w ten sposób zostałaś obsłużona to nic dziwnego że takie masz zdanie. no cóż ja tam byłam zadowolona i polceam . . ile osób tyle opinii. Jest jeszcze jeden salon na wprost przystanku tramwajowego ale on cały czas prawie zamkniety jest,miałam to szczęscie i był otwarty ale to własnie tam było kila sukien i puste manekiny to chyba to samo co na Okrzei,,obsługa bardzo miła ale nic tam nie znalazłam.

pozdrawiam

Offline domisia82

• bywalec
« Odpowiedź #7 dnia: 25 Listopada 2008, 22:54 »
żania nie czepiam się tylko wyrazam swoje zdanie, a to róznica. Jak moge napisac dobrą opinie skoro tak zostałam potraktowana, a salon po prostu mnie nie zachwycil. Pozwolisz, że będe wyrazac swoje zdanie i nie określaj tego mianem "czepiania sie", bo napisałam w poście wyżej, że Ty mogłaś miec inne wrażenia po wizycie w tym salonie i jest ok. Gdybym chciała się czepiać, zaczęłabym sie głosno zastanawiać, dlaczego tak bardzo zabolała Cię moja opinia na temat tego salonu i dlaczego tak go bronisz. Jak widzisz tego nie robię.

Offline żania
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #8 dnia: 26 Listopada 2008, 07:28 »
Nie logowałam się tu po to zeby podważac czyjaś opinie ani też nie chciałabym juz więcej pisac dlaczego akurat ten salon bo to męczące. . najważniejsze ze kazda z nas zadowolona jest ze swoich wyborów. !!czesc

Offline MałaMi

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 6.06.2009
« Odpowiedź #9 dnia: 27 Listopada 2008, 21:59 »
Ja też zamówiłam suknię w tym salonie, . Jestem bardzo zadowolona z obsługi i mam nadzieję, że tak samo będzie jak pójdę na zdjęcie miary a potem mierzenie i odbiór :)

Offline żania
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #10 dnia: 3 Stycznia 2009, 14:08 »
Witam ponownie;))Dziś własnie odebrałam suknie;)z czego bardzo się cieszę;)nie ukrywam ze troche sie obawiałam efektu końcowego.Jest super!!!!Potrzebuję jedynie kupic gdzieś jakies futerko w kolorze ekri,widziałyscie gdzie coś godnego uwagi.Panie zaoferowały mi etolke ale boję sie ze zmarznę.Pozdrawiam i pomyślności w Nowym Roku wszystkim Pannom Młodym i pięknych sukien;)

Offline żania
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #11 dnia: 28 Października 2009, 10:51 »
Witam.Byłam ostatnio w Będzinie i ku mojemu zdziwieniu przetrwał tylko jeden salon, własnie ten ;)Oddałam do nich moja suknie w komis a nóz się sprzeda.Ale powiem Wam że jakq zobaczyłam jakie teraz trendy na 2010 to chyba chiałabym jeszcze raz ubrać taką suknie;))