Witam wszystkich byłem w Winiarni na weselu jako gość 22. 08. 09r na weselu były 82 osoby
50 bylo w sali bankietowej herbowej a 32 w szali barowej.
U ważam ze to świetnie rozwiazanie gdyz mlodziez molgla swobodnie porozmawiac w swoim towarzystwie, natomiast starszyzna była sama i też sie świenie bawili. w lokalu nie jest ciasno. do każdej liczby gości dostosowane jest inne ustawienie stołow tak zeby nie bylo ciasno.
A jak widze wpisy kogos tam , ze kelnerowi sie wylal sok a może gościom, Ja mam inne wspomnienia z tego miejsca, obsługa szybka sprawna nie przeszkadza
a co do klimatyzacji to jest przenośna bo to ZABYTEK a nie zwykla sala weselna w ktorej mozna wszystko co sie chce zamontowac.
ludzie to nie moloch weselny czy remiza tylko 14 wieczny zamek, bardzo magiczne i ciekawe miejsce a ja
uwazam ze w tym miejscu sa wesela z klasą, bawiłem się świetnie.
Restauracja - Winiarnia "U Renarda" polecam jak najbardziej.
a co do ogrodu tez okazuje sie switenym rozwiazaniem duży i przestrzenny. swobodnie można prosto z piwnic udać sie do niego, dużym plusem jest też palenie papierosów które odbywa sie wlaśnie w ogrodzie a nie w środku na weselu dla mnie super bo nie pale
a latem nie znajdziecie miejsca w którym jest chlodniej-jesli ktokolwiek zna sie na biudowie sredniowiecznych murow
uwazam ze jesli ktos sie chce przyczepic to cos zawsze znajdzie
mnie sie podobalo to wesele z klasa!
Polubłem ten lokal czasem tam przychodze na jedzonko w tygodniu
bo mam dość zwykłych szarych kajp.
polecam sztifi