Karolinka

godzina 1.00 w nocy a ja na reszcie dobiłam do końca

przeczytałam historie znajomości z zapartym tchem i zachwycałam się obrazami oraz Twoim talentem

nawet sobie na karteczce po każdym poście wypisywałam co chce napisać co by niczego nie przeoczyć

No to zaczynamy :

1. jacy wy jesteście do siebie podobni!!!!!!!!

na prawdę wyglądacie jak rodzeństwo.

2. sukienka podoba mi się bardzo, szczególnie wycięcie na plecach oraz szarfa podkreślająca świetnie biodra
3. obrączki bardzo ładne, proste, klasyczne
4. co do daty = my dokładnie 3 lata wcześniej zaczęliśmy nasza wspólna drogę

a ślub będziemy brali dwa tygodnie po Was
5. obraz = WOW !!
6.Butki te pierwsze = ekstra -takie z charakterem. Jeśli chodzi o mnie to ja bym została przy tych pierwszych. Są takie jak Ty = maja to "coś" nie takie jak wszystkie inne:) te drugie już są bardziej takie przeciętne ale to Ty musisz czuć to przysłowiowe "coś" wiec jak czujesz, że bardziej te drugie to wiadomo jaki wybór
7. aaaaa pierścionek tez mi się strasznie podoba, taki uroczy, delikatny. Co do kolczyków te drugie z pierwszej odsłony.

8. Co do teściów no coments

to tak od zawsze jest? Czy dopiero od momentu jak zaczęliście planować ślub? Może się boją, że stracą syna, wiesz taki instynkt macierzyński. Albo po prostu (wnioskuję z tego co pisałaś o sytuacji materialnej) oceniają innych w bardzo materialistyczny sposób. W takim wypadku nie warto tej sprawie poświęcać więcej uwagi. albo z czasem zaakceptują taki a nie inny stan rzeczy albo zawsze będą (a raczej będzie mama) robić cyrki. Rozumiem jak ci trudno, u nas tez jest nieciekawie. Ważne żeby w tym wszystkim Twój PM dostrzegał co się dzieje i potrafił stanąć za Tobą w obronie. Jak będziesz czuła jego wsparcie to nie będzie aż tak ciężko. Trzymam kciuki, żeby jednak się to wszystko jakoś dobrze ułożyło. Swoja droga nie możesz sobie tez pozwalać na każdy tekst, nie ma co się kłócić ale grzeczna riposta nie zaszkodzi. Oni nie muszą cie lubiec chodzi o to żeby Cię szanowali. Do tego Twój PM powinien dać im do zrozumienia, że powinni się z Tobą liczyć. Oj jak mi ciśnienie podniósł ten tekst o ślubie powiedziany w taki sposób jakby tylko jego ślub się odbywał. wydaje mi się, że tu Twój PM powinien ich poprawić kładąc nacisk na to że to jest WASZ ślub. A co do kościoła i ich obrażania się: problem wyimaginowany bo zwyczajowo ślub jest w parafii Panny Młodej. A jeśli ich to na prawdę uderzyło to znaczy, że maja bardzo wysokie mniemanie o sobie i niskie o Tobie. Jak jeszcze kiedyś zauważysz taki podtekst to koniecznie o tym porozmawiaj z PM on musi to załatwić z rodzicami. w końcu książę na białym koniu

i powinien bronic przed smokami

9 zaproszenia świetne, masz naprawdę rękę do takich rzeczy. Ja w takim razie szczególnie proszę o radę

bo nie mam bladego pojęcia jak zaprojektować winietki jak wkleję zdjęcia zaproszeń to będę się do Ciebie uśmiechać o radę

10 kolejna zwolenniczka różowego krawatu :)zdecydowanie róż!!

11 gratuluje plakatów
12 co do odkrytych ramion. Jest po prostu taka zasada, że do kościoła nie wchodzi się z odkrytymi ramionami tak z szacunku do miejsca świętego, nie ważne czy to suknia ślubna czy koszulka na ramiączkach. Mogłoby być tak, że ks zwróciłby ci uwagę i byłoby nieprzyjemnie. Na pewno znajdziesz coś co będzie wspaniale pasować do Twojej sukienki.
o matko!! ale się rozpisałam

mam nadzieje, że nie będziesz zła, że Ci się tutaj tak rozpanoszyłam z moim tasiemcem

Buziaaaaaki :* i ciesze się, że już teraz będę na bieżąco

9.