Autor Wątek: Zespół MC JOKER z Dąbrowy Górniczej - wasze opinie???  (Przeczytany 3860 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Dosia255

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 02.10.2010
Hej Dziewczyny czy macie jakieś opinie o zespole MC JOker z Dąbrowy Górniczej??? Jesli tak to piszcie!! Pozdrawiam

Offline Dosia255

• nowicjusz
  • *
Odp: Zespół MC JOKER z Dąbrowy Górniczej - wasze opinie???
« Odpowiedź #1 dnia: 19 Sierpnia 2009, 17:51 »
Czy naprawde nikt nie zna tego zespołu????

Offline ismenka1986

• zapaleniec
  • data ślubu: 17.10.2009
« Odpowiedź #2 dnia: 19 Sierpnia 2009, 20:39 »
Witam. W zeszłym roku byłam na weselu na, którym grali i mogę powiedzieć, że zespół jest w porządku. Z czystym sumieniem mogę go polecić.

Pozdrawiam.

Offline Dosia255

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 19 Sierpnia 2009, 20:54 »
Dzięki!!! Pozdrawiam

Offline asosenkaa

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2010r
« Odpowiedź #4 dnia: 24 Sierpnia 2009, 12:25 »
Co do nich to tak, przyszła szwagierka była na weselu gdzie grali i mówi ze super:) ( zna sie na muzyce:))Zabawy też są przez nich fajnie prowadzone.  Poleciła mi ich teściowa bo od 5 lat grają u nich na sylwestra w pracy  i goście nie chcą nikogo innego:) Słuchałam ich dema na internecie, ale tak szczerze to średnio mi się podobali , ale zdecydowaliśmy się na spotkanie z nimi.  Pokazali nam chyba z 6 wesel i fajnie grali a co najważniejsze to goście bawili się!!! - całkiem inaczej śpiewają niż na necie .  Byliśmy też zobaczyć sobie na żywo jak śpiewają i NIE FAŁSZUJĄ:) Zespół jest bardzo komunikatywny i nastawiony do współpracy.  I na koniec zdecydowaliśmy się na niego:):):):)
Powodzenia w poszukiwaniach

Offline mikoala

• Chuck Norris
« Odpowiedź #5 dnia: 24 Sierpnia 2009, 15:22 »
U mnie na weselu grał zespół Jocker!
Nie ejstem z nich do końca zadowolona gdyż, jak umowe podpisywaliśmy z mężem wokalistki, mówił co innego a na weselu wyszły jaja. Miało być 12 godzin od nastepnej godziny o której wchodzimy na sale czyli:
wchodzimy 16.20, czyli liczymy teoretycznie od 17-5 rano.
Nagle na weselu okazuje sie że oni beda grać tylko do 4, wokalistka byłą bardzo niemiła, poszlismy do niej że nie takie byly ustalenia, mąż dupa nic sie nie odezwał uciekł gdzieś. Laska nam że źle musielismy zrozumieć że inne zespoły tak maja, że inne zespoły nawet tyle nie graja.... zatem jej mówie, że ja nie z innym zespołem tylko z wami podpisywalam umowę i wiem co bylo mówione.
Mój mąż musiał mnie na bok wyprowadzić bo babab z baba sie nie dogada.
Nie zagrali nam dłużej, musielismy doplacic 100 zł ( docelowo mialo byc 150).
Pytam sie laseczki jak ja mam was komus polecic skoro takie jaja robicie, a ona ze ja to nie interesuje ( ladnie sie popisuje w du... ma ludzi)
Niektóre z zabaw obleśne poprostu - masakra.
Chciałam jedna piosenkę, zależało mi na niej, pisalam odpowiednio wczesniej że ma byc a ona  że jej sie nie chce tego spiewac bo nie ma tekstu!!
Żałosne

Offline mikoala

• Chuck Norris
« Odpowiedź #6 dnia: 24 Sierpnia 2009, 16:26 »
Zapomniałąm jeszcze dodać że słabo angażują sie w to co robią, zabawy aktualne 10 lat temu powielaja do tej pory, nie wnoszą nic nowego, niczym praktycznie mnie nie zaskoczyli! To co ogladałam ponad rok temu podpisujac z nimi umowę, dokladnie tosamusio bylo na moim weselu.
Spośród rzeczy - usług weselnych, sa takie które, po swoim weselu mogę spokojnie polecic, nie jest to natomiast zespół MC JOCKER!

Offline Dosia255

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 24 Sierpnia 2009, 22:02 »
No i mam mentlik w głowie!!! Jedni zadowoleni inni nie!! Niestety umowa już podpisana i zadatek wpłacony!!

Offline asosenkaa

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2010r
« Odpowiedź #8 dnia: 24 Sierpnia 2009, 23:39 »
hmm jak 12 godzin to powinni grać do 4 20:) Ale mikoala zaintrygowałaś mnie tym , że nie chciała zaśpiewać piosenki, którą jak piszesz wcześniej zamówiłaś .  Ja też mam kilka piosenek, które mają być na moim weselu i  mam nadzieje , że nie będę musiała robić dymów ;D Szkoda ,że ten piękny dzień zakończył się dla was takim niemiłym akcentem :-[ . Dzięki za informacje  i może mi się uda jakoś uchronić się przed humorami tej kobitki| 8) 8) 8)

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
« Odpowiedź #9 dnia: 25 Sierpnia 2009, 10:24 »
mikola gdybyś miała do umowy spisany dodatkowo załącznik w, którym byłyby zapisane wszystkie ustalenia dotyczące godzin rozpoczęcia jak i zakończenia grania, długość przerw, rodzaje i tematyka zabaw itp., to nie byłoby takiej sytuacji którą opisujesz. Są zespoły z którymi można uzgodnić wszystko ustnie nie obawiając się, że później nie dotrzymają słowa, ale są też takie z którymi lepiej wszystko uzgodnić na piśmie. Niestety nie wiadomo z kim się ma do czynienia. Dlatego też jestem zwolennikiem spisywania uzgodnień na piśmie. Jeżeli obie strony nie dogadają się we wszystkich tematach i nikt nie ustąpi to lepiej nie zamawiać takiego zespołu. Z drugiej strony zależy jakie wymagania mają PM. Czasami są takie, że żaden zespół weselny nie jest w stanie je zrealizować  :D.

Offline mikoala

• Chuck Norris
« Odpowiedź #10 dnia: 25 Sierpnia 2009, 17:56 »
obserwator, wymagań to my nie mieliśmy wielkich, bo jesteśmy ugodowymi ludźmi i potrafimy sie dogadać jeśli druga strona też do tego dąży.
Pani żona z zespołu Jocker nie chciała wogóle słuchać żadnych tłumaczeń, mówi mi tylko tak
"ma Pani umowe to prosze przeczytać " ( takie małe g... a takie pyskate   :nerwus: )na co ja jej że tak napewno mam wszystkie umowy które podpisywaliśmy przy sobie - żałosne

Fakt,faktem, gdyby człowiek jeszcze raz brał ślub i organizował wesele byłby 100 razy madrzejszy, kiedy zaczynała nasze poszukiwania weselne ponad rok temu nie wiedziałam wszystkiego jeszcze co i jak na co zwracac uwagę. Teraz z pewnościa spisała bym szczegółowe uzgodnienia na piśmie zarówno jeśli chodzi o sale jak i o zespół   :koncert:  bo to sa pierwsze rzeczy które sie załatwia.

Dziewczyny które podpisały juz umowe z MC jockerem - wszystkie uzgodnienia - na pismie, nie tylko ogólna umowa, oni zdaja sobie sprawe, że w dzień wesela pójdzicie na wszystko, byleby zabawa była dobra, oni to wykorzystują.
Jak moja siostra bedzie brała ślub z pewnością pomogę jej zorganizować !