hmmm teraz niewiem gdzie dać opinię w którym wątku, ale to może dam w obu
miałam wesele w leśnej
9 sierpnia 2008 roku i moja opinia brzmi następująco:
Jesteśmy bardzo zadowoleni, że właśnie w Leśnej zorganizowaliśmy swoje wesele. Właścicicielka jest konkretna i miła... chętnie doradzała w sprawach menu i organizacyjnych....właścicielka pomogła nam ustalić menu, my zapomnieliśmy się przygotować, ale to nie sprawiło żadnego problemu ona wie dobrze co ludzie lubią i co jedzą....Jeśli chodzi o obsługę, mimo tego, że obsługa była dwuosobowa to naprawdę jesteśmy pełni podziwu dla tych kobiet, uwijały się niesamowicie, jeśli były gorące dania to obchodziły stoły w naprawdę szybkim tempie poza tym non stop było coś na stole, wszystko szło sprawnie nie było niepotrzebnego czekania można je było poprosić o wszystko - dodatkowy talerz, świeczka się dopala, napoje się kończą w dzbanku, wazon na kwiaty - nie ma problemu - zaraz się pojawiało. Ciągle gdzieś się kręciły w pobliżu i starały się wszystkiego dopilnować....
Jedzenie było przepyszneeeee, żurek tak mi smakował, że wzięłam na drugi dzień do domu 2 słoiki hi hi hi (to taki przykład

) ale naprawdę jedzenie miodzio, wszystko wjeżdżało na salę ciepłe. Jedzenia jest naprawdę pod dostatkiem...wnoszą wszystko na półmiskach. Jeśli coś zostaje jedzenia mogą wam zapakowac jeśli chcecie, trzeba tylko podesłac im wczesniej swoje pojemniki nabieżąco też uzupełniają napoje i jedzenie na stołach...klimatyzacja była włączona...poza tym my byliśmy pod wrażeniemi tych pań jeśli chodzi o pamięć, ponieważ mieliśmy winietki, własne wazony, śiweczki do tortu i jeszcze inncyh rzeczy i mój mąż był rano na sali aby to wszystko te panie ułożyły tak jak powinno być, one nic nie zapisywały i byliśmy pod dużym wrażeniem, że absolutnie wszystko było tak jak zostało powiedziane.
Podsumowując - polecam tę salę jak najbardziej

pozdrawiam