Autor Wątek: Restauracja Leśna Kazimierz Górniczy Sosnowiec  (Przeczytany 10341 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pativiki
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 06-04-2013
Restauracja Leśna Kazimierz Górniczy Sosnowiec
« dnia: 6 Października 2008, 11:43 »
Witajcie, szukałam informacji na temat restauracji Lesnej w sosnowcu, jednak niewiele znalazłam, dlatego proszę o wypowiedzenie się na temat tej restauracji :) Chce tam miec wesele, ale licze jeszcze, ze tutaj mi coś dziewczynki powiecie więcej :) Pozdrowienia :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Odp: Restauracja Leśna Kazimierz Górniczy Sosnowiec
« Odpowiedź #1 dnia: 6 Października 2008, 16:25 »
A tutaj patrzyłaś ??  ;)

https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=9452.0

Zapytaj może Agus-sc , ona miała tam wesele  ;)

Offline Ziga
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27.06.2010r
« Odpowiedź #2 dnia: 10 Października 2008, 11:50 »
Gorąco polecam Restauracje Leśną!
Moja siostra miała tam wesele na tej większej sali i było wszystko super.  Obsługa miła, niczego nie brakowało, duży plus: kawa i herbata w dzbankach(termosach) zawsze ciepła.
Okolica super,zielono,jeziorko przy samej restauracji.  Cena tez wporządku. 
Jedyny minus że teraz mają 2 sale : mała(do 70os) i duża (do ok. 100) i robią 2 wesela w jeden dzień.
Ale ogólnie nie mam żadnych zastrzeżeń. Gorąco polecam:) :)

Offline Aga310

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30.08.2008
« Odpowiedź #3 dnia: 13 Października 2008, 17:50 »
I problem w tym że są 2 wesela - niestety.  Byłam tam na weseleu  jakis miesiąc temu na tej mniejszej sali. I rzeczywiście obsługa miła, ale troszkę jej za mało jak na dwa wesela - świadczy o tym fakt że ponad pół godziny czekaliśmy na obiad, gdyż najpierw obsługiwano salę większą. Cała ta sytuacja zdenerwowała młodych i rodziców, a to pozostawia niesmak. Ogólnie nie było źle, ale to dzięki udanej zabawie.

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
« Odpowiedź #4 dnia: 13 Października 2008, 18:46 »
hmmm teraz niewiem gdzie dać opinię w którym wątku, ale to może dam w obu  ;)

miałam wesele w leśnej 9 sierpnia 2008 roku i moja opinia brzmi następująco:

Jesteśmy bardzo zadowoleni, że właśnie w Leśnej zorganizowaliśmy swoje wesele. Właścicicielka jest konkretna i  miła... chętnie doradzała w sprawach menu i organizacyjnych....właścicielka pomogła nam ustalić menu, my zapomnieliśmy się przygotować, ale to nie sprawiło żadnego problemu ona wie dobrze co ludzie lubią i co jedzą....Jeśli chodzi o obsługę, mimo tego, że obsługa była dwuosobowa to naprawdę jesteśmy pełni podziwu dla tych kobiet, uwijały się niesamowicie, jeśli były gorące dania to obchodziły stoły w naprawdę szybkim tempie poza tym non stop było coś na stole, wszystko szło sprawnie nie było niepotrzebnego czekania można je było poprosić o wszystko - dodatkowy talerz, świeczka się dopala, napoje się kończą w dzbanku, wazon na kwiaty - nie ma problemu - zaraz się pojawiało. Ciągle gdzieś się kręciły w pobliżu i starały się wszystkiego dopilnować....
Jedzenie było przepyszneeeee, żurek tak mi smakował, że wzięłam na drugi dzień do domu 2 słoiki hi hi hi (to taki przykład  ;)) ale naprawdę jedzenie miodzio, wszystko wjeżdżało na salę ciepłe. Jedzenia jest naprawdę pod dostatkiem...wnoszą wszystko na półmiskach. Jeśli coś zostaje jedzenia mogą wam zapakowac jeśli chcecie, trzeba tylko podesłac im wczesniej swoje pojemniki  nabieżąco też uzupełniają napoje i jedzenie na stołach...klimatyzacja była włączona...poza tym my byliśmy pod wrażeniemi tych pań jeśli chodzi o pamięć, ponieważ mieliśmy winietki, własne wazony, śiweczki do tortu i jeszcze inncyh rzeczy i mój mąż był rano na sali aby to wszystko te panie ułożyły tak jak powinno być, one nic nie zapisywały i byliśmy pod dużym wrażeniem, że absolutnie wszystko było tak jak zostało powiedziane.

Podsumowując - polecam  tę salę jak najbardziej  ;D ;D ;D ;D ;D pozdrawiam
odliczam do 09.08.2008 zapraszam

"Miłości trzeba się uczyć - uczyć wciąż na nowo i bez końca"

Offline pativiki
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 06-04-2013
« Odpowiedź #5 dnia: 14 Października 2008, 10:06 »
Na której sali mieliście wesele Aguś ? Mówiła mi właścicielka, ze jedna jest z wejsciem głównym, a druga z wejściem od tyłu budynku. Pozdrowienia :):)

Offline Meska

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 19.06.2010
« Odpowiedź #6 dnia: 1 Sierpnia 2009, 11:35 »
Hey dziewczyny, ja własnie sobie małą salke w Lesnej zarezerwowałam, piszcie co myślicie.  Mam pewne obawy bo nie wiem czy 55 os to nie za duzo na małą salkę aby się dobrze wytańczyć.  Czy ktoś ma jakies doświadczenia z małą salką? z góry dziękuję

Offline gosia2010

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 26.06.2010
« Odpowiedź #7 dnia: 4 Października 2009, 20:19 »
cześć Wam. . . właściwie to ja nie udzielę informacji bo tak samo jak Meska ciekawa jestem jak z pomieszczeniem się na tej sali. . . ja mam koleżanko niedługo po Was właśnie tam. . . a znajomi 2 tygodnie przed nami więc taka czysta ciekawość, no to pozostaje nam czekać aż ktoś nas oświeci. . . hhihi. . . . pozdrawiam Was wszystkie

Offline Meska

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 19.06.2010
« Odpowiedź #8 dnia: 17 Października 2009, 11:35 »
hey dziewczyny, ja mam tą salę zamówioną juz dosc dlugo i choć od tamtej pory sluszalam różne opinie(wiele negatywnych) uwazam ze to jedno z najfajniejszych miejsc na wesele. Wiec nie sugerujcie sie zadnymi opowiesciami o zlych wlascicielkach i zdzieraniu kasy bo jak same na to nie pozwolimy to nikt nam tego dnia zepsuc nie moze ;-)

Offline Asieczek

• użytkownik
  • **
  • Ach, co to był za ślub... :P
  • data ślubu: 05. 06. 2010
« Odpowiedź #9 dnia: 16 Lutego 2010, 22:12 »

Witam,

ja też będę miała tam swoje wesele, na tej dolnej sali.

Mam nadzieję, że to dobry wybór, bo oferta w porównaniu do innych sal jest interesująca.

pozdrawiam :)