0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
ciezko porownac te bambusowe.. z wygladu bardziej jak tetra ale w dotyku calkiem inne sa.. ja zamawialam z allegro.. cos bamboo line.. texpol z tego co widze na metce (aukcji juz nie pamietam) poki co jestem zadowolona
Dziewczyny, przede mną nowe wyzwanie, tym razem oczekujemy syna chciałabym powoli zacząć robić wyprawkę, a przynajmniej zorientować się w temacie. Czy mały mężczyzna potrzebuje czegoś specjalnego jeśli chodzi o higienę siusiaka? Mam na myśli kosmetyki, czy jakieś przybory. Może coś niezbędnego albo po prostu przydatnego? Wybaczcie głupie pytanie, ale na serio mało wiem o facetach
Mi też lekarze kazali, bo potem może mieć problem ze skórką. W sumie nie znam nikogo, kto by nie ściągał synkowi skórki. Przecież tam też trzeba umyć, bo to idealne podłoże dla bakterii Bez ściągnięcia nie da się ich "pozbyć".U nas syn jest zdecydowanie bardziej wrażliwy, cała pupa i siusiak, poza tym trzeba uważać, żeby nie przegrzać jąderek- stąd też m.in.te wielorazówki, bo o to dbają.
Cytat: małpeczka w 10 Czerwca 2015, 09:36Mi też lekarze kazali, bo potem może mieć problem ze skórką. W sumie nie znam nikogo, kto by nie ściągał synkowi skórki. Przecież tam też trzeba umyć, bo to idealne podłoże dla bakterii Bez ściągnięcia nie da się ich "pozbyć".U nas syn jest zdecydowanie bardziej wrażliwy, cała pupa i siusiak, poza tym trzeba uważać, żeby nie przegrzać jąderek- stąd też m.in.te wielorazówki, bo o to dbają.Doksik jestem pewna, że ze wszystkim dasz sobie swietnie radę małpeczko kochana
Loona miałam to samo pisać Jestem pewna, że to nasza doksik ta małpeczka