Witam wszystkich! Od dwóch tygodni jestem już szczęśliwą mężatką

Przez cały czas przygotowań korzystałam z Waszych porad na forum. Dzięki wszystkim :* A teraz, po ślubie chciałam się z Wami podzielić swoimi doświadczeniami.
Jeśli chodzi o przygotowania Pana Młodego to: garnitur, buty i wszystkie dodatki zakupiliśmy w Malibu. Rewelacyjnie wyglądał ( moim zdaniem bynajmniej

), ceny bardzo korzystne i miła obsługa. Z przygotowań Pana Młodego to by było na tyle...

Jeśli chodzi o mnie to postawiłam na takie firmy jak:
- suknia z Agnes - boska, super obsługa tylko ceny z nóg zwalały ale warto

;
- kosmetyczka: w salonie Paula na ul;. BBON ( Kapuściska ): cena 60zł obejmuje makijaż próbny ( do skutku - ja miałam chyba ze trzy ) i makijaż już normalny ( makijaż przetrwał całą noc - nic się nie zmyło, nie rozmazało, nie zrolowało

wyglądał świeżo cały czas a przy tym nie dostałam żadnego uczulenia do czego jestem skłonna, ogólnie super!
- fryzjerka - salon Agi P. na Białogardzkiej 29 ( chyba 29;) ) - fryzura cudo i ani jednen włosek się nie wymknął ( koszt 80zł próbny i tyle samo normalny ),
- buty: salon BASMA na Cieszkowskiego 10 - 170zł, przetańczyłam w nich całą noc ale polecam Wam wcześniej spryskać sprayem do skóry naturalnej żeby się but dopasował do stopy ( deichmann 7,50 zł

) plus kupić wkładki żelowe ( ok.13zł ) - nogi nie bolą nic a nic
- kwiaty: kwiaciarnia przy ul. Magnuszewskiej ( Wyżyny,pomarańczowy blok, obok Beverly Hills) bukiet był ze storczyków, po prostu BOSKI!!! ( za bukiet, 4 butonierki, 3 wiązanki na podziękowania i kwiat we włosy zapłaciłam 320zł a kwiaty stały przez prawie dwa tygodnie ! )
No a reszta to tak:
- sala Zawisza u Pankowskich - fajna obsługa, dekoracja itp choć trochę mnie rozczarowało jedzenie... nie wszystko było tak smaczne jak się zapowiadało, i nie jest to moja opinia tylko opinia gości... ( ja nie miałam czasu jeść

)
- DJ Starsky - po prostu bezkonkurencyjny, boski i cudowny!!!
- wódka w MAKRO ( luksusowa za 17,60 chyba ale cena koncesyjna - podobno w biedronce można kupić ją taniej )
- strojenie samochodu we własnym zakresie

- strojenie Kościoła - pani z kościoła 100zł

wystrój cudowny!
- Kosciół: Św. Trójcy - księdzu daliśmy 200zł, pani od strojenia 100zł, organiście 150, a Msza przepiękna! żadnych problemów, proboszcz jest po prostu kochany

- tort z Krysandu ( nie wiem czy tak to się pisze ) - zapłaciliśmy niewiele ponad 300zł a był wielki, pyszny i starczył nam jeszcze na poprawiny !
- fotograf z Torunia ( Łukasz Pietrzak ) - rewelacyjny! mogę wysłać namiary na priv.
- kamerzysta tez bardzo dobry ( Agencja Produkcji Telewizyjnej ), też moge podać namiary na priva.
Jejku, z takich zasadniczych spraw to chyba wszystko, jeśli macie jakieś pytania chętnie Wam pomogę

I wszystkim "przed" życzę takiego szczęścia jakie ja mam