Autor Wątek: szkoła tańca  (Przeczytany 14141 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
szkoła tańca
« Odpowiedź #90 dnia: 14 Października 2006, 15:29 »
broda_bwa moze popatrz do bazy danych w szczecinie i znajdziesz tam namiary...

jest i do pani kasi.. do profesjonalnej szkoły - np. astra - znajdziesz w google..

wystarczy wpisać w google szkoła tańca szczecin i bedziesz miała wszystkie informacje..
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline belonka
  • zapaleniec
szkoła tańca
« Odpowiedź #91 dnia: 14 Października 2006, 15:57 »
ja niestety beda miala taki problem ze moj m. nie lubi tanczyc najlepiej jak by było bez pierwszego tanca ale tradycja musi byc ,moja znajoma chodziła kilka lat do szkoły tanca ale jak namowic mojego niunia na lekcje tanca jak nawet nie chce zebym go ja uczyła a tak bardzo podobały mi sie wasze zdjecia SUPER!!!
Co ja mam robic w takiej sytuacji?

Offline froogunia

• uzależniony
  • data ślubu: 16 września 2006r.
szkoła tańca
« Odpowiedź #92 dnia: 9 Stycznia 2007, 20:30 »
I jak poszły Tobie namowy :?: dopiero dokopałam się tutaj  :tupot:  
Ciekawe jak obecne Panny szykują się do tańców??
"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline katinana
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 7.07.1990
szkoła tańca
« Odpowiedź #93 dnia: 10 Stycznia 2007, 13:50 »
W najbliższą niedzielę 15 stycznia są targi ślubne w hotelu Radisson. Swoje stoisko na I piętrze będzie miała szkoła tańca, gdzie będziecie mogli zasięgnąć wielu informacji dotyczących m.in tego najważniejszego tańca w życiu...

Offline katinana
  • nowicjusz
  • *
szkoła tańca
« Odpowiedź #94 dnia: 10 Stycznia 2007, 14:00 »
Przepraszam za pomyłkę targi ślubne niedziela, ale 14 STYCZNIA !!!

Offline katinana
  • nowicjusz
  • *
szkoła tańca
« Odpowiedź #95 dnia: 11 Kwietnia 2007, 12:28 »
No właśnie a jak idą przygotowania przyszłych panien młodych /jak to ładnie napisała Ula/ do tego najważniejszego w zyciu tańca? Ćwiczycie dziewczyny? Cały czas na topie Walc Angielski i Wiedeński a także i Rumba ostatnio się wychyla. Ponadto nie tylko pierwszy taniec jest tak ważny, ale również zwykłe tanuszki, tzw 2/3 i przytupajki weselne.

Offline Ninka
  • Chuck Norris
szkoła tańca
« Odpowiedź #96 dnia: 12 Kwietnia 2007, 12:47 »
No, moja koleżanka po fachu zatańczyła... sambę :) Ponoć cudnie im wyszła.

Offline sandrunia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.08.2007
szkoła tańca
« Odpowiedź #97 dnia: 14 Kwietnia 2007, 06:09 »
My we wtorek idziemy tu w Anglii na pierwszą lekcje tańca i may zamiar na pierwszy uczyć się walca angielskiego ale zobaczymy co z tego wyjdzie a tak ogólnie to chcemy nauczyć się jeszcze czegoś.

Offline marjusek
  • nowicjusz
  • *
Odp: szkoła tańca
« Odpowiedź #98 dnia: 12 Lipca 2007, 22:06 »
Mam pytanie: Czy w wakacje są czynne jakieś szkoły tańca?

Offline katinana
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #99 dnia: 17 Marca 2009, 12:34 »
Szkoły tańca w wakacje też sa czynne, ale raczej tylko lekcje indywidualne, co jest z korzyścią dla par oczywiście. W Szczecinie jest około 10 szkół tańca, nie kazda specjalizuje się w lekcjach prywatnych. Trzeba poszukać. Na Mieszka I 75 zł za 45 min, Astra 75 zł, Gryf Przy 5-go Lipca 60 zł (sala z lustrami dostowana do potrzeb indywidualnego nauczania)

Offline nesa
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 07-08-2010
« Odpowiedź #100 dnia: 15 Września 2009, 14:49 »
Czy wszyscy na tym forum są ze Szczecina? ;)
A mam takie pytanie bez robienia reklam szkołom tańca gdyż i tak jestem chyba jedyna z Jeleniej Góry:
- jakie sa orientacyjne ceny kursu tańca (1 lekcji dla 1 osoby) ale takich grupowych a nie indywidualnych?????

Offline kivi_23

• uzależniony
  • data ślubu: 4 czerwca 2010 - 16:00
« Odpowiedź #101 dnia: 27 Września 2009, 20:41 »
a ja mam pytanko bo pierwszy taniec to jedno, a później całe wesele.. gdzie można się nauczyć podstaw tańca w parach po prostu.. nie angielskiego czy wiedeńskiego (to też)...  Kiedy rozpocząć naukę? czy iść na indwidualne czy gupowe? no i czy kojarzycie coś na prawobrzeżu? Jakiego instruktora polecacie?
Sporo tych pytań no ale z góry dziękuje za odpowiedź!

Offline katinana
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #102 dnia: 20 Stycznia 2011, 13:13 »
Każda forma nauki tańca jest dobra, tyle tylko, że lekcje indywidualne są większą korzyścią dla pary, bo nauczyciel tylko danej parze poświęca czas. W Szkole Tańca GRYF zawsze rozpoczynamy naukę od wybranego tańca przez parę jako pierwszy, np. któryś z walców, rumba a po nauczeniu się już układu,  proponujemy parze naukę prostych figur, tzw "przytupajek" weselnych, tak aby dobrze bawić się wspólnie z gośćmi i dobrze prowadzić w parze. Są to bardzo proste figury, których każdy może się nauczyć, bo przecież warto umieć zatańczyć również z ciocią, babcią, czy kuzynką. Pary Mlode nie bójcie sie korzystać z usług profesjonalistów, którzy zawsze Wam dobrze doradzą i pomogą dobrać odpowiedni taniec. W Szczecinie jest około 15 szkół tańca, z czego połowa z nich specjalizuje się w przygotowywaniu pary młodej do pierwszego tańca.

Offline syladance1979
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 12.12.2012
« Odpowiedź #103 dnia: 20 Stycznia 2011, 13:42 »
Też przyszła mi na myśl Astra.

Offline młoda mama
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: dawno , dawno temy był sobie mój ślub. teraz wychodzi za mąż moja mama i przeżywam wszystko od nowa:)
« Odpowiedź #104 dnia: 22 Marca 2011, 11:21 »
Astra chyba jest najbardziej znana.  Moja mama też tam chodzi i nie tylko na taniec.  Ostatnio wymyśliła jakiś aerobic czy cos w tym stylu.  Dba o siebie.  W końcu też chce ślicznie wyglądać na własnym ślubie.  Kocham Cię mamusiu!!!!!:*****

Offline katinana
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #105 dnia: 29 Lipca 2012, 11:12 »
Z powodu dużej liczby zapytań odnośnie rabatu targowego ze stycznia 2012 podczas Wielkiej Gali Ślubnej, informuję, że osoby, które posiadają ulotkę z tegorocznych targów są jak najbardziej uprawnione do korzystania z takiego rabatu i to bezterminowo. Na odwrocie tej ulotki znajduje się pieczątka. Zapraszam Katarzyna Urbańska Szkoła Tańca GRYF.