Autor Wątek: MM Group  (Przeczytany 2154 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline MagdaTomek
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 11.07.2009
MM Group
« dnia: 21 Lipca 2009, 20:26 »
27. 06. 2009 roku powiedzieliśmy sobie sakramentalne TAK :) Gorąco polecam wszystkim, którzy jeszcze się nie zdecydowali na orkiestrę, grupę muzyczną MM Group!! na codzień grają w Restauracji Zamkowej, co może sugerować na jakieś nudne przygrywki dla poważnych panów, aczkolwiek jest to bardzo mylna opinia!! Grają rewelacyjne, głosy pierwszej klasy, 5 osób świetnie posługujących się swoim sprzętem muzycznym :) REWELKA!! Nie było osoby, która na weselu powiedziałaby chociać jedno zło słowo na temat zespołu.  GORĄCO POLECAM!! Przy okazji polecam też Restaurację Feta - Fabryka Smaków w Dąbiu. . .  o niej więcej na formu związanym z salami i restauracjami :)

Pozdrawiam i życzę szczęścia kolejnym parom szykującym się do tego ważnego dnia :)

Offline lucciola

• użytkownik
  • **
  • Każdy dzień jest ten jedyny...
  • data ślubu: 18.09.2010r.
Odp: MM Group
« Odpowiedź #1 dnia: 15 Lutego 2010, 12:33 »
słyszałam ich na zywo na Gali - nie powiem było fajnie, ale cena mnie powalila: spytałam tak z ciekawości i pan, który stał tam z ich folderami powiedział,że trzeba rozmawiać z wokalistką ale cena zaczyna się od 3500 tyś. Jak kogoś stać to myślę,że można zaryzykować...

Offline springtool
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 28 Czerwca 2010, 23:52 »
Zdecydowanie odradzam współpracę z tą grupą.  Miałem okazję zobaczyć ich "w akcji" na weselu.  Tak żenującej orkiestry jeszcze na weselu nie widziałem.  Głosy i wykonanie piosenek jak najbardziej w porządku, w tej kwestii nie mogę im nic zarzucić.  Jednak jeśli chodzi już o interakcję z gośćmi to już totalna porażka.  Grupa jest głucha na prośby i sugestie uczestników zabawy, a wokalistka uważa się chyba za jakąś mega gwiazdę, której nie można niczego zasugerować, ponieważ kończy się to fochem i obrazą majestatu, a i tak zrobi to, co jej się podoba.  Jest opryskliwa i nieuprzejma.  I to nie tylko moje zdanie - zdecydowana część gości weselnych podziela mój pogląd.  Jeśli szukacie fajnej grupy, to nie jest to wybór dla Was.

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
« Odpowiedź #3 dnia: 29 Czerwca 2010, 14:53 »
3500 zł. na zespół 5-cio osobowy to jeszcze nie tak dużo. Jeśli chodzi o interakcję z gośćmi (ciekawe określenie) to czasami polega ona na narzucaniu i rządzeniu zespołem przez małą grupkę niezadowolonych, nadąsanych gości weselnych. To nie jest sugerowanie, ale narzucanie. Powiem szczerze, że tacy osobnicy mogą zepsuć całą atmosferę weselną. Jednym zdaniem - chroń nas Panie Boże przed takimi znawcami. Zastanawiam się, czyj majestat mógł być naruszony?.

Offline Hannah07

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 13 Października 2011, 22:10 »
Absolutnie polecam zespół MM Group.  To grupa, która na każdym weselu bawi się, "odwala swoją robotę"! Grali na moim weselu, goście byli zachwyceni.  Wokalistka Magda - bardzo konkretna babka.  Tak jak ustalisz, tak będzie.  Ma rewelacyjny mocny głos.  A co do "interakcji" z goścmi weselnymi, to goście byli zachwyceni! Jeżeli chodzi o cene, to pamiętajcie, że zespół składa się z 5 osób (4 instrumenty) i podzielcie to na piątkę osób.  Jak kogoś nie stać, to niech wybierze tańszą opcję, ale wtedy muzykę będą puszczać z syntetyzatora, jeden pan będzie grać na klawiszach do tego pani będzie śpiewać.  A cena - ok.  2500 zł (na dwie osoby 1. 250)
Zespól MM Group ma własny sprzęt i oświetlenie.  Nie piją wódki, więc nie ryzykujecie zakończeniem wesela po 24 godz.  ;) no i świetnie sobie radzą z "pijanymi wujkami".  Polecam!

Offline ag-nie-sia

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 07.07.2012
« Odpowiedź #5 dnia: 10 Lipca 2012, 18:03 »
Grali u nas na weselu 07. 07 polecam:) wszyscy zadowoleni, bardzo chwalili.  Jak ustaliliśmy tak było.  Nie wiem co więcej napisać, goście wybawieni i my również:) gorąco polecam:)