Hej dziewczyny!
Wiem, że będzie trudno wszystkich przenocować, ale taką mam wizje naszego wesela, że wszyscy się bawią do białego rana, nikt się nie martwi, że trzeba gdzieś wracać samochodem i nie wolno przez to pić, jak ktoś się wcześniej zmęczy (jakieś babcie, czy dziadkowie), to mogą sami sobie pójść spać, a rano wszyscy spokojnie się wysypiają i od razu poprawiny:) Dlatego właśnie myślałam o takich salach:
- właśnie Brzózki, ale tam jest mała ta salka, sama właścicielka mówi, że na 80 osób. U nas 85, niby nie jest dużo więcej, ale boję się, że będzie ścisk. No i jest jeszcze druga przeszkoda, mianowicie terminy a właściwie ich brak (z resztą jak wszędzie), ale zawsze potem i tak się zwalniają, więc jakby co to mam to na uwadze
- Ośrodek w Podgrodziu - tam tez są domki i wszystko ok, ale znowu dość daleko (choć to jest najmniejszy problem jak dla mnie), cenowo bardzo dobrze się to prezentuje, ładna sala, śliczne otoczenie, ale nie znam żadnych opinii na temat tego ośrodka i nie wiem, jak ta fajna "teoria" będzie wyglądała w rzeczywistości
- Zajazd Leśny w Trzebieży - bardzo urokliwe miejsce, z tym że trzeba ponoć uważać na właściciela i wszystkiego bardzo pilnować
- Nord - z tego co wiem, mają dobudować miejsca noclegowe, ale znowu BRAK TERMINÓW
- Saga w Pniewie, ale tam jeszcze nie byliśmy, więc wiemy tylko to, co jest na stronce, czyli niewiele
- Wenus w Kobylance - podobna sytuacja jak z tą Sagą
- Dużo dobrego słyszałam o JF Duet pod Goleniowem, na zdjęciach faktycznie wygląda fajnie, ale tez tam jeszcze nie byliśmy
No i pojawiła się też ostatnio nowa oferta ośrodka "U Śnieżków" koło Kołbaskowa, także tam też musimy pojechać
Niestety, jak już wcześniej mówiłam, do końca czerwca nie ma szans na nowy rekonesans sal, ponieważ ja studiuję na dwóch kierunkach, z których jeden kończę w tym roku no i do lipca mam pozamiatane
Martwi mnie, to, bo wiem, ze jeśli już teraz wszędzie są trudności, żeby dostać wolny termin, to co dopiero będzie w lipcu. Pocieszam się jednak tym, że moja siostra, która wychodzi za mąż w lipcu br. , salę znalazła dopiero w lutym, hihi
Czyli wszystko jest do zrobienia, trzeba być dobrej myśli
Dzięki dziewczynki za przywitanie, razem jakoś damy radę, hihi
Pozdrawiam