Autor Wątek: Zespół Acord z Polic  (Przeczytany 14373 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mk

• nowicjusz
  • *
Odp: Zespół Acord z Polic
« Odpowiedź #30 dnia: 2 Listopada 2010, 17:45 »
Ja też byłam ostatnio na weselu, gdzie grał ten zespół. Cieszę się, że na swoje wesele zaryzykowałam i wybrałam dj.
Panowie grają muzykę disco wręcz disco polo. Prawie wszystkie piosenki były w języku polskim, tylko że połowę z tych piosenek nie znałam.
Co do talentów wokalnych panów to trudno się wypowiadać. Zbyt głośno jednak przebijał się bit dyskotekowy łup-łup.
Starsi uczestnicy wesela lepiej się bawili, młodzi jakoś słabo. Konkursy ok. Nie potrzebny był jednak konkurs karaoke z profesjonalnym sprzętem. Ciekawie było tylko na początku jak jeden chłopak zaczął śpiewać głosem lepszym niż zespół. Potem słabiutko, nawet nie śmiesznie. Nowożeńcy nie męczcie gości takimi atrakcjami chyba że macie zdolną wokalnie rodzinkę.

Offline justysiekmalutki
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 13 sierpnia 2011
« Odpowiedź #31 dnia: 29 Sierpnia 2011, 21:34 »
Jak wesele to tylko z acordem! Mąż żartował sobie, że drugie wesele nie będzie już takie huczne, ale teraz ma co do tego wątpliwości i myśli żeby brać szybki rozwód żeby wziąć jeszcze szybszy ślub, by acord znowu zagrał:)

Wesele to było za mało, więc wzęliśmy chłpaków również na poprawiny. Ówczesny jeszcze narzeczony próbował mnie przekonać, żeby odpuścić orkiestrę na poprawiny bo nikt się nie będzie bawił. Dzisiaj dzękuje mi, że postawiłam na swoim :)

Powitanie pary młodej, zabawa zapoznawcza dla gości, konkursy dla najmłodszych, oczepiny, przerywniki zachęcające gości do zabawy nawet w poprawiny, no i oczywiście karaoke to przepis na fantasyczne wesel, które najlepiej serwują Mariusz i Marcin (Andżelina:)).

Menu = 250 zł/os
Dekoracja = 2000 zł
Obrączki = 1500 zł
Suknia ślubna = 3000zł
Zabawa z acordem = bezcenna!!!

Offline iwona19
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20.08.2011
« Odpowiedź #32 dnia: 3 Listopada 2011, 13:25 »
Witam serdecznie.Zespół Acord grał na moim weselu 20 sierpnia tego roku.Uważam,że był to 100%dobry wybór.Brak jakichkolwiek zastrzeżeń.Goście zachwyceni,bawili się świetnie.Muzyka super,oczepiny rewelacja.Weselne karaoke strzał w 10.Po niektórych wypowiedziach na forum martwilam się o to jak będzie-ale uważam,że opinie negatywne są bezpodstawne.Polecam wszystkim :)